GATACCA

Rasprave o vjerskim temama.
sport billy

Post by sport billy »

scimitar wrote:RELIGIJA FORMA TOLERISANOG FAŠIZMA :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:

........DŽES BA NIETZSCHE ARANE!!!!

bismikel lahume emutu we ahja
a to ti sad ko pametan nesto argumentativno kontriro a ja ko sad treba da odgovorim nesto pametno?
stelium

Post by stelium »

@Vodolija33
Jesi li fakat vodolija? :)
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

stelium wrote:@Vodolija33
Jesi li fakat vodolija? :)
Možda jesam, a možda i nisam. Tj. more bit' da mi je vodolija podznak :D

A i ovo "_33" nisu godine 8)

A što pitaš? :D
LED

Post by LED »

Sport Bily,
Ako ti je cilj razmijeniti par rijeci sa istomisljenicima, pitam se kako ti tako pametan, koji za razliku, moze slobodno razmisljati svojim mozgom, ne vidje prije da na ovom forumu imas svega trojicu ili cetvoricu takvih od kojih su vecina nezrele i neformirane osobe. Al’ ne krivim te jer ni na ostalim forumima, vjerujem, nisi bolje srece. Dosao si da diskutujes a svi odgovori ti se svode na ‘…bojim se da me neces razumjeti’. Otkud ti znas da te upitani nece razumjeti, sto nisi pokusao ? Ma ne, nego nije to tvoj nivo. Zasto su svi ateisti tako arogantni i narcisoidni ? Na cemu se zasniva takvo ponasanje. To sto neki vjernik nema argumente da pobije tvoje ateisticke, ne znaci da je vjera neispravna. Zar postoji insane na Dunjaluku koji sve zna i na sve ima odgovor ? A da ista drugo, sem zadovoljstva u nalazenju rupa u vjeri, imas za cilj, i da te odgovor interesuje ne bi isti trazio na ovom forumu. To sto mozes koristiti mozak i sto si normalan covjek zato sto si ateista, probaj upotrijebiti u nesto jace. Npr. Probaj vjernika uvesti u ljepote ateizma. Koliko vjernika si ubijedio da trebaju biti ateisti. Nula bodova. Niti ces ikad uspjeti za razliku od vjernika koji svakodnevno ateiste uvode u vjeru, ali to su ateisti koji su osim mozga poceli koristiti i razum. Ugledaj se na onu dvojicu jarana.
Post Reply