Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
FrancescoTotti

#26 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by FrancescoTotti »

Compact wrote:
hidrant wrote:Ako ode u Milan,nista od njegove perspektivne karijere.
Tako cemo izgubiti velikog talenta,sta vise velikog igraca.
Dzeko, pamet u glavu!

Mozda ga je samo strah najbolje lige na svijetu. :?
100% si u pravu! Milan je velio fudbalsko ime, ali ako ode ima da visi na tribinama, jer moraju igrati Pipo, Gatuzo, Ambrozini, Pirlo, i ostali mrtvaci.

Što se tiče Galijanija on je usput došao da se upozna sa Demirom Hotićem, i da ga pita koju taktiku preferira! Navodno Leonardo dugo prati ovog stručnjaka i želi u idućoj sezoni da njegov tim igra ko Željezničar! Još ga interesuje i igrač po imenu Jamak, pa vidjećemo šta će od toga biti.
Vidi se da pojma nemas . Kakve veze ima Gatuso sa Dzekom . I k tome dodaj jos Pirla . Inzagi je sjedio i ove godine na klupi skoro svaku utakmicu . Prema tome zna se da ako Dzeko dodje u Milan da mu je mjesto zagarantovano jer napadaca Milan i nema , onog klasicnog . Sevcenka su penzionisali i poslali u Celzi ( uzeli im lovu :lol: ) pa se vratio da pere dresove :dance: . Dakle Dzeki je osigirano mjesto u prvoj postavi . I pametna ce to odluka biti . Doduse ja cu i dalje navijati za Romu a derby izmedju Dzeke i Totija ako Bog da gledati uzivo
missko

#27 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by missko »

Idi kralju pa dat ces 40 golova garant u prvoj sezoni. Kad je Zlatan u onako defanzivnom Interu strijelac lige, mozes mislit Dzeke kad za asistente ima Ronaldinja , Bekema i Pirla brrrrr strah me i pomisliti koja ce to sezona snova biti
Ridjobrki

#28 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by Ridjobrki »

Imaće u Italiji sigurno barem 3-4 jake utakmice godišnje... :roll:

Čekaj da sračunam... Četiri: dvije sa Interom i dvije sa Juventusom.
Last edited by Ridjobrki on 07/06/2009 11:46, edited 1 time in total.
Neelix

#29 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by Neelix »

Compact wrote:
Dzeko, pamet u glavu!

100% si u pravu! Milan je velio fudbalsko ime, ali ako ode ima da visi na tribinama, jer moraju igrati Pipo, Gatuzo, Ambrozini, Pirlo, i ostali mrtvaci.

Što se tiče Galijanija on je usput došao da se upozna sa Demirom Hotićem, i da ga pita koju taktiku preferira! Navodno Leonardo dugo prati ovog stručnjaka i želi u idućoj sezoni da njegov tim igra ko Željezničar! Još ga interesuje i igrač po imenu Jamak, pa vidjećemo šta će od toga biti.

druze, Dzeko nikad nije igrao na poziciji defanzivnog veznog :lol: :skoljka: :skoljka: :skoljka:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#30 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by -LIBERO- »

Da Galijani nije u Sarajevu zbog onog nekog milanovog trening kampa. Nedavno je i Maldini dolazio zbog toga.
Art-Vandaley

#31 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by Art-Vandaley »

sa propalim milanom u korumpiranoj italijanskoj ligi moze samo propasti...
hidrant

#32 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by hidrant »

Neelix wrote: druze, Dzeko nikad nije igrao na poziciji defanzivnog veznog :lol: :skoljka: :skoljka: :skoljka:
Sta je sa Fla-money-jem?
Jesi li ti svjestan da je doticni bio jedan od najperspektivnijih zadnjih veznih igraca na svijetu,ali morao je on napustiti
Arsenal.
Neka!
Vjerovatno ce zavrsiti karijeru u prosjecnom Talijanskom klubu.

Ja mislim da Galijani nije odgovoran za dogovaranje transfera.
Compact

#33 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by Compact »

FrancescoTotti wrote:
Compact wrote:
Dzeko, pamet u glavu!

Vidi se da pojma nemas . Kakve veze ima Gatuso sa Dzekom . I k tome dodaj jos Pirla . Inzagi je sjedio i ove godine na klupi skoro svaku utakmicu . Prema tome zna se da ako Dzeko dodje u Milan da mu je mjesto zagarantovano jer napadaca Milan i nema , onog klasicnog . Sevcenka su penzionisali i poslali u Celzi ( uzeli im lovu :lol: ) pa se vratio da pere dresove :dance: . Dakle Dzeki je osigirano mjesto u prvoj postavi . I pametna ce to odluka biti . Doduse ja cu i dalje navijati za Romu a derby izmedju Dzeke i Totija ako Bog da gledati uzivo
Vidi se da ti pojma nemaš! :D Milan je ubica talenata, klasični mafijaški kolektiv u kojem igraju starci i pobjeđuju na silu!

