Zanima me , da li na " KCS " ( klinicki centar Sarajevo ) postoji mogucnost pretrage probavnog trakta mini kamerom ?
Da li neko od vas slucajno zna odgovor , ili je imao slicno iskustvo molila bih ga da u sto kracem roku posta ovdje sve sto zna o tome ..
Unaprijed HVALA .
Gastroenterelogija / info
Moderator: anex
-
Amira38
#1 Gastroenterelogija / info
Last edited by Amira38 on 22/12/2009 21:25, edited 1 time in total.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#2 Re: Gastroskopija/info
Postoji, na Klinici za gastroenterohepatologiju.Amira38 wrote:Zanima me , da li na " KCS " ( klinicki centar Sarajevo ) postoji mogucnost pretrage probavnog trakta mini kamerom ?
Da li neko od vas slucajno zna odgovor , ili je imao slicno iskustvo molila bih ga da u sto kracem roku posta ovdje sve sto zna o tome ..
Unaprijed HVALA .
-
Amira38
#3 Re: Gastroskopija/info
Hvala na informacijama ..Pera Trta wrote:Postoji, na Klinici za gastroenterohepatologiju.Amira38 wrote:Zanima me , da li na " KCS " ( klinicki centar Sarajevo ) postoji mogucnost pretrage probavnog trakta mini kamerom ?
Unaprijed HVALA .