koga bude interesovalo pošaljm mu na PP... PDF format super odrađen rar zipovanoG.R.R. Martin - Svet leda i vatre
nije pici cicija
Moderator: _BataZiv_0809
koga bude interesovalo pošaljm mu na PP... PDF format super odrađen rar zipovanoG.R.R. Martin - Svet leda i vatre
Salji, molim lijepo gospon Picipici wrote:koga bude interesovalo pošaljm mu na PP... PDF format super odrađen rar zipovanoG.R.R. Martin - Svet leda i vatre
nije pici cicija
Pici, ako je na našem, pošalji i meni, molim te. Ja sam "slistila" onu na engleskom, ali mi treba na našem, da vrbujem neke iz moje okoline.pici wrote:
koga bude interesovalo pošaljm mu na PP... PDF format super odrađen rar zipovano
nije pici cicija

nije ti skupaa ova knjiga ba. dvadeset-trideset KM uvrh gl0ve.Capajebo wrote:Salji, molim lijepo gospon Picipici wrote:koga bude interesovalo pošaljm mu na PP... PDF format super odrađen rar zipovanoG.R.R. Martin - Svet leda i vatre
nije pici cicija![]()
Nesto mi se ne daju pare na "historiju", to cekam da se neko sjeti za rodjendan, koji je uzgred za 2 mjeseca, ali tesko
Chmoljo wrote:
nije ti skupaa ova knjiga ba. dvadeset-trideset KM uvrh gl0ve.
ma nisam htio zvučati snobovski, nego sam se iznenadio kvalitetom u odnosu na cijenu, tako da mislim da je odličan ulov za te pare. ja sam je uzeo u SCC-u, dole na -1. kupio je baš kao poklon.pici wrote:Chmoljo wrote:
znam imam je dobio ljetos na poklon od sina kupio je ispred BBI sajam knjiga, nego ima onih koji su kratki sa djepom, nedostupna im na našim jezicima a i žele da imaju kolekciju elektronsku kao ja...
Chmoljo wrote:ma nisam htio zvučati snobovski, nego sam se iznenadio kvalitetom u odnosu na cijenu, tako da mislim da je odličan ulov za te pare. ja sam je uzeo u SCC-u, dole na -1. kupio je baš kao poklon.pici wrote:Chmoljo wrote:
znam imam je dobio ljetos na poklon od sina kupio je ispred BBI sajam knjiga, nego ima onih koji su kratki sa djepom, nedostupna im na našim jezicima a i žele da imaju kolekciju elektronsku kao ja...
Sjajna je knjiga. Hvala još jednom!pici wrote:
koga bude interesovalo pošaljm mu na PP... PDF format super odrađen rar zipovano
nije pici cicija
seln wrote: Sin zadnjeg kralja Luciusa Tarquiniusa je oteo i silovao zenu jednog rimskog plemica, koja nije mogla da zivi sa sramotom pa se ubila. To je izazvalo ogorcenje rimljana, koji su pod vodjstvom muza otete zene zbacili i protjerali zadnjeg kralja (imao je srece, nije ga cuvao Jamie).
Dakle, debeli je malo podjonio... i ne samo to.