garazna rolo vrata skripa
-
milann1971
#1 garazna rolo vrata skripa
Hvala unaprijed na odgovorima.. naime, rolo garazna vrata nakon par god pocela da skripe kod zatvaranja i. otvaranja.. cime da podmazem i sta sve da podmazem od sklopova, mehanizma itd?
- spreca
#2 Re: garazna rolo vrata skripa
Tovatna (litijeva)mast
Last edited by spreca on 27/05/2017 16:13, edited 1 time in total.
- Maraschino
#3 Re: garazna rolo vrata skripa
'naci sve. tockice, zglobove, vijke...a cesto zna i na panelima da zapinje(izmedju dva panela) i prizvodi zvuk.milann1971 wrote:Hvala unaprijed na odgovorima.. naime, rolo garazna vrata nakon par god pocela da skripe kod zatvaranja i. otvaranja.. cime da podmazem i sta sve da podmazem od sklopova, mehanizma itd?
ako ti ne znas, ima onaj sto je ugradjivao dodje i sve to podmaze.
- dječak sa šibicama
#4 Re: garazna rolo vrata skripa
Vjerovatno najbolje da pitas onoga ko ti je ugradio, ili izradio vrata.
Kod mene stoje evo treca godina, ne skripi nista, nadam se i da nece. Ako budu, za one pare sto su uzeli, ima vala da ih i podmazuju
Kod mene stoje evo treca godina, ne skripi nista, nadam se i da nece. Ako budu, za one pare sto su uzeli, ima vala da ih i podmazuju
-
milann1971
#5 Re: garazna rolo vrata skripa
dječak sa šibicama wrote:Vjerovatno najbolje da pitas onoga ko ti je ugradio, ili izradio vrata.
evo 4. godina nama, sve ok radi jedino skripe...gdje ima ta litijumska pasta da se uzme? hvala
- spreca
#6 Re: garazna rolo vrata skripa
na benzinskim pumpama i gdje se prodaju auto djelovimilann1971 wrote:dječak sa šibicama wrote:Vjerovatno najbolje da pitas onoga ko ti je ugradio, ili izradio vrata.
evo 4. godina nama, sve ok radi jedino skripe...gdje ima ta litijumska pasta da se uzme? hvala