Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tražim trebam garsonjeru u Foči (soba+kupatilo i frtalj kuhinje) na 6 mjeseci minimalno.
Trebam informaciju koliko je kirija mjesečno i gdje (u kojim novinama) se može pogledati ponuda ili još bolje ako neko nekog zna ili ima u ponudi garsonjeru (ili slično) da mi se javi ili na e mail ili pp.
Ej ovo je rasprava o foči
i čisto informacije radi jedva sam našao smještaj u Foči
nema prazne sobe a ne praznog stana
Soba sa zajedničkim kupatilom je 150 km
i to ako ugrabiš suuuper (studenti sve uzeli)
a da je ovde luudo
sinoć idem na posao (takav mi je radim i noću i danju) kad sretne likove (da likove) u maskirnim uniformama i sa zastavama RS-a ili ti bajracima. mlađa raje i srećom bez brada, lol.
Neznam ali ovo je 2007 ali ovi ovde žive još u periodu 1992 - 1995 ...
luuuudilo
trimi68 wrote:Ej ovo je rasprava o foči
a da je ovde luudo
sinoć idem na posao (takav mi je radim i noću i danju) kad sretne likove (da likove) u maskirnim uniformama i sa zastavama RS-a ili ti bajracima. mlađa raje i srećom bez brada, lol.
luuuudilo
čim ugrabim priliku biće i fotki
Pripazi se ti malo, i bez prevelikog opustanja da ti se ne bi o glavu razbilo.
Tu jos ni kosovska bitka nije zaboravljena a kamoli 1941/1992.
Mora da si dobro mlad pa ti interesantno to sve gledati, ali pamet u glavu i bez prevelikog hodanja po kafanama.
trimi68 wrote:Ej ovo je rasprava o foči
a da je ovde luudo
luuuudilo
čim ugrabim priliku biće i fotki
ako ti kad raja dodje u posjetu utuvi im u glavu da sve uzrecice i kletve zaborave dok su u foci jedne prilike ja s prijateljima skoknuo do foce i igrom slucaja sjednemo u neku krcatu ljetnu bastu ispred robne kuce i kroz pricu se opustimo kad ovaj prijatelj poce da se nesta kune Allahom u roku minute smo se isprasili odatle ...