do cetvrte citala i nije umro pa eto
najjači lik definitivno, pored arje
Moderator: _BataZiv_0809
vezano za spojler - a tek je prva sezona, a rat nije ni počeozecko_kupuz wrote:Eto pregledah i ja prvu sezonu za dan i po![]()
(bez pomoći knjiga). Iako sam čuo za GoT još prije nekoliko mjeseci, sačekao sam da odstoji malo.
![]()
Pristojna je serija definitivno. Bogati dijalozi, raznovrsni likovi, slikoviti predjeli, odlična atmosfera. Sve je tu, samo fali malo više akcije, a vjerovatno nisam prvi koji to kaže.
Uvodna scena u prvoj epizodi mi je zagolicala maštu tako da uglavnom čekam da vidim šta će se dešavati sjeverno od Zida. Baš sam potrefio i period kad ću to gledati.Valja ipak priznati da se događaji na jugu smjenjuju kudikamo brže. I tako već postajem malo nestrpljiv u nadi da ću vidjeti nešto jači miks već postojećih srednjovjekovnih ratova, igara i spletki s tim (najavljenim) fantazijskim elementima.
Spojlerčić (a možda i nije):
Iznenadilo me je koliko je istaknutih likova već platilo životom.
ccc...imas drugu temu pa spojlirajChmoljo wrote:vezano za spojler - a tek je prva sezona, a rat nije ni počeozecko_kupuz wrote:Eto pregledah i ja prvu sezonu za dan i po![]()
(bez pomoći knjiga). Iako sam čuo za GoT još prije nekoliko mjeseci, sačekao sam da odstoji malo.
![]()
Pristojna je serija definitivno. Bogati dijalozi, raznovrsni likovi, slikoviti predjeli, odlična atmosfera. Sve je tu, samo fali malo više akcije, a vjerovatno nisam prvi koji to kaže.
Uvodna scena u prvoj epizodi mi je zagolicala maštu tako da uglavnom čekam da vidim šta će se dešavati sjeverno od Zida. Baš sam potrefio i period kad ću to gledati.Valja ipak priznati da se događaji na jugu smjenjuju kudikamo brže. I tako već postajem malo nestrpljiv u nadi da ću vidjeti nešto jači miks već postojećih srednjovjekovnih ratova, igara i spletki s tim (najavljenim) fantazijskim elementima.
Spojlerčić (a možda i nije):
Iznenadilo me je koliko je istaknutih likova već platilo životom.![]()
Religious Fantastic wrote:a što se tiče tvog spoilera, samo jedno mogu reći...heh...you ain't seen nothing yet!!!![]()
![]()

shame on you for teasing us like that!!!alica.k wrote:niko nije postavio trailer za s2? shame on youuuu
I ja sam tu negdje, imam još 200-tinjak stranica, i nije mi toliko dosadna kad uzmem da čitam, ali kad ostavim, prođu dani i dani, nikako se nakanit' da nastavim.mrgreen wrote:joj ne mogu nikako cetvrtu knjigu da zavrsim, koliko mi je dosadna..