gas jeans

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
vade_mecum

#1 gas jeans

Post by vade_mecum »

zadnjih dana pravo cesto srecem reklame za gas farmerke pa moze li mi iko reci gdje je smjestena radnja...ili je u pripremi svecano otvaranje 2048. godine :D
Van Halen

#2 Re: gas jeans

Post by Van Halen »

Bila je nekad u Wisi, ali sad je više nema. Dobro bi bilo da je otvore opet.
Amazonka27

#3 Re: gas jeans

Post by Amazonka27 »

bas se pitam sto je nema u wissi...platila 160 Km farmerke, oprala jednom i nikad vise ih nisam obukla. Od tada farmerke preko 50 KM neplacam.
alica.k

#4 Re: gas jeans

Post by alica.k »

ne znam sto nema u wisi, al se sjecam i dok je bilo da na stranici gasa je stajalo da u bih nema prodavnice, kako i danas stoji.
mozda u tome i lezi odgovor.

inace kupila sam tamo 2-3 farmerica i iznosala ih. al meni miss sixty i dieselice niko i nista nece zamjeniti...a cijenu prebolim kad ih kupim jednom u 4 godine.
mido_Hz

#5 Re: gas jeans

Post by mido_Hz »

imas tih butika koliko hoces na ciglanama,markalama,box-ova ima milion,od armania,guccia,diesela i tako tih poznatih marki...ko je budala dati 150 za tole,pa nisam deen backovic...bolje kupiti 5 po 35 KM i svaki dan mjenjaj hahahah
mofo33

#6 Re: gas jeans

Post by mofo33 »

mido_Hz wrote:imas tih butika koliko hoces na ciglanama,markalama,box-ova ima milion,od armania,guccia,diesela i tako tih poznatih marki...ko je budala dati 150 za tole,pa nisam deen backovic...bolje kupiti 5 po 35 KM i svaki dan mjenjaj hahahah
potpuno si u pravu :thumbup:
kao profesionalac prnja, samo mogu potvrdit' da ne vrijedi bacati pare na "ime" odjece
kad kupite neku poznatu marku, bar pola cijene se odnosi upravo na marketing tog imena
(reklamne stranice u casopisima stila "Vogue" znaju kostat grdne milijone!)
sve modne revije tih velikih kuca mode su placene parama kupaca (koji ni prismrdjet' ne mogu na te iste)...
satima bi mogla pricati o velikoj,sarenoj lazi mode... :mrgreen:
bolje kupit' polovne leviske nego ganz nov Gas, eto
Rauber

#7 Re: gas jeans

Post by Rauber »

Uh,meni je GAS predobar, imam farmerki koje jos uvijek nosam, a kad sam ih i kad kupio u Wisi.
Nego da ne otvaram sad novu temu, zna li ko gdje ima BIG STAR farmerki, nesto sinoc kontam da sam te jedne tole kupio u skendbazaru nekad poslije rata, i dan danas ih nosam, cak su jos i bolje jer su se isprale, majke mi neunistive pantole. :thumbup:
Post Reply