I odmah za pocetak... Najezio sam se kad je frajer gas dao. 300KS 4.6-liter 3v V8

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Ne grijesis brate. Jedno od precjenjenih automobila na svijetu. Gradjen je za samo jednu...iskljucivo jednu funkciju - voznju u pravom smjeru. Pokusas li nesto drugo...ides u jarak. Mislis da bi jednostavnost pomogla ovom vozilu...ali bez tehnologije samo jos vecu rupu sebi kopa. Ali na prvi pogled, rek'o bi ne mozes ga odvojit' od zemlje...ima 'ljepljivu' pozu.Fordas wrote:Vala iz V8 i 4,6 l moglo se izvuci jos konja. Imam osjecaj da bi ga lancer pobucao kao zvecku, ili grijesim
350RBeg_Babic wrote:Ma zna se ko vozi Lotusa na clipu![]()
![]()
,uglavnom i ja sam kontao slike sa F1,heh sad cekam da neko stavi onu trulju od Escalad-a pa da se napise scjoooo bolida ocamm
P.S koja je oznaka ovog mustanga ,znam da je GT ali na vratima sta pise,nemoguce da je GT500KR ili GT500
ma los je kako god okrenes,al najaca mi je cinjenica da ustvari GT500 bi trebao da ima oko 500 KS medjutim on ustvari na ima 450 KSmalizeleni wrote:350RBeg_Babic wrote:Ma zna se ko vozi Lotusa na clipu![]()
![]()
,uglavnom i ja sam kontao slike sa F1,heh sad cekam da neko stavi onu trulju od Escalad-a pa da se napise scjoooo bolida ocamm
P.S koja je oznaka ovog mustanga ,znam da je GT ali na vratima sta pise,nemoguce da je GT500KR ili GT500
Obozavaju ga:malizeleni wrote:Ma jebesh americko, cekam da top gear uzme u ruke ovog novog lancera evolution X

hahahahahaŠeha wrote:Obozavaju ga:malizeleni wrote:Ma jebesh americko, cekam da top gear uzme u ruke ovog novog lancera evolution X
http://youtube.com/watch?v=_Gr0NWSDX1Q