Maharadza wrote:Quaresma wrote:Maharadza wrote:
Baš tako, ako ga ja nisam uspio razbataliti kada sam u sred instalacije preko USB a pomoću ODIN-a isčupao kabl (instalacija zatrokirala, nije se javljao nikako), pa opet kasnije uspio ući u download mode, sumnjam da će mu uspjeti brick-ovanje, samo neka prati uputstvo i bit' će udure.
Tapatalked
ti ko i ja

vjeruj da mi je stao jednom odin pri flashanju, nije stao vec ono gdje se puni stalno nije se htjelo pomaketi, i ja drzao telefon tako 2-3 sata, pisao svugdje po forumima za taj problem niko ne odgovara, i ja odlucim iscupati kabal, kad ono nista, kasnije mi je postalo navika i svejedno, pa ako se predomislim za rom, samo iscupam, i evo bez ikakvog problema
tamba1
najbolje ti je da uradis full wipe, ja bez toga nikad ne nabacujem novi rom, uvjek full wipe i bez brige onda
ne koristim puno aplikacija pa mi svejedno

tebi to normalno postalo! Meni bome dovoljan onaj prvi put kad' me istraumiralo, a fon faktički nov, koristio ga mjesec dana možda pa konačno odlučio riješiti onaj usrani touchwiz i nabaciti custom a što je najgore, to flešanje nije ni bilo za rom već samo za cf-root kernel! A od tada izbjegavam ODIN kako god znam i umijem!

pa ja sam na pocetku samo flashao ofisl romove iz razloga sto sam se sjebao kad sam prvi put nabacio neki rom a nije htio dalje od samsungova logoa pri paljenju
toliko sam se sjebao da sam naopacke stavio sim karticu i naravno nije radilo
ja nisam zao sta cu, tek 7 dana proslo sto sam dobio telefon iz telekoma, ja njima zvao mail nema sta nisam radio, i bas kad sam im ja htio da odnesem telefon jos jednon odlucio pogledati kad ono sim kartica naopacke umetnuta
ja kad nisam poletio od olaksanja
na pocetkubsam sam isao na ofisl romove jer custom i nisu bili nesto
presao sam onda na custom zbog glupih aplikacija koje dodju na stocku
ne volim kad mi je pretrpano
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2