Garaze ili cuvani parkinzi u Nedzaricima

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Op3r4t0r

#1 Garaze ili cuvani parkinzi u Nedzaricima

Post by Op3r4t0r »

Pozdrav

Sarajlije treba mi vasa pomoc, djevojka mi iduce sedmice dolazi na nekoliko dana u Sarajevo i zanima je gdje se i da li imaju u blizini Fahdove dzamije (stan gdje ce biti je prekoputa dzamije) garaze ili cuvani parkinzi gdje bi mogla ostavljati auto da ga ne ostavlja na ulici ocekujuci kako ce joj ga ukrasti :), kaze da je nekad prije ostavljala na neki cuvani parking koji je bio jako blizu ali je u medjuvremenu zatvoren

?

Hvala :)
d2

#2 Re: Garaze ili cuvani parkinzi u Nedzaricima

Post by d2 »

koliko znam tu imas nekoliko javnih cuvanih garaza medjutim navodno su sva mjesta odavno zauzeta... nisam siguran koji je minimalan period iznajmljivanja u tim garazama, mislim da je mjesec.
Op3r4t0r

#3 Re: Garaze ili cuvani parkinzi u Nedzaricima

Post by Op3r4t0r »

Treba mi negdje gdje nije sve zauzeto :D i gdje mogu imati mjesto 7 dana, mjesec je previse :)
sabanss

#4 Re: Garaze ili cuvani parkinzi u Nedzaricima

Post by sabanss »

Op3r4t0r wrote:Treba mi negdje gdje nije sve zauzeto :D i gdje mogu imati mjesto 7 dana, mjesec je previse :)
Zadnja garaza na Vojnickom polju do Nedjarica (kod Sedetove kafane), cijena je bila 2 KM za noc. Raspitaj se...

A cak i da uzmes mjesec dana, cijena nije strasna: 32 KM.
Edin H.

#5 Re: Garaze ili cuvani parkinzi u Nedzaricima

Post by Edin H. »

Da li ima cuvanih garaza na Cengic-Vili?

Ja znam samo za Robotovu u Hranom :shock:
and

#6 Re: Garaze ili cuvani parkinzi u Nedzaricima

Post by and »

Op3r4t0r wrote:Pozdrav

Sarajlije treba mi vasa pomoc, djevojka mi iduce sedmice dolazi na nekoliko dana u Sarajevo i zanima je gdje se i da li imaju u blizini Fahdove dzamije (stan gdje ce biti je prekoputa dzamije) garaze ili cuvani parkinzi gdje bi mogla ostavljati auto da ga ne ostavlja na ulici ocekujuci kako ce joj ga ukrasti :), kaze da je nekad prije ostavljala na neki cuvani parking koji je bio jako blizu ali je u medjuvremenu zatvoren

?

tačno preko puta zgrade imaš auto-praonicu i noćnog čuvara koji čuva parking.
chuchumbamayumbe

#7 Re: Garaze ili cuvani parkinzi u Nedzaricima

Post by chuchumbamayumbe »

and wrote:

?

tačno preko puta zgrade imaš auto-praonicu i noćnog čuvara koji čuva parking.
Upravo tako!
Daj liku cvaju, parkiraj blizu praone i ne brini!
vjesticanametli

#8 Re: Garaze ili cuvani parkinzi u Nedzaricima

Post by vjesticanametli »

prije ca.2 mjeseca garaza na dobrinji...... dolaze raja po auto kad ono imaju sta vidjet neko izbunario kvalitetno aVtice a cuvar spavao :lol: :lol: :lol: :lol: il je trkno zacas negdje :D u drugoj garazi sjedi redovno policija i cumura sa cuvarom :x
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#9 Re: Garaze ili cuvani parkinzi u Nedzaricima

Post by mIRCerka »

Edin H. wrote:Da li ima cuvanih garaza na Cengic-Vili?

Ja znam samo za Robotovu u Hranom :shock:
Robotova chuvana? Jest malo sutra, fino ti pise na prvom spratu NE ODGOVARAMO ZA VASA AUTA ali redovno vas peljesimo cijenom parkinga.
accent

#10 Re: Garaze ili cuvani parkinzi u Nedzaricima

Post by accent »

?

kada sa glavne dzade (nedzarici -dobrinja) udjes u vojnicko ul Adija Mulabegovica ides pravo do sljedece reskrsnice ( gdje je sad Beko otvoren, i ima semafor koji ne radi), na toj raskrsnici skrenes lijevo i ides nekih 20ak metara i na lijevoj strani ces vidjeti garazu gdje se placa parking a navece se zakljucava, znam da se je dan placao 2KM, koliko je sad pojma nemam.
vjesticanametli

#11 Re: Garaze ili cuvani parkinzi u Nedzaricima

Post by vjesticanametli »

e e bas tu :D tu je radio onaj narkoman pa sta ono bi :? ja zaboravila
sabanss

#12 Re: Garaze ili cuvani parkinzi u Nedzaricima

Post by sabanss »

vjesticanametli wrote:e e bas tu :D tu je radio onaj narkoman pa sta ono bi :? ja zaboravila
Nije tu. Radio je u garazi do pijace, fino je covjek reko da se skrene lijevo na raskrsnici. Ta garaza o kojoj ti pricas je poslije raskrsnice, ako nastavis pravo.
Post Reply