Ako Leonardo pokaže imalo znanja i još bitnije, bude imao "kičmu" i počne on donositi sve odluke, onda nije Milan tako loš izbor. Oni uz 2-3 igrača uz Džeku imaju opet jako dobru ekipu, naravno, ako se igrači koji će biti novi sljedeće sezone (Silva i sl.) pokažu kao dobri. Flaminia na pravu poziciju vratiti, imati hrabrosti izvesti Seedorf-a,.... Uglavnom, ako se bude samo malo pametnije razmišljalo, može se tu dosta toga napraviti.BaileyS wrote:Ode Dzeko da popravlja prosijek penzionerima![]()
Kakva crna titula Lige prvaka, oni sa ovakvom politikom mogu zapisati kad su je osvojili posto nece jos zadugo. Serije A umire a Milan je najbolji primjer za to.
Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
The Realist
#151 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
- Globus
#152 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
sad je broj belaj
11 je ovaj borielo a 9 zna se
nek uzme 99 najbolje mu je 
-
fini dečko
#153 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Ima 9-tka u Juventusu. Kažu u SAN-u da Salihamidžić završava posao za Džeku u Torinu i da će Džako tamo. Ko će više znati gdje će dijamant završiti... Vukovi još nisu istakli cijenu za Džeku, tako da su još sve špekulacije...Globus wrote:sad je broj belaj11 je ovaj borielo a 9 zna se
nek uzme 99 najbolje mu je
- rIder
#154 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?

Ne bi valjalo da ode u milan, milan je tim bez ambicija, kaka' ode (gdje nestade sva ta ljubav?
i cuj 2 miliona mu nude kao godisnju platu
- Neelix
#155 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
ma jes mu krivo sto ce morat' za milan navijati
da ne bi medju tvoje krkane dosh'o
hoces li skakati kada im bosnjo uvali het trik 
- rIder
#156 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Da navijam za koga???? milan?
you funny
U interu bi nesto i osvojio, ovako mu je zeru tituli
- Sezam
#157 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Velika bi mu greska bila potpisati za Milan. Prodavanjem kake oni su pokazali da su totalno bez ambicija, tim koj tek treba da predje kroz 2-3 godine tranzicije, Dzeko je realno u poziciji da zahtijeva vise od toga. Bolje mu je onda ostati u Wolfsburgu.
Cinjenica da je kao klinac navijao za Milan je potpuno nebitna u svemu ovome, ionako kaze stara poslovica: Nikad ne upoznaj svoje idole...
I jos nesto. Dzeko treba shvatiti da je on tek na pola puta sto se tice fudbalskog znanja. Ima on jos mnogo toga da nauci. Zato mu je najbolje ici u Englesku ili ostati u Wolfsburgu...
Cinjenica da je kao klinac navijao za Milan je potpuno nebitna u svemu ovome, ionako kaze stara poslovica: Nikad ne upoznaj svoje idole...
I jos nesto. Dzeko treba shvatiti da je on tek na pola puta sto se tice fudbalskog znanja. Ima on jos mnogo toga da nauci. Zato mu je najbolje ici u Englesku ili ostati u Wolfsburgu...
- Neelix
#158 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
rIder wrote:Da navijam za koga???? milan?![]()
you funny
![]()
u interu bi samo naucio kako postati shupak - a imao bi sjajne ucitelje, zlatana, materazzija, balotellija...
cuj u inter
- rIder
#159 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
ahahah, jest al u tvom svijetu bajki 
bolje jedan ibrahimovic koji otvoreno kaze ovdje sam sve postigao hocu nove izazove, nego lazno moralisanje kake&co, ljubav ovo ono i odeeeee
i ko jos vjeruje u te djecije price
ponudi li wolfsburg dzeki samo pola miliona vise ostaje u njemackoj, evo vec danas menadzer demantira bilo kakvo interosovanje milana nakon price da mu je wolfsburg ponudio bolji ugovor, osvijesti se ti
ovi ti je milan, instant veliki klub - no berluconi no party 
bolje jedan ibrahimovic koji otvoreno kaze ovdje sam sve postigao hocu nove izazove, nego lazno moralisanje kake&co, ljubav ovo ono i odeeeee
-
F.G.R.
