Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aidada wrote:Molim za pomoć, poklon je u pitanju.Da li je kvalitetniji Samsung galaxy 7 edge ili Iphone 6 plus.Hvala
pa moras valjda prvo znati da li osoba zeli ios ili android ... sto se izrade tice, tu je to negdje. Vamo metal na Iphone, s druge strane metal i staklo na s7 edge.
Nećeš pogriješiti ni sa jednim,jer su odlični telefoni.Samo je razlika u ovome što kolega ska... (i dalje ne znam izgovoriti ovu riječ )reče.
Izlizalo/izgrebalo mi se home button na ivicama, nije strasno al mi ide na zivce. Djeluje kao da je prljavo, a nije nego se ljusti boja. Inace je s7 edge gold. Je li zamjena dugmeta skupa i komplikovana?
Fast Driver wrote:Izlizalo/izgrebalo mi se home button na ivicama, nije strasno al mi ide na zivce. Djeluje kao da je prljavo, a nije nego se ljusti boja. Inace je s7 edge gold. Je li zamjena dugmeta skupa i komplikovana?
kolegi se desilo isto prije nekoliko mjeseci, tražio reklamciju jer je uređaj bio nov, međutim uzeli telefon i držali ga mjesec i po tada, i vrate mu isti (on tražio zamjenu jer se to deislo unutar mjesec dana od kupovine) s malim tragovima otvaranja i sl. Uglavnom ubrzo je uzeo iphone
Fast Driver wrote:Izlizalo/izgrebalo mi se home button na ivicama, nije strasno al mi ide na zivce. Djeluje kao da je prljavo, a nije nego se ljusti boja. Inace je s7 edge gold. Je li zamjena dugmeta skupa i komplikovana?
kolegi se desilo isto prije nekoliko mjeseci, tražio reklamciju jer je uređaj bio nov, međutim uzeli telefon i držali ga mjesec i po tada, i vrate mu isti (on tražio zamjenu jer se to deislo unutar mjesec dana od kupovine) s malim tragovima otvaranja i sl. Uglavnom ubrzo je uzeo iphone
Da bi se home tipka zamijenila mora se komplet display mijenjati.
Da bi se home tipka zamijenila mora se komplet display mijenjati.
Meni su to radili na s6 edge , vjerovatno je isto i sa S7 .
Zvuci smijesno sad, mozda se i pravim pametan . Jes probao cistiti staklo zadnje ? meni se bas to isto desava kada mi se isprlja staklo od kamere. A svaki put kad hocu slikati, prljavo je
Jesi li ti siguran da ti je originalni mobitel, jer u mene nema tih linija a iste boje kao i kod tebe, takodjer nema tog "uzvisenja" oko home tipke?
Jesi li ti siguran da ti je originalni mobitel, jer u mene nema tih linija a iste boje kao i kod tebe, takodjer nema tog "uzvisenja" oko home tipke?
Nema ni kod mene a evo već gotovo dvije godine ga koristim.
skafiskafsnjak wrote:Zvuci smijesno sad, mozda se i pravim pametan . Jes probao cistiti staklo zadnje ? meni se bas to isto desava kada mi se isprlja staklo od kamere. A svaki put kad hocu slikati, prljavo je
Mislim da to nije do prljavog stakla nego do velicine lece, zbog koje ulazi velika kolicina svjetlosti, zato kamera i jeste tako dobra po noci. Samo zna bas zbog toga da se desi ovaj problem, tako da bih ti savjetovao da procackas malo po pro postavkama kamere kako bi to rijesio.
Nego, hardcore, meni definitivno izgleda kao da ti je leća od kamere isprljana, meni se ovo zna desiti na prednjoj kameri jer zamastim ekran uhom i voskom sa kose
Fotka nije mog mobitela, ali sam je iskoristio kao ilustraciju problema. Inace sam mob uzeo u BHT-u. Home button kompletan je uzvisen u odnosu na ostalu povrsinu. A vidim po netu da je ljustenje boje sa home button-a haman cest problem i jedino zamjena dolazi u obzir.
a nek bjezi od agrama, bar ja imam jako lose iskustvo sa agramom
svoju xperiju z5 sam od 6. mjeseca nosio jedno 5 puta, od toga su mjenja čak tri puta matične ploče, i to malo dok sam imao telefon kod sebe, pregrijavanje za svaku sitnicu, a prije odnosenja na servis, prezadovoljan bio, iako je tu sd810, sony je uspio bio da redukuje toplinu.
sad zbog agrama ne pada mi na pamet da uzmem sonyev telefon.