Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- karanana
#351 Re: Game of thrones
Gunthor: "How would you like to die, Tyrion, son of Tywin?"
Tyrion: "In my own bed, with a belly full of wine and a maiden's mouth around my cock, at the age of 80."
Tyrion: "In my own bed, with a belly full of wine and a maiden's mouth around my cock, at the age of 80."
- lupp
#352 Re: Game of thrones
U knjzi se patuljak borio u onoj bitki, cak je ubio covjeka. U seriji ga na startu bitke netko od svojih mlatne po glavi i on samo padne
Inace sam prosao polovicu druge knjige( sad stvarno druge knjige
) i nema sta, Tyrion je najjaci karakter
Inace sam prosao polovicu druge knjige( sad stvarno druge knjige
- kokuz_sa
#353 Re: Game of thrones
a najbolja scena s njim je kad ide do onih divljaka kad mu onaj kolega kazelupp wrote:U knjzi se patuljak borio u onoj bitki, cak je ubio covjeka. U seriji ga na startu bitke netko od svojih mlatne po glavi i on samo padne![]()
Inace sam prosao polovicu druge knjige( sad stvarno druge knjige) i nema sta, Tyrion je najjaci karakter
"znas sta, drzi se ti nisko..pa te mozda ni ne primjete u borbi"
a on slozio faci i ono " da se drzim nisko
- bosnianidiot
#354 Re: Game of thrones
haha ili kad pita onu kuravu kakav joj je to naglasak
A ona ce ono mrtva hladna: "Foreign"...
haha i onda njegova legendarna faca i ono u nevjerici: "For...hmm"
A ona ce ono mrtva hladna: "Foreign"...
haha i onda njegova legendarna faca i ono u nevjerici: "For...hmm"
- lupp
#355 Re: Game of thrones
"Spam"kokuz_sa wrote:a najbolja scena s njim je kad ide do onih divljaka kad mu onaj kolega kazelupp wrote:U knjzi se patuljak borio u onoj bitki, cak je ubio covjeka. U seriji ga na startu bitke netko od svojih mlatne po glavi i on samo padne![]()
Inace sam prosao polovicu druge knjige( sad stvarno druge knjige) i nema sta, Tyrion je najjaci karakter
"znas sta, drzi se ti nisko..pa te mozda ni ne primjete u borbi"
a on slozio faci i ono " da se drzim nisko"
![]()
![]()
U drugoj knjzi ima takodjer prejaku izjavu dok prica sa svojom sestrom Cercei: "...samo smatram draga sestro da nije korektno od tebe da jednom bratu nesto uskracujes sto drugom bratu dopustas.." aludirajuci na zna se vec sta(na sta je pokupio samarcinu)
Inace su Tyriona dosta dobro prenjeli i na tv
- karanana
#356 Re: Game of thrones
i odmah je on znao sta i kako treba da se disciplinuje derishte.
- lupp
#357 Re: Game of thrones
hahakaranana wrote:i odmah je on znao sta i kako treba da se disciplinuje derishte.
-
clarion_
#358 Re: Game of thrones
na imdb.com ned stark glumi u 10 epizoda, jeli moguće da nije ubijen, nekako mi serija bez njegovog lika ipak gubi na težini!!
- karanana
#359 Re: Game of thrones
cini mi se da se pojavljuje ponovo sekundu kako pada tijelo. mozda to racunaju kao pojavljivanje u epizodi.clarion_ wrote:na imdb.com ned stark glumi u 10 epizoda, jeli moguće da nije ubijen, nekako mi serija bez njegovog lika ipak gubi na težini!!
jeli ono i drago ipak umire?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#360 Re: Game of thrones
pa može i kroz sjećanja te flešbekove da se pojavljuje
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#361 Re: Game of thrones
ubijen paša, ubijen ko Lazarclarion_ wrote:na imdb.com ned stark glumi u 10 epizoda, jeli moguće da nije ubijen, nekako mi serija bez njegovog lika ipak gubi na težini!!
