GATANJE

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
anais_nin

#1 GATANJE

Post by anais_nin »

Jeste li ikad posjetili neku gataru? Kakvo vam je bilo iskustvo? Da li to smatrate prijatnom, bezazlenom zabavom, da li vjerujete u takve stvari, ili ih se klonite u sirokom krugu? :D

Gatate li i sami? Ako nista ono poslije kafe, okrene se fildjan? Ili bacanje graha, kasika? :D Tarot?

Sta uopste mislite o gatanju?

Image
Stitch__

Post by Stitch__ »

e, ja gledam u dekolte, pa ako koja hoce da joj procitam buducnost, PM... :D :D
Lace

Post by Lace »

Stitch__ wrote:e, ja gledam u dekolte, pa ako koja hoce da joj procitam buducnost, PM... :D :D
hm steta...ima li ko da gleda pod suknju :D
Qler

Post by Qler »

gedam ja
gledam ja :)

pod suknju, dekolte, u carapu :D
Lace

Post by Lace »

steta sto ne nosim suknje :-?

zimi :D
Qler

Post by Qler »

ma gledam u cizme, cipele, sandale, papuce, gace, strample :) vunene, grudnjake, potkosulje, spavacice, pidjame,....

nesto moras nositi :D
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

Lace wrote:
Stitch__ wrote:e, ja gledam u dekolte, pa ako koja hoce da joj procitam buducnost, PM... :D :D
hm steta...ima li ko da gleda pod suknju :D
ma ja gledam u sve u oci, u suknju, dekolte, pod suknju, u pantole, pod pantole, u dimije, pod dimije, u bodi, na bodi....ma sve dje god treba! :D
Lace

Post by Lace »

i pitas se...sta li to ima tu zanimljivo...tebi rekli da pogledas pa ti pogledao :D
sana_t
Location: The seminar on time travel will be held three days ago - Sarajevo

Post by sana_t »

e ja kaskam za svim temama :)

ja svako malo sretnem nekog ko hoce da mi prorekne buducnost, citali su mi dlanove, karte, grah, fildzane - bilo je pravo freaky stvari ... no mene to sve zanima - kupila sam tarot karte i knjigu nedavno - i mogu ti reci da ovo ljudi na kojima sam se vjezbala su zgorzeni mojim citanjem - u smislu da sam sve "pogodila" pa vise necu - mada mislim da ima to dosta stvari na podsvjesnom nivou... nece dalje - mozda je tema u hibernaciji :)
rumenko

Post by rumenko »

ja nekad imama tako te vizije...gledao sam jednoj curi u fildzan...i kazem joj lijepo...vidim ti ovde dva puta..prvi put ces dati meni a drugi put daj kome hoces......i ona se naljuti...eto nasih cura...
sana_t

Post by sana_t »

pa jadna nasekirala se :D
rumenko

Post by rumenko »

ne zna ona da bi ja i drugi put prihvatio...al' eto nesto se k'o naljuti...
sana_t

Post by sana_t »

mozda joj malo dva puta :D
rumenko

Post by rumenko »

moguce...treb'o sam reci ...vidim 4 puta...3 puta ces dati meni..i to danas :D .... a cetvrti ostavi za sutra...
sana_t

Post by sana_t »

:D eto vidis - ko zna mozda bi ti pobjegao na kraju :D
anais_nin

Post by anais_nin »

sana_t wrote:e ja kaskam za svim temama :)

ja svako malo sretnem nekog ko hoce da mi prorekne buducnost, citali su mi dlanove, karte, grah, fildzane - bilo je pravo freaky stvari ... no mene to sve zanima - kupila sam tarot karte i knjigu nedavno - i mogu ti reci da ovo ljudi na kojima sam se vjezbala su zgorzeni mojim citanjem - u smislu da sam sve "pogodila" pa vise necu - mada mislim da ima to dosta stvari na podsvjesnom nivou... nece dalje - mozda je tema u hibernaciji :)
samo da znas tarot karte se ne kupuju :D u principu ako zelis da se "zabavljas" s njima, navodno one frceraju samo ako ih dobijes na poklon :D
sana_t

Post by sana_t »

poklonila sam ih sebi za rodjendan :D :D
i ferceraju - ne za mene - vec za druge :)
rumenko

Post by rumenko »

cuj za druge...pa da li mozes meni ovako na daljinu pogledati....mozda da prislonim ja dlan na ekran....da li bi to ferceralo...interesuje me za ovaj predstojeci vikend...hoce li sta biti i ako hoce koliko puta.....
sana_t

Post by sana_t »

sorry ali se ne igram sa tim kartama
rumenko

Post by rumenko »

pa mozes li sta na one obicne...ono zandar...cura...nista duboko sam razocaran...moja buducnost ostaje tajna... :D
sana_t

Post by sana_t »

ajde de pokusam veceras pa ti javim sutra :) ali ja sam amater i pri tom pocetnik :D
rumenko

Post by rumenko »

vider to pa mi javi...
Tandzika

#23 Re: GATANJE

Post by Tandzika »

anais_nin wrote:Jeste li ikad posjetili neku gataru? Kakvo vam je bilo iskustvo? Da li to smatrate prijatnom, bezazlenom zabavom, da li vjerujete u takve stvari, ili ih se klonite u sirokom krugu? :D

Gatate li i sami? Ako nista ono poslije kafe, okrene se fildjan? Ili bacanje graha, kasika? :D Tarot?

Sta uopste mislite o gatanju?

Image
Gledanje u kafu/solju....pocelo je kao zajebancija, sto sam nacula od drugih zena i ljudi, mada ja malo gledam drugacije, ne vidim figure nego vidim "kroz" figure, i 99% puta kazu da sam u pravu pa je zato velika potraznja za mojim "vidovnjackim sposobnostima"..(sebi rijeeetko kada vidim ista!!! zato i tumaram ovako:D).
Gledanje u Tarot radim iz zajebancije, i to sto sam vidjela od onih koji su meni bacali (imam strasnu memoriju :D), mada mi i tu kazu da pogadjam, ali opet, sebi nista...
Gledanje u grah mi je sega totalna..i to sam naucila od "zena po brijacnicama", mislim kako da ga bacim i sta koji znaci, ali to je njesra...
A meni gata jedna zena vec godinama, kojoj nista ne moram da govorim, zena izbifla kao da zivi sa mnom od rodjenja. jeste da fuli, kao i svaka sto se tice vremenskih dogadjaja, ali svaki taj dogadjaj se desi...Posjetim je jednom u godini dana i morna sam. Nije da vjerujem, poslije par dana zaboravim malte-ne sta je rekla, ali se eto, ipak to nekako desi...
Samo ne dajte da vam ciganke gataju...to su djavolja posla!!! :D
Tandzika

Post by Tandzika »

Oh da i ovo...ja ne smatram da je u redu ako neko profitira u tom poslu, ili proftira na tom nekom svom "daru", jer onda taj dar, mislim, nije od Boga, a ja sam ipak koliko-toliko pobozna osoba...

Ah da....za kasika...to ipak ostavljam Aziri, jer bojim se da mi peta zablokira! :D:D
Post Reply