Volim da sam u ženskom društvu,imam 23 godine i nikada nisam imao duzu vezu od mjesec dana!
"Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Cojot
#1 "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Imam problem,jednostavno me zanima sve što nosi suknju,volim da flertujem ne mogu da se smirim pored jedne osobe.
Volim da sam u ženskom društvu,imam 23 godine i nikada nisam imao duzu vezu od mjesec dana!
- macmoodan
#2 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
A u čemu je problem?
-
Boskero
#3 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
-
Last edited by Boskero on 29/10/2017 00:52, edited 1 time in total.
-
betametazon
#4 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Cojot wrote:Imam problem,jednostavno me zanima sve što nosi suknju,volim da flertujem ne mogu da se smirim pored jedne osobe.
nista brate, muska si svinja, pomiri se s tim
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#5 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Nadji neku koja nosi farmerke.
- O'zone
- Globalni moderator
#6 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Dok ne naletiš na ovakvu suknju pa ti on zabije da ti izbije

-
Cojot
#7 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Problem je u tome,što se moja generacija ( mislim na drugove iz srednje,žene,neki čak imaju i djecu) a ja i dalje trčim za suknjamamacmoodan wrote:A u čemu je problem?
-
Cojot
#8 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
haha,najbolja drugarica me zove muška kurvabetametazon wrote:Cojot wrote:Imam problem,jednostavno me zanima sve što nosi suknju,volim da flertujem ne mogu da se smirim pored jedne osobe.
nista brate, muska si svinja, pomiri se s tim
-
Cojot
#9 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Misliš da je to rešenje ?ladyblue18 wrote:Nadji neku koja nosi farmerke.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#10 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Definitivno.Cojot wrote:Misliš da je to rešenje ?ladyblue18 wrote:Nadji neku koja nosi farmerke.
- suadfor
#11 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
otfikari gaCojot wrote:Imam problem,jednostavno me zanima sve što nosi suknju,volim da flertujem ne mogu da se smirim pored jedne osobe.
- madesa
#12 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Cojot wrote:Imam problem,jednostavno me zanima sve što nosi suknju,volim da flertujem ne mogu da se smirim pored jedne osobe.
- sheilak
#13 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
a sta je ovdje problem? ja tebe kontam skroz, to za smirivanje pored jedne osobe.Cojot wrote:Imam problem,jednostavno me zanima sve što nosi suknju,volim da flertujem ne mogu da se smirim pored jedne osobe.
a mene zanima zasto ti se drugovi zene u tako njeznom dobu? hajde da si rekao 32...
- burek_in_space
#14 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Priznaj da siCojot wrote: haha,najbolja drugarica me zove muška kurva
Kad to priznash nama, onda priznaj sebi da ti zapravo nemash drugarica i da sve zhene gledash kao pštencijalne sheme.
A kada to uradish, onda cesh shvatiti da si josh uvijek mlad da bi se zhenio.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#15 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
guzi guzi pa se probudi
guzi guzi pa promijeni ruku
guzi guzi pa promijeni ruku
- Dr.medicine
#16 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
ovaj nema problema sa stresom
ebe sve redom
ebe sve redom
-
Wolf Angel
#17 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Ja zaista ne vidim u čemu je problem?Cojot wrote:Imam problem,jednostavno me zanima sve što nosi suknju,volim da flertujem ne mogu da se smirim pored jedne osobe.
Ti imaš sasvim normalno ponašanje i zdrav seksualni apetit, tako i treba.
-
Cojot
#18 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Znam ja to sve ali opet pretpostavljam da bi lijepo bilo i imati neku ozbiljnu vezu,jer ipak nisam više ni dijete da gledam samo šeme i tako to!SarajkaSA wrote:Ako je to tvoj stil onda furaj i boli te. Nije to strasno kad imas 23 godine. Mlad si.
- S4mpion
#19 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Daleko je to od zdravog ponašanja, jaro, promiskutet te je uhvatio u svoje ralje, sebi stvaraš ovisnost koja ti kasnije gadne probleme može stvoriti. 