#160 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Adriano Galliani
'U Sarajevo sam išao zbog Džeke'
Dopredsjednik AC Milana Adriano Galliani učinio je u utorak, nakon što je preko noći Kaku prodao Realu, nešto što vodeći dužnosnici nogometnih klubova ne čine često, a ponovo se osvrnuo i na našeg reprezentativca Edina Džeku.
Naime, Italijan je objavio tačnu cifru odštete koju će Madriđani uplatiti Milanu na račun temeljem odštete za Kaku, računajući da će njezin iznos smiriti strasti među uznemirenim Milanovim navijačima koji su razočarani odlaskom Kake iz njihovog omiljenog kluba.
Novinarima talijanskog Sky Sporta Galliani je rekao da će Milan inkasirati točno 67.2 miliona eura.
No, ono što je Italijan također naglasio jeste i da je Milan blizu dovođenja Edina Džeke.
- Bio sam u Sarajevu zbog Džeke. Jako nam se sviđa. Sada čekamo odgovor od Wolfsburga. Mislim da smo jako blizu potpisati ugovor s njim - najavio je Galliani.
http://sarajevo-x.com/clanak/090609085
Dopredsjednik AC Milana Adriano Galliani učinio je u utorak, nakon što je preko noći Kaku prodao Realu, nešto što vodeći dužnosnici nogometnih klubova ne čine često, a ponovo se osvrnuo i na našeg reprezentativca Edina Džeku.
Naime, Italijan je objavio tačnu cifru odštete koju će Madriđani uplatiti Milanu na račun temeljem odštete za Kaku, računajući da će njezin iznos smiriti strasti među uznemirenim Milanovim navijačima koji su razočarani odlaskom Kake iz njihovog omiljenog kluba.
Novinarima talijanskog Sky Sporta Galliani je rekao da će Milan inkasirati točno 67.2 miliona eura.
No, ono što je Italijan također naglasio jeste i da je Milan blizu dovođenja Edina Džeke.
- Bio sam u Sarajevu zbog Džeke. Jako nam se sviđa. Sada čekamo odgovor od Wolfsburga. Mislim da smo jako blizu potpisati ugovor s njim - najavio je Galliani.
-
FrancescoTotti
#161 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Vidi ovog supka Dzeke nece da ide u ArsenalF.G.R. wrote:Adriano Galliani
- zalizani
#162 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Nema službene ponude Milana
Menadžer našeg reprezentativca Edina Džeke Irfan Redžepagić dao je izjavu za goal.com rekavši da nema nikakvih pregovora sa Milanom, te tako pobio sve dosadašnje navode talijanskih, ali i naših medija.
Edin Džeko je igrač Wolfsburga i još je pod ugovorom dvije godine. Navodi koji tvrde da će Džeko prijeći u Milan nisu istinite. Kontaktirali su me mnogi klubovi iz Engleske, Njemačke, Španjolske i Italije koji su zainteresirani za njega, ali još nismo dobili nikakvu službenu ponudu. Ali ne odbijamo mogućnost da će Džeko prijeći u drugi klub, ako ponuda bude dobra, rekao je Redžepagić za goal.com.
Bilo da ostaje u Wolfsburgu ili da ide u drugi klub, bilo da su tvrdnje točne ili ne, na nama je da poželimo svu sreću našem dijamantu.
- mp3sa
#163 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Izvini a inter je kao veliki klub jel!? i to pravi istinskirIder wrote:ahahah, jest al u tvom svijetu bajki
bolje jedan ibrahimovic koji otvoreno kaze ovdje sam sve postigao hocu nove izazove, nego lazno moralisanje kake&co, ljubav ovo ono i odeeeeei ko jos vjeruje u te djecije price
ponudi li wolfsburg dzeki samo pola miliona vise ostaje u njemackoj, evo vec danas menadzer demantira bilo kakvo interosovanje milana nakon price da mu je wolfsburg ponudio bolji ugovor, osvijesti se ti
ovi ti je milan, instant veliki klub - no berluconi no party
-
Alkos
#164 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
FrancescoTotti wrote:Vidi ovog supka Dzeke nece da ide u ArsenalF.G.R. wrote:Adriano Galliani
http://sarajevo-x.com/clanak/090609085i englesku ligu gdje se igra " nabi loptu pred sesnaesterac pa sta bude "
-
BOSNA JE ZAKON
#165 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
kud nije otisao u arsenal