ja stanem iza njih na kasu, one plate nekih sega 5-7 km majice za koje bih ja iskreno da ih vidim bila spremna dati i po 30km...ljubazno se obratim kaserki i kazem ... vidim da su djevojke kupile neke majice koje ja nisam vidjela u prodaji...da li na bilo koji nacin mogu dobiti informaciju, saznati (spremna i njima u dzep nesto ostaviti) kada dolazi roba...da sada ne prepricavam razgovor..ukratko pocela je razbacivati neku suplju kao pa znate (crveni se) roba dolazi bla bla danima...ma rekoh sve je to ok,znam ja za te dane ali ne interesira mene to a mislim da se razumijemo o cemu govorim...pa kao ovako onako...i tu ja skontam nema sanse da mi kaze, jednostavno ne postoji nacin...pustim sve i na vrata..ebao te Azel
A sad sto se tice Azela, ako sam ista "normalno" nasla to je jaknica, kaputic i sl. ostalo slabo...majice i kosulje su dno, odron...barem ovo sto ja vidim...a sto se tice to papci pokupuju u slucaju Vogosce pa slazem se ali djelom...jer istina jeste da "oni" imaju svoj specifican ukus, ali budimo i s druge strane realni, jednostavna, efektna, klasicna stvar, iskoristiva za svaki dan ali ne suvise priprosta svima zapada za oko! Kada je nesto lijepo lijepo je...
p.s.Inače hvala svima na komentarima