Šta je bilo sa Rivaldom, Amorusom, Ronaldinjom, Ševčenkom, i još njih nekoliko ne sjećam se imena ali su bili najbolji strijelci u klubovima kojima su posuđeni, (čini mi se Kurkuf - Bordo, jedan je igrao u Genovi, itd).

Klupa jarane, pa tribine, pa posudbe ili ispaljivanje u treće zemlje! :D

Teško ću navijati za Milan ako Džeko pređe u njega, pogotovo protiv Rome!

Helem, Džeki želim sve najbolje, a prije svega dobrog zdravlja, i da zaigra u Engleskoj! :thumbup:
musac

#34 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by musac »

Dok ne vidim sliku Gallianija i Redzepagica u Vatri, ne vjerujem. :)
Globus

#35 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by Globus »

Sta vam je ba Dzeko navija za milan .. zamislite se vi da gazda kluba za koji vi navijate od djetinjstva dodje u vas grad i kaze vam hocu da igras za mene .. nek ide jbt i nek mu je sretno ... nek bude sretan i nek ga ne prate ozljede ako nista druga .. nek uziva ha ya .. ako ce njega usrecit odlazak u afganistan i mene ce :D a klub za koji se navija se nemoze odbit da je neznam ti koji :)
F.G.R.

#36 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by F.G.R. »

Sa-x navede i mene kao izvor za Gallijanijev dolazak u Sa...
Mogao bih ja uredjivati rubriku Sport :D
Ridjobrki

#37 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by Ridjobrki »

musac wrote:Dok ne vidim sliku Gallianija i Redzepagica u Vatri, ne vjerujem. :)

Biće na Red Carpetu sigurno, mora Fashion Cop to oseiriti. :D :D :D
Compact

#38 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by Compact »

Neelix wrote:druze, Dzeko nikad nije igrao na poziciji defanzivnog veznog :lol: :skoljka: :skoljka: :skoljka:
Ali kada ima puno tih defanzivnih veznih, pa onda ofanzivnih veznih, jedva da ostane u vrhu napada mjesta za jednog napadača, npr. Pipa :lol:

Silom su otjerali Gilardina u Fiorentinu, da bi mogao igrati Đuzepe Favali, Paolo Maldini i Kaka Kaladze! :lol: dok je extra talentovani Bonera zajedno sa Borielom morao dohvaćati lopte!

Uhvatili ste se formacije, odbrana, veza i napad k'o da ja ne to znam, ali ukupan ambijent podsjeća na starački dom!

Forza Pipo, forza Sedorf, forza Nesta, forza Kalac, forza Abiati, forza Ambrosini, forza Đuro Pucar Stari!

p.s Kostakurta je imao še'set dinago kad je okačio kopačke o klin!

Za Džeku je Engleska, Liverpool, Arsenal, a ne Italija! Što kažu Englezi kada se igra derbi Juventus-Milan, odosmo gledati kako trava raste! :run:
Ridjobrki

#39 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by Ridjobrki »

K'o da gledam naslov na Indexu: "Galliani u potrazi za Džekom nadletio Hrvatsku!" :roll:
Art-Vandaley

#40 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by Art-Vandaley »

fgr bacio patku da je vidio galijanija nije to bio galijani to je bio dzej!
rado_vidjen

#41 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by rado_vidjen »

u nizu igraca koje je milan sjebao dodao bih i oliveiru i senderosa

mislim, ono, ako se Đila nije snasao, kao adaptiran na calcio, cakstavise prvi strijelac lige (Parma) sta ce tamo Dzeko ?:?

ako propane u milanu, njegova slijedeca destinacija je bochum, a kad bi propao u arsenalu ( u sta sumnjam) u najgorem slucaju potpisao bi za bayern
Globus

#42 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by Globus »

Ridjobrki wrote:K'o da gledam naslov na Indexu: "Galliani u potrazi za Džekom nadletio Hrvatsku!" :roll:
:lol: :lol: :lol: ne ne .." galliani bio u posjeti sarajevu .. nagadja se da je bio u potrazi za dzekom ... pri povratku je boravio u kampu hrvatske reprezentacije gdje se navodno raspitivao za neke nase igrace" :lol: :lol: :lol: :lol:
F.G.R.

