Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sarajlije treba mi vasa pomoc, djevojka mi iduce sedmice dolazi na nekoliko dana u Sarajevo i zanima je gdje se i da li imaju u blizini Fahdove dzamije (stan gdje ce biti je prekoputa dzamije) garaze ili cuvani parkinzi gdje bi mogla ostavljati auto da ga ne ostavlja na ulici ocekujuci kako ce joj ga ukrasti , kaze da je nekad prije ostavljala na neki cuvani parking koji je bio jako blizu ali je u medjuvremenu zatvoren
koliko znam tu imas nekoliko javnih cuvanih garaza medjutim navodno su sva mjesta odavno zauzeta... nisam siguran koji je minimalan period iznajmljivanja u tim garazama, mislim da je mjesec.
Sarajlije treba mi vasa pomoc, djevojka mi iduce sedmice dolazi na nekoliko dana u Sarajevo i zanima je gdje se i da li imaju u blizini Fahdove dzamije (stan gdje ce biti je prekoputa dzamije) garaze ili cuvani parkinzi gdje bi mogla ostavljati auto da ga ne ostavlja na ulici ocekujuci kako ce joj ga ukrasti , kaze da je nekad prije ostavljala na neki cuvani parking koji je bio jako blizu ali je u medjuvremenu zatvoren
?
Hvala
tačno preko puta zgrade imaš auto-praonicu i noćnog čuvara koji čuva parking.
?
Hvala
tačno preko puta zgrade imaš auto-praonicu i noćnog čuvara koji čuva parking.
Upravo tako!
Daj liku cvaju, parkiraj blizu praone i ne brini!
prije ca.2 mjeseca garaza na dobrinji...... dolaze raja po auto kad ono imaju sta vidjet neko izbunario kvalitetno aVtice a cuvar spavao il je trkno zacas negdje u drugoj garazi sjedi redovno policija i cumura sa cuvarom
?
Hvala
kada sa glavne dzade (nedzarici -dobrinja) udjes u vojnicko ul Adija Mulabegovica ides pravo do sljedece reskrsnice ( gdje je sad Beko otvoren, i ima semafor koji ne radi), na toj raskrsnici skrenes lijevo i ides nekih 20ak metara i na lijevoj strani ces vidjeti garazu gdje se placa parking a navece se zakljucava, znam da se je dan placao 2KM, koliko je sad pojma nemam.
vjesticanametli wrote:e e bas tu tu je radio onaj narkoman pa sta ono bi ja zaboravila
Nije tu. Radio je u garazi do pijace, fino je covjek reko da se skrene lijevo na raskrsnici. Ta garaza o kojoj ti pricas je poslije raskrsnice, ako nastavis pravo.