Valter79 wrote:[youtube]http://m.youtube.com/watch?v=U5sJoeNWXBo[/youtube]
Ne valjaaaaaa!
Valter79 wrote:[youtube]http://m.youtube.com/watch?v=U5sJoeNWXBo[/youtube]
Vraaaati!!!Valter79 wrote:[youtube]watch?v=U5sJoeNWXBo[/youtube]
Jebaji je, ne mere bolja, ostavi...Valter79 wrote:http://m.youtube.com/watch?v=U5sJoeNWXBo
Ridjobrki wrote:Vazda rad pomoći.

Paranoid wrote:Ridjobrki wrote:Vazda rad pomoći.
Jbg...ovo sam morao ovjekovječiti....![]()
Onda si trebao i ono "edited 5 times" bez tog fol nema smisla.Paranoid wrote: Jbg...ovo sam morao ovjekovječiti....![]()
KINGParanoid wrote:Ridjobrki wrote:Vazda rad pomoći.
Trebo si ti viknuti ono "mrvaaa", kad boba fali...i na kraju..evo je sad "ko mlijeko"..Ridjobrki wrote:Onda si trebao i ono "edited 5 times" bez tog fol nema smisla.Paranoid wrote: Jbg...ovo sam morao ovjekovječiti....![]()
I nešto kontam, pun forum ove mlađe raje koja neće ni skontati fol.Kablovska će nam glave doći.
o cemu vi toParanoid wrote:Trebo si ti viknuti ono "mrvaaa", kad boba fali...i na kraju..evo je sad "ko mlijeko"..Ridjobrki wrote:Onda si trebao i ono "edited 5 times" bez tog fol nema smisla.Paranoid wrote: Jbg...ovo sam morao ovjekovječiti....![]()
I nešto kontam, pun forum ove mlađe raje koja neće ni skontati fol.Kablovska će nam glave doći.
![]()
![]()
Ko je fol skont'o, skont'o je, ko nije jebajiga...
Mora negdje... kad su vec bosnjacke "umne" glave uklonile Gavrilove stope iz Sarajeva.ljevoruki wrote:A sto u Istocnom Sarajevu?
Pa nije Franc Ferdinand obilazio Lukavicu i Kotorac.![]()
Paranoid wrote:Ridjobrki wrote:Vazda rad pomoći.
uklonili, a bice uskoro i spomenik nasem dragom franzu...Basvod wrote:Mora negdje... kad su vec bosnjacke "umne" glave uklonile Gavrilove stope iz Sarajeva.ljevoruki wrote:A sto u Istocnom Sarajevu?
Samo, nadati se na ovo nece biti suplja predizborna prica poput mnogih. Sramota je da nigdje u BiH nema spomenik Gavrilu. Cak mu je i rodna kuca devastirana.
Skontaj' njega što se pod putera prodaje!Danguba wrote: o cemu vi to![]()
A za 50tak godina grupni spomenih Incku, Asdaunu, Petricu, Svarcsilingu i ostalim VP.Alfons Kauders wrote:uklonili, a bice uskoro i spomenik nasem dragom franzu...Basvod wrote:Mora negdje... kad su vec bosnjacke "umne" glave uklonile Gavrilove stope iz Sarajeva.ljevoruki wrote:A sto u Istocnom Sarajevu?
Samo, nadati se na ovo nece biti suplja predizborna prica poput mnogih. Sramota je da nigdje u BiH nema spomenik Gavrilu. Cak mu je i rodna kuca devastirana.a vi dizite spomenike svojim ubicama do sutra, niko vam ne brani...
![]()
ko zna, mozda uskoro osvane i spomenik legiji i zvjezdanu
Zemljak, neke stvari moraš shvatit..ljudi imaju problem. Nigdje ih nema, niko ne poziva, ne obilazi..ja se ne sjećam kad je neki zvaničnik, makar iz Faludže obišao šumsku i boravio u PreCjedničkoj palati, a nekako se mora pažnja skrenut na "sebe"...Alfons Kauders wrote: uklonili, a bice uskoro i spomenik nasem dragom franzu...a vi dizite spomenike svojim ubicama do sutra, niko vam ne brani...
![]()
ko zna, mozda uskoro osvane i spomenik legiji i zvjezdanu
au, dakle inzko je po tebi ubica i terorista?Basvod wrote: A za 50tak godina grupni spomenih Incku, Asdaunu, Petricu, Svarcsilingu i ostalim VP.
Alfons Kauders wrote:au, dakle inzko je po tebi ubica i terorista?Basvod wrote: A za 50tak godina grupni spomenih Incku, Asdaunu, Petricu, Svarcsilingu i ostalim VP.