Zadnje što sam imao instalirano je bio onaj Sprinkle Islands, haj još jedan level, haj još jedan, ugasim igru tamo baterija otišla na 30%
Galaxy S7
Moderator: Benq
- shalla
#551 Re: Galaxy S7
Meni se ne da igrati, zaigram se pa ode baterija 
Zadnje što sam imao instalirano je bio onaj Sprinkle Islands, haj još jedan level, haj još jedan, ugasim igru tamo baterija otišla na 30%
- MOSALJOZE
#552 Re: Galaxy S7
Magic Rush
Ako ko igra nek javi
Ako ko igra nek javi
- shalla
#553 Re: Galaxy S7
Hoće li mi ko odgovoriti na ovo ili ja moram opozivati pozive na kafu/piće?shalla wrote:Jel ko provalio kako se mogu instalirati "paid themes", jel jedini način ono da se mora instalirati onaj neki tunnelbear, pa vadi karticu, restartuj fon, odaberi USA adresu blabla?
Sent from Tapatalk, moj dobar drug Tapatalk
- Dr Kova
#554 Re: Galaxy S7
Sad bi ti jedan forumaš napisao: "Hajmo na kafu da ti ja to riješim"shalla wrote: Hoće li mi ko odgovoriti na ovo ili ja moram opozivati pozive na kafu/piće?
- arnes_king
#555 Re: Galaxy S7
Ja vala nisam nikada ni pokusavao, ali proguglat cu. Iskreno, temu nisam nikad koristio neku, jer mi telefon izgleda bezveze i "jeftino" na tim temama sto imaju, najvise mi sjeda ovaj stock TW lookshalla wrote:Hoće li mi ko odgovoriti na ovo ili ja moram opozivati pozive na kafu/piće?shalla wrote:Jel ko provalio kako se mogu instalirati "paid themes", jel jedini način ono da se mora instalirati onaj neki tunnelbear, pa vadi karticu, restartuj fon, odaberi USA adresu blabla?
- shalla
#556 Re: Galaxy S7
Ma ne moraš guglati, guglao sam ja i naišao da je ovo gore rješenje. Ne da mi se vala peglati sa tim, ko ga yebe 
- arnes_king
#557 Re: Galaxy S7
A cekaj zasto toliko komplikujes sa tunnelbear. Ja kako znam samo ga pokrenes i vec bi trebalo raditi to sto zelis, bar meni tako radi kada trazim neki app u store-u koji inace nema za nas.shalla wrote:Ma ne moraš guglati, guglao sam ja i naišao da je ovo gore rješenje. Ne da mi se vala peglati sa tim, ko ga yebe
-
promaha
#558 Re: Galaxy S7
vozdra raja 
ja sebi narucio u telecomu s7 edge al valja sad cekati da im dodje na stanju.
trenutno koristim s6 i najveca zamjerka za njega mi je baterija ..
takodjer nedavno mi je otkazao zvucnik ali to je rijeseno u garanciji. Generalno je dobar telefon i od s7 iskreno ocekujem ako nista bolju bateriju i da radi koliko toliko brze od ovoga postojeceg
)
A po ovom vidjenom ovdje fotografije na s7 su stvarno super, rekao bih klasa iznad s6
takodjer nedavno mi je otkazao zvucnik ali to je rijeseno u garanciji. Generalno je dobar telefon i od s7 iskreno ocekujem ako nista bolju bateriju i da radi koliko toliko brze od ovoga postojeceg
A po ovom vidjenom ovdje fotografije na s7 su stvarno super, rekao bih klasa iznad s6
- MOSALJOZE
#559 Re: Galaxy S7
Baterija je osjetno bolja,pogotovo na edge verziji.
- shalla
#560 Re: Galaxy S7
Zato što dobijem poruku u samsung store:arnes_king wrote:A cekaj zasto toliko komplikujes sa tunnelbear. Ja kako znam samo ga pokrenes i vec bi trebalo raditi to sto zelis, bar meni tako radi kada trazim neki app u store-u koji inace nema za nas.shalla wrote:Ma ne moraš guglati, guglao sam ja i naišao da je ovo gore rješenje. Ne da mi se vala peglati sa tim, ko ga yebe
this item is not available yet. Try again later (21890/772290/S4002)
- shalla
#561 Re: Galaxy S7
To ti je više do fotografa, jel tako Bucketheadpromaha wrote:vozdra raja
takodjer nedavno mi je otkazao zvucnik ali to je rijeseno u garanciji. Generalno je dobar telefon i od s7 iskreno ocekujem ako nista bolju bateriju i da radi koliko toliko brze od ovoga postojeceg)
Nek je sa srećom, nadam se da ga nećeš dugo čekati
- Secer_033
#562 Re: Galaxy S7
Kamera ne valja ni pet para, vidi mi se svaka sjeda...
