Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vertig0 wrote:Ko da je bitno. Ok slazem se da je trebao napisati gdje je kupio, pa da se drugi pripaze, ali jel sad treba osuti paljbu?
Mozda momak jednostavno ne cita i ne prati forume i mozda se je registrovao da bi pronasao rijesenje za svoj problem. Broj njegovih postova to i govori .
Vertig0 wrote:Mislite da lik namjerno nece da kaze da bi i nas zajebali?
naravno da ne mislimo... odnosno ja lično ne mislim da je to u pitanju...
ali ako je već došao na forum samo da potraži pomoć i savjet i redovno bio tu dok nije dobio pomoć i odgovor na svoje pitanje, onda je ako ništa mogao napisati gdje i od koga je uzeo mob, da i ostale isti lopov ne zajebe... i razguliti...
Lucazode wrote:Evo ide SG III, fine specifikacije. Neko će reći quad core, ono WOW, ali meni su u pitanju nijanse. SG II će biti best buy kad ovo čudo dođe.
Ima li nekih naznaka za cijenu?
Ma nece ti tako brzo pasi cijena SG II, kad izadje ovaj novi, pogotovo u BiH (kasnimo mi dosta) !
ne znam zasto vecina toliko bjezi od polovnog telefona, softwerski greske ne moze imati, jedino ako ga je hardwerski razvalio, cim dobijes telefon, nabacis il stock ili custom rom, i rahat, a uz to si dobio dobar telefon za "male" pare
imam isti problem kao i onaj forumaš sa prve strane: imam mojatv bežični ruter. Evo kako pristupam preko računara: prvo se konektujem na ruter (poseban username i pass), ali da bih išao na internet moram se nakon toga konektovati na broadband internet sa isto unosom usernamea i passa. Dakle, dva logovanja.
MOj galaxy odmah prepozna bežični ruter i uspijem se sa unesenim orvim passvordom konektovati, ali gdje da unesem dugi passvord, i treba li kreirati neku konekciju kako sam to radio na računaru, i gdje?
i sta bi na kraju? polovan je, a nema nikog u crnoj hronici?
Postavio si temu bezveze, cim si sumLjao, a znao da neces nista poduzeti povodom toga, zar ti nije bilo lakse srcu da mislis da je nov i adio, nego sto si raspredo ovdje i dosao do zakljucka da si bacio 180KM?
Imam prijedlog za tebe da ne bi vise razmisljao. Evo ti moj Htc Google Nexus One polovan naravno i doplatim ti jos koliko treba . Ne razmisljas vise jer znas da imas polovan fon, dobar si za kesh a onda cu ga ja ganjati za telefon .
vjerovali ili dobio sam drugi samsung srecom i diplay je bio malo cudan pa mi je to bio kljucni argument..
Boje su bile blijedze nego inace...poredio sam sa ostalim mobitelima