-
Cojot
#20 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Znači ima nade za mene? haha,obično mi kažu da se nikad oženiti neću :/sheilak wrote:a sta je ovdje problem? ja tebe kontam skroz, to za smirivanje pored jedne osobe.Cojot wrote:Imam problem,jednostavno me zanima sve što nosi suknju,volim da flertujem ne mogu da se smirim pored jedne osobe.
Volim da sam u ženskom društvu,imam 23 godine i nikada nisam imao duzu vezu od mjesec dana!moj ti je savjet, izz licnog iskustva da se pomiris s tim i da uzivas.
a mene zanima zasto ti se drugovi zene u tako njeznom dobu? hajde da si rekao 32...
Ne znam ni ja i meni nije jasno,valjda imamo totalno drugačije razmišljanje,prvo sam mislio da nisu "vadili na vrijeme" ali vidim da se žene i iz "ljubavi"
-
Cojot
#21 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Ma ne planiram se ženiti,ne mogu naći drugu čarapu a ne curu za ženidbuburek_in_space wrote:Priznaj da siCojot wrote: haha,najbolja drugarica me zove muška kurvanajbolju drugaricu.
Kad to priznash nama, onda priznaj sebi da ti zapravo nemash drugarica i da sve zhene gledash kao pštencijalne sheme.
A kada to uradish, onda cesh shvatiti da si josh uvijek mlad da bi se zhenio.
Ako mi vjeruješ to je jedina cura sa kojom nikad ništa nisam pokušao,što bih rekli piškili smo skupa u pjesku.gledam je kao sestru
-
Cojot
#22 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Sve ja to razumijem zato i pitam za mišljenje šta raditi,pretpostavljam da nas ima dosta takvihS4mpion wrote:Daleko je to od zdravog ponašanja, jaro, promiskutet te je uhvatio u svoje ralje, sebi stvaraš ovisnost koja ti kasnije gadne probleme može stvoriti.
- sheilak
#23 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
@Cojot
naravno, ima nade za tebe, ozenices se i ti jednom.
iako ne znam sto to toliko zelis, jer prerano posustaješ, ali hajd eto...
znas ono, kazu, smirices se, cim nadjes pravu osobu. ali recimo kod mene nije tako, ama nikako.
jer sta ako ima vise pravih osoba? pa si onda kao dijete u prodavnici igracaka...zeznuto je, znam.
ali samo ti uzivaj, kad dodje vrijeme, smirices se.
naravno, ima nade za tebe, ozenices se i ti jednom.
znas ono, kazu, smirices se, cim nadjes pravu osobu. ali recimo kod mene nije tako, ama nikako.
-
Cojot
#24 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Hahhah,isto razmišljanje,zašto baš jedna?!sheilak wrote:@Cojot
naravno, ima nade za tebe, ozenices se i ti jednom.![]()
iako ne znam sto to toliko zelis, jer prerano posustaješ, ali hajd eto...
znas ono, kazu, smirices se, cim nadjes pravu osobu. ali recimo kod mene nije tako, ama nikako.jer sta ako ima vise pravih osoba? pa si onda kao dijete u prodavnici igracaka...zeznuto je, znam.
pa gledam jbt 16-17 godina djevojčice imaju veze po 1-2 godine,nije mi jasno ali hajd možda je do mene
- sheilak
#25 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
gle, cojot(u)...
nisu sve osobe iste kada se radi o tome. i nemoj sebe usporedjivati sa njima. jer sto je za njih dobro (taj neki smiraj, monogamija, posvecenost jednoj osobi, njihov mali svijet), za tebe mozda nije. ovaj ti savjet jedino mogu dati iz licnog iskustva.
nisu sve osobe iste kada se radi o tome. i nemoj sebe usporedjivati sa njima. jer sto je za njih dobro (taj neki smiraj, monogamija, posvecenost jednoj osobi, njihov mali svijet), za tebe mozda nije. ovaj ti savjet jedino mogu dati iz licnog iskustva.