- shalla
#563 Re: Galaxy S7
Šta fali, malo srebrnine u kosi je znak iskustvaSecer_033 wrote:Kamera ne valja ni pet para, vidi mi se svaka sjeda...
- MOSALJOZE
#564 Re: Galaxy S7
Tek sam zagazio u dvadesete a imam poneku sijedu
Cijena sikiracije valjda
Cijena sikiracije valjda
- shalla
#565 Re: Galaxy S7
Bježi ba komšija, ja gazim 37-u i nemam sijedih ni u kosi ni oko ćune, jedino nekoliko u bradi [emoji16]
A nije da nisam pod stresom...
A nije da nisam pod stresom...
- Dr Kova
#566 Re: RE: Re: Galaxy S7
Naravno, mudro zboriš [emoji1]shalla wrote: To ti je više do fotografa, jel tako Buckethead [emoji14] [emoji14]
Nek je sa srećom, nadam se da ga nećeš dugo čekati
Dobro je sve
- Better Man
#567 Re: Galaxy S7
Koristim S6 i nemam nikakve zamjerke. Glede kamere, ona je odlična i S7 jedino ima prednost u nočnoj fotografiji, mada ja i s S6 pravim dobre noćne fotografije.promaha wrote:vozdra raja
takodjer nedavno mi je otkazao zvucnik ali to je rijeseno u garanciji. Generalno je dobar telefon i od s7 iskreno ocekujem ako nista bolju bateriju i da radi koliko toliko brze od ovoga postojeceg)
- friskyoreo
#568 Re: Galaxy S7
Samo da iskazem nezadovoljstvo sa S7 edge kamerom. Na telefonu slike izgledaju premocno. Prebacio sam sliku na fb, i kasnije gledam na racunaru, puno losija kvaliteta. Kasnije sam istrazivao po netu, kontam da nije nesto do postavki. Kad otkrijem da je samsung ugradnjivao 2 vrste senzora za kameru u S7. I to od Sony i svoj neki. Taj sonyev je navodno bolji. Kod mene je taj samsungov. Uglavnom, prilicno sam razocaran da se tako igraju sa korisnicima. Jos je telefon kupljen u zapadnoj evropi.
- HardCore
#569 Re: Galaxy S7
friskyoreo wrote:Samo da iskazem nezadovoljstvo sa S7 edge kamerom. Na telefonu slike izgledaju premocno. Prebacio sam sliku na fb, i kasnije gledam na racunaru, puno losija kvaliteta. Kasnije sam istrazivao po netu, kontam da nije nesto do postavki. Kad otkrijem da je samsung ugradnjivao 2 vrste senzora za kameru u S7. I to od Sony i svoj neki. Taj sonyev je navodno bolji. Kod mene je taj samsungov. Uglavnom, prilicno sam razocaran da se tako igraju sa korisnicima. Jos je telefon kupljen u zapadnoj evropi.
Koja ti je verzija mobitela exynos ili snapdragon?
-
Mega Man X
#570 Re: Galaxy S7
U Americi je Snapdragon, a Evropa koristi Exynos verziju.HardCore wrote: Koja ti je verzija mobitela exynos ili snapdragon?
Skini Aida64 na Play Store i vidjet ćeš koja je kamera ustvari. Ako piše SLSE, onda je Samsungov.friskyoreo wrote:Samo da iskazem nezadovoljstvo sa S7 edge kamerom. Na telefonu slike izgledaju premocno. Prebacio sam sliku na fb, i kasnije gledam na racunaru, puno losija kvaliteta. Kasnije sam istrazivao po netu, kontam da nije nesto do postavki. Kad otkrijem da je samsung ugradnjivao 2 vrste senzora za kameru u S7. I to od Sony i svoj neki. Taj sonyev je navodno bolji. Kod mene je taj samsungov. Uglavnom, prilicno sam razocaran da se tako igraju sa korisnicima. Jos je telefon kupljen u zapadnoj evropi.
