gastroskopija

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
hurmasica

#1 gastroskopija

Post by hurmasica »

Treba mi jedan mali savjet. Imam problema sa probavom vec godinama, pa bih voljela otici na gastroskopiju i ostale preglede cijelog tog gastro sistema. Ako neko ima da preporuci dobrog privatnog doktora koji bi mi uradio pregled bila bih mu zahvalna da mi ga preporuci.
I naravno po kojoj cijeni se mogu uraditi svi potrebni pregledi.
HareLav

#2 Re: gastroskopija

Post by HareLav »

gdje stanujete???
LaCici

#3 Re: gastroskopija

Post by LaCici »

Dr Srdjan Gornjakovic poliklinika Sunce, kosta oko 110 KM. Inace mene je taj doktor i operisao, i mogu samo reci da je izvanredan. Mladji je ali odlican. Prvo otidji kod njega na konsultacije koje kostaju 25 KM, pa vidi da li trebas raditi gastroskopiju. Ako ne bude bilo potrebe, sam ce te odgovoriti od toga, da te ne bi izlagao tom neugodnom osjecaju.
modesti

#4 Re: gastroskopija

Post by modesti »

I ja bih preporučila Gornjakovića u Suncu. Odličan je.
Altsa

#5 Re: gastroskopija

Post by Altsa »

Gornjakovic dobar...dobar je i prof. Gribajcevic on ordinira u Eurofarmu
hurmasica

#6 Re: gastroskopija

Post by hurmasica »

hvala svim na odgovorima, dogovorit cu pregled u Suncu.
zivim u sarajevu
infoinfo

#7 Re: gastroskopija

Post by infoinfo »

hurmasica wrote:Treba mi jedan mali savjet. Imam problema sa probavom vec godinama, pa bih voljela otici na gastroskopiju i ostale preglede cijelog tog gastro sistema. Ako neko ima da preporuci dobrog privatnog doktora koji bi mi uradio pregled bila bih mu zahvalna da mi ga preporuci.
I naravno po kojoj cijeni se mogu uraditi svi potrebni pregledi.

ako vam je usput, dr bevanda u mostaru kod starog trznog centra, je odlican za dijagnosticiralje i lijecenje problema organa za varenje
Beaddy

#8 Re: gastroskopija

Post by Beaddy »

I nije tako strašno..........samo diši i pokušaj suzbiti refleks povraćanja, pa je sve gotovo za 3 minute :-)

BTW govori ti osoba sa nevjerovatno jakim gorenavedenim refleksom........i preživjela sam :lol: ...jest da su mi oči poslije bile :shock: , pa su se svi u čekaonici pitali šta li su mi to radili (tri kršna tipa i ja sami u ordinaciji :lol: ).
Post Reply