#43 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by F.G.R. »

Art-Vandaley wrote:fgr bacio patku da je vidio galijanija nije to bio galijani to je bio dzej!
:lol:
Last edited by F.G.R. on 07/06/2009 12:35, edited 1 time in total.
Ridjobrki

#44 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by Ridjobrki »

Ma ja svejedno ne vjerujem da će u Milan. Pljušte ponude, ići će to sve na razmatranje. Pijaca tek otvorila, svašta će se tu dešavati. Ni sa Wolfsburgom ništa još nije riješeno a to je preduvjet za transfer. Galliani je došao na razgovor i da da svoju ponudu i to je to...
rado_vidjen

#45 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by rado_vidjen »

Ridjobrki wrote:K'o da gledam naslov na Indexu: "Galliani u potrazi za Džekom nadletio Hrvatsku!" :roll:
:D

ja cesto amira zukica vidjam u Vatri, pa nije iskljcueno da je greska

ako je fakat Galliani, pravo pitanje je: koga je povalio tu noc?
Ridjobrki

#46 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by Ridjobrki »

Globus wrote:
:lol: :lol: :lol: ne ne .." galliani bio u posjeti sarajevu .. nagadja se da je bio u potrazi za dzekom ... pri povratku je boravio u kampu hrvatske reprezentacije gdje se navodno raspitivao za neke nase igrace" :lol: :lol: :lol: :lol:
Hehehehe, iz aviona je navodno gledao trening Vatrenih uoči utakmice sa Ukrajinom...
:D :D :D

A ovo za povaljivanje je dobro pitanje... Čudo nije kasnije sa Munibom otišao u koji od njegovih lokala.
mp3sa

#47 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by mp3sa »

Compact wrote:
Neelix wrote:druze, Dzeko nikad nije igrao na poziciji defanzivnog veznog :lol: :skoljka: :skoljka: :skoljka:
Ali kada ima puno tih defanzivnih veznih, pa onda ofanzivnih veznih, jedva da ostane u vrhu napada mjesta za jednog napadača, npr. Pipa :lol:

Silom su otjerali Gilardina u Fiorentinu, da bi mogao igrati Đuzepe Favali, Paolo Maldini i Kaka Kaladze! :lol: dok je extra talentovani Bonera zajedno sa Borielom morao dohvaćati lopte!

Uhvatili ste se formacije, odbrana, veza i napad k'o da ja ne to znam, ali ukupan ambijent podsjeća na starački dom!

Forza Pipo, forza Sedorf, forza Nesta, forza Kalac, forza Abiati, forza Ambrosini, forza Đuro Pucar Stari!

p.s Kostakurta je imao še'set dinago kad je okačio kopačke o klin!

Za Džeku je Engleska, Liverpool, Arsenal, a ne Italija! Što kažu Englezi kada se igra derbi Juventus-Milan, odosmo gledati kako trava raste! :run:
Vidi se da se razumijes u fudbal, garant pratis svaku utakmicu Vrbanjuse i asistiras Braci...
Silom otjeran Gilardino :lol: da bi igrali odbrambeni :lol: :lol: :lol: U citavom odgovoru naveo 1 napadaca i sve odbrambene i radi njih Dzeko nema mjesta :run:
ucini uslugu forumu, nek ti ovo bude zadnji post u istoriji, ovaj forum ne moze toliko gluposti da podnese.
Dzeko kralju sretno u Milanu :thumbup: :bih:
Compact

#48 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by Compact »

rado_vidjen wrote:u nizu igraca koje je milan sjebao dodao bih i oliveiru i senderosa
mislim, ono, ako se Đila nije snasao, kao adaptiran na calcio, cakstavise prvi strijelac lige (Parma) sta ce tamo Dzeko ?:?
ako propane u milanu, njegova slijedeca destinacija je bochum, a kad bi propao u arsenalu ( u sta sumnjam) u najgorem slucaju potpisao bi za bayern
Kada se sve sabere Sud za ljudska prava bi tu imao dosta posla! :(

Ima njih još hejbet samo što se ne gumo sjetiti! Helem, AC Milan - ubica :D
Compact

#49 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by Compact »

mp3sa wrote: Vidi se da se razumijes u fudbal, garant pratis svaku utakmicu Vrbanjuse i asistiras Braci...
Silom otjeran Gilardino :lol: da bi igrali odbrambeni :lol: :lol: :lol: U citavom odgovoru naveo 1 napadaca i sve odbrambene i radi njih Dzeko nema mjesta :run:
ucini uslugu forumu, nek ti ovo bude zadnji post u istoriji, ovaj forum ne moze toliko gluposti da podnese.
Dzeko kralju sretno u Milanu :thumbup: :bih:
Iz tvog posta se vidi da si o AC Milanu upoznat preko igrica na Plejstejšnu! Nastavi igrati, i strećno! :D
Globus

#50 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Post by Globus »

Ajde sarajevske sponzoruse javite se i potvrdite ovo :D :D :lol: Da nije Hana ? :D :lol:
Post Reply