- lupp
#362 Re: Game of thrones
Trebao bi se pojaviti u snu Branu ili nesto tako(ako ce ici po knjizi)
-
Bitte_Halt_ja_ja
#363 Re: Game of thrones
crk'o sam od smijeha kad ga buzdovanom onesvijeste
najjaci je
- BHCluster
#364 Re: Game of thrones
nije bio buzdovan nego malj.Bitte_Halt_ja_ja wrote:crk'o sam od smijeha kad ga buzdovanom onesvijestenajjaci je
-
Animal
#365 Re: Game of thrones
Sad pregledah 9. i crnjak pravi
Scena prije smaknuća je bila kada uhvate Jamiea, pa sam pomislio da je to kolateral na strani Starkovih.. Ipak, nije se dalo.. Kada su ubili lika koji je bio The Lik ove serije, fakat nemam pojma sta nas dalje ceka.. Nadam se da nova desavanja nece uticati na popularnost serije, jer je Ned bio isuviše važan i u priči, ali i zbog njegove same pojave na ekranima.. Medju ostalim likovima ne vidim nikoga ko bi ga mogao zamijeniti - Možda John Snow, ali vidicemo sta ce se izdesavati..
PLS nemojte previse sa spojlerima, imajte razumjevanja prema nama koji nismo citali knjige!
PLS nemojte previse sa spojlerima, imajte razumjevanja prema nama koji nismo citali knjige!
-
The 51st State
#366 Re: Game of thrones
ima li u sarajevu na jednom mjestu kupiti sve knjige iz ovog serijala? ne smijem dozvoliti da me druga sezona ufati nespremnog, elem beton je ovo, jace i od lotr.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#367 Re: Game of thrones
imaš na sajmu ispred BBIa skoro sve 
- Chmoljo
#368 Re: Game of thrones
ljudi ba, po knjigama uopšte nema jedan glavni lik. izbijte to sebi iz glave i da su likovi potpuno crno-bijeliAnimal wrote:Sad pregledah 9. i crnjak praviScena prije smaknuća je bila kada uhvate Jamiea, pa sam pomislio da je to kolateral na strani Starkovih.. Ipak, nije se dalo.. Kada su ubili lika koji je bio The Lik ove serije, fakat nemam pojma sta nas dalje ceka.. Nadam se da nova desavanja nece uticati na popularnost serije, jer je Ned bio isuviše važan i u priči, ali i zbog njegove same pojave na ekranima.. Medju ostalim likovima ne vidim nikoga ko bi ga mogao zamijeniti - Možda John Snow, ali vidicemo sta ce se izdesavati..
sada će se radnja razdvojiti na više mjesta, pretpostavljam. pratiće se Snow, Tyrionove putešestvije, Cat, Arya, Sansa i Bran...
- Chmoljo
#369 Re: Game of thrones
koga? Jamiea?Falcon wrote:
Nisam mislio da ce pokleknuti. Zavrsio u kazamatu zbog principa, a onda onako... doduse, ocekivao sam da ce ga plava guja dati pogubiti. Jedva cekam dan kad ce ga neko na kolac nabiti
- Chmoljo
#370 Re: Game of thrones
njah... sad bih ja zaspojlo...
al čekajte... tri godine pa ćete saznati

- Chmoljo
#371 Re: Game of thrones
a neću, plakaće komi 
-
elSaik
#372 Re: Game of thrones
Čitajte knjige, čitajte knjige... Serija nije ni polovina kvalitete knjiga.
-
Bitte_Halt_ja_ja
#373 Re: Game of thrones
dajte ljudi unistavate ostalima seriju, ako vec govorite da ce se nesto vazno desiti (kao ovo u devetoj epizodi) onda prvo debelim napisite SPOILER odmaknite, zvijezde, crtice i onda napisite sto ste htjeli reci. Moze neko doci ko nije pogledao npr. devetu i ukenjate mu epizodu ili pola serije. Ja obavezno prvo pogledam pa onda otvaram ovu temu jer ovo nebi bio prvi put

- Chmoljo
#374 Re: Game of thrones
hajd, fala bogu, pa mene niko ne krivi za spojlereBitte_Halt_ja_ja wrote:dajte ljudi unistavate ostalima seriju, ako vec govorite da ce se nesto vazno desiti (kao ovo u devetoj epizodi) onda prvo debelim napisite SPOILER odmaknite, zvijezde, crtice i onda napisite sto ste htjeli reci. Moze neko doci ko nije pogledao npr. devetu i ukenjate mu epizodu ili pola serije. Ja obavezno prvo pogledam pa onda otvaram ovu temu jer ovo nebi bio prvi put![]()
![]()
![]()
![]()
- lupp
#375 Re: Game of thrones
a gdje je to spoiler za devetu epizodu?