"Gama" sigurnost???
-
predator
#1 "Gama" sigurnost???
Ne znam za vas, ali je meni stvarno nejasno zasto je na njihovom znaku grcko slovo delta (δ). Sta vi mislite (ili znate) o tome?
-
H
#7 Re: "Gama" sigurnost???
Jel' fakat???predator wrote:Ne znam za vas, ali je meni stvarno nejasno zasto je na njihovom znaku grcko slovo delta (δ). Sta vi mislite (ili znate) o tome?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Nisu imali stelu i nisu bili stranachko-nacionalno podobni da ih se primi u policiju.Ljudi rade svoj posao poshteno a ne ko vi...guzice bi dali da sa manje rada imate vishe...forUMASH wrote:....hebi ga, radi se o ljudima koji su propali na prijemnom za policajca....
-
Muatez
I ne samo to...uglavnom bvsi kriminalci i tipovi sa niskim procentom sivih celija a visokim procentom misica.Ukinuo bih ja sve te agencije,da se ja pitam.Naravno prvo razoruzao,jer u crnim(vecinom) uniformama lice na kakvu paravojnu jedinicu.Sta da ti kazem hrpa sivonja........da ne kazem seljacina.forUMASH wrote:....hebi ga, radi se o ljudima koji su propali na prijemnom za policajca.... :D
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Alfa, beta, gama,...
Dobro i nama i vama!