Zbog građanskog rata, "dance of the dragons"
https://awoiaf.westeros.org/index.php/D ... he_Dragons
Novi teaser:
https://youtu.be/iDS6p61VnWg
Moderator: _BataZiv_0809
Zbog građanskog rata, "dance of the dragons"
To bi onda bilo "not canon", jer za to ne postoji nikakva literarna podloska.burekodsira wrote: ↑21/06/2022 15:28 priča se o novom spinoffu koji nastavlja gdje je GoT stao, glavni lik Džon Snou, a možda se i ostali preživjeli pojave
Samo da ne bude ko u Star Wars-u "somehow the night king survived".nles wrote: ↑21/07/2022 07:10To bi onda bilo "not canon", jer za to ne postoji nikakva literarna podloska.burekodsira wrote: ↑21/06/2022 15:28 priča se o novom spinoffu koji nastavlja gdje je GoT stao, glavni lik Džon Snou, a možda se i ostali preživjeli pojave
Ali im je Martin rekao šta će biti. Nemam razloga da se bunimo, tako bi bilo i u knjizi. Zar ne? Ovo si mi ti govorio tamo neke 2015 godine kad sam pizdio ovdje zbog toga šta su uradili Stannisu u seriji. "Ta ti znaš, oni imaju po 2 diplome." Poserem im se u njih.Tito_i_Partija wrote: ↑21/07/2022 18:06 Pa gotov sve od pete sezone pa nadalje nema literarni temelj, zato serija i jest postala najveće razočarenje u TV istoriji.
Prest'o sam da ih branim kad su usrali Stannisa, jer je i meni dotad bio dobar lik.Riddle wrote: ↑24/07/2022 16:17Ali im je Martin rekao šta će biti. Nemam razloga da se bunimo, tako bi bilo i u knjizi. Zar ne? Ovo si mi ti govorio tamo neke 2015 godine kad sam pizdio ovdje zbog toga šta su uradili Stannisu u seriji. "Ta ti znaš, oni imaju po 2 diplome." Poserem im se u njih.Tito_i_Partija wrote: ↑21/07/2022 18:06 Pa gotov sve od pete sezone pa nadalje nema literarni temelj, zato serija i jest postala najveće razočarenje u TV istoriji.![]()
Malo je off-topic, ali čitao sam njegovu knjigu "Grad lopova", jako dobra, radnja se odvija u vrijeme opsade Lenjingrada, i po njoj bi se mogao dobar film snimiti.Tito_i_Partija wrote: ↑24/07/2022 20:59
O Weissu ne znam puno, al' i dalje tvrdim da je Benioff dobar pisac.
COUNTDOWN TO 21ST AUGUST 2022 AT 9:00PM (US/EASTERN TIME)
kad je tek najavljeno bilo mi je onako meh, al kako trejleri izlaze i kako se blizi malo hajpa se radja