Ja sada svoj provjerio preko Aide, kad ono SLSE. Mada sam gledao komparacije, nema neke ogromne razlike. Negdje je Sony-ev senzor bolji, dok je u nekim slikama bolji Samsungov.
I da, kažu da Američka verzija sa Snapdragon ima veću mogućnost da dođe sa Sony-evim senzorom.
- friskyoreo
#571 Re: Galaxy S7
Pa da, kod mene je taj SLSE na exynos telefonu. Fakat ne kontam tu nedosljednost na high end uredjaju.
- Dr Kova
#572 Re: Galaxy S7
U pet deka je to... Mada je činjenica kad sliku gledaš na kompu i malo cropuješ, da fali detalja, ali jbg 12 mpix. Zato svi govore da je na S7 bolja kamera nego na S6, 1:1, ali kad cropuješ da je bolja na S6friskyoreo wrote:Pa da, kod mene je taj SLSE na exynos telefonu. Fakat ne kontam tu nedosljednost na high end uredjaju.
- arnes_king
#573 Re: Galaxy S7
Ta razlika izmedju ta dva senzora je haman pa neprimjetna. To sto tebi slike izgledaju lose je cisto do facebook-a, jer cim ih uploadujes sa 4-5MB im smanji velicinu na 200-300kb isto tako i u messengeru da saljes, tako da to pokvari kvalitet, a da prebacis slike direktno na komp ostale bi istog kvaliteta.friskyoreo wrote:Samo da iskazem nezadovoljstvo sa S7 edge kamerom. Na telefonu slike izgledaju premocno. Prebacio sam sliku na fb, i kasnije gledam na racunaru, puno losija kvaliteta. Kasnije sam istrazivao po netu, kontam da nije nesto do postavki. Kad otkrijem da je samsung ugradnjivao 2 vrste senzora za kameru u S7. I to od Sony i svoj neki. Taj sonyev je navodno bolji. Kod mene je taj samsungov. Uglavnom, prilicno sam razocaran da se tako igraju sa korisnicima. Jos je telefon kupljen u zapadnoj evropi.
- shalla
#574 Re: Galaxy S7
Ovo što si konkretno naveo je do Facebooka, i ja sam primijetio kad je uploadujem na FB i kad ih gledam na kompu da kurcu ne valjaju ali to je do FB i kompresije slika...friskyoreo wrote:Samo da iskazem nezadovoljstvo sa S7 edge kamerom. Na telefonu slike izgledaju premocno. Prebacio sam sliku na fb, i kasnije gledam na racunaru, puno losija kvaliteta. Kasnije sam istrazivao po netu, kontam da nije nesto do postavki. Kad otkrijem da je samsung ugradnjivao 2 vrste senzora za kameru u S7. I to od Sony i svoj neki. Taj sonyev je navodno bolji. Kod mene je taj samsungov. Uglavnom, prilicno sam razocaran da se tako igraju sa korisnicima. Jos je telefon kupljen u zapadnoj evropi.
Prebaci sliku direktno sa mobitela na kompjuter pa ćeš vidjeti da je slika i na kompjuteru beton
P.S. Sad sam baš gledao kroz AIDU, kod mene je Sony senzor kamere...
- arnes_king
#575 Re: Galaxy S7
http://www.sammobile.com/2016/09/22/and ... -features/
Evo kazu da ce zaista android 7.0 dovesti za Galaxy s7 i s7 Edge uredjaje novi Grace UX kao i poboljsani always on kao sto je u Note 7 uredjajima
A Samsung je najavio da ce Nougat na note izbaciti vec 2-3 mjeseca nakon izlaska na trziste istog telefona (kazu sad zbog trenutne situacije da ce malo odgoditi), a kao sto je opce poznato prvo update dobiju Galaxy modeli pa tek onda Note, tako da bi se vec ubrzo mogli nadati Nougat-u 
Evo kazu da ce zaista android 7.0 dovesti za Galaxy s7 i s7 Edge uredjaje novi Grace UX kao i poboljsani always on kao sto je u Note 7 uredjajima