Gamma radio ko je strucan

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
600

#1 Gamma radio ko je strucan

Post by 600 »

Neki dan sam mjenjao akumulator u autu i poremetio mi se radio.Tacnije pokazivalo mi je Safe mod morao sam sifru unijeti,i odem kod majstora i on slucano unese pogresan kod i blokira se kasetefon.Rekao mi je da ce nestati u roku od 1 h pa cu moci ponovo unijeti sifru (a imam sifru na papiru) al opet stoji blokirano nista se ne mijenja citav dan.Zna li ko kakav lijek zato,uglavnom sifru imam al su blokiranne tipke zbog 2 pogresna pokusaja.Evo vako stoji :
Image
Cholina_Lokica

#2 Re: Gamma radio ko je strucan

Post by Cholina_Lokica »

odakle ti kaseta :shock: :lol:
600

#3 Re: Gamma radio ko je strucan

Post by 600 »

hehe ma suti to lopove otjera odma cim vide kasetu a koristim za muziku USB modulator tako da je nevazno sto je kasetas,nego zna li ko pomoci mozel se srediti sta ovo
Cholina_Lokica

#4 Re: Gamma radio ko je strucan

Post by Cholina_Lokica »

ma dobro to, ima i kod mene u autu na playru i za kasetu da se stavi, ali odakle ti stvarno kaseta u playeru, ne pamtim kad sam vidjela je :D
shlauf

#5 Re: Gamma radio ko je strucan

Post by shlauf »

033/463-032 "RS electronic", traži poslije 11:oo sati Tanjo Kasima pa pitaj njega. :idea:

Aleeee aleeeeeeeeeeeeeeeeee :dance:
600

#6 Re: Gamma radio ko je strucan

Post by 600 »

Cholina_Lokica wrote:ma dobro to, ima i kod mene u autu na playru i za kasetu da se stavi, ali odakle ti stvarno kaseta u playeru, ne pamtim kad sam vidjela je :D
Eto pamtis sad :lol:

@shlauf hvala vidicu
mayab

#7 Re: Gamma radio ko je strucan

Post by mayab »

Neki dan sam mjenjao akumulator u autu i poremetio mi se radio.Tacnije pokazivalo mi je Safe mod morao sam sifru unijeti,i odem kod majstora i on slucano unese pogresan kod i blokira se kasetefon.Rekao mi je da ce nestati u roku od 1 h pa cu moci ponovo unijeti sifru (a imam sifru na papiru) al opet stoji blokirano nista se ne mijenja citav dan.Zna li ko kakav lijek zato,uglavnom sifru imam al su blokiranne tipke zbog 2 pogresna pokusaja.Evo vako stoji :
Ljudi, čemu vama inače služi internet???

http://www.audiforums.com/forum/showthread.php?t=139022

http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=2131965
Wind

#8 Re: Gamma radio ko je strucan

Post by Wind »

600 wrote:...i odem kod majstora i on slucano unese pogresan kod i blokira se kasetefon.Rekao mi je da ce nestati u roku od 1 h pa cu moci ponovo unijeti sifru (a imam sifru na papiru) al opet stoji blokirano nista se ne mijenja citav dan.
dobar ti taj majstor.....de ga i nama (ne)preporuci.... :lol:
donsedin

#9 Re: Gamma radio ko je strucan

Post by donsedin »

mayab wrote:
Ljudi, čemu vama inače služi internet???

http://www.audiforums.com/forum/showthread.php?t=139022

http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=2131965
evo ti majstor, bolji od tog gore tvog :D :thumbup:
600

#10 Re: Gamma radio ko je strucan

Post by 600 »

Wind wrote:
600 wrote:...i odem kod majstora i on slucano unese pogresan kod i blokira se kasetefon.Rekao mi je da ce nestati u roku od 1 h pa cu moci ponovo unijeti sifru (a imam sifru na papiru) al opet stoji blokirano nista se ne mijenja citav dan.
dobar ti taj majstor.....de ga i nama (ne)preporuci.... :lol:
hhehe ma eto ja jednom bio blokirao i on slucajn jednom.Moze se desiti hebajiga,a auto cu dobit tek veceras pa cu pokusat ponovo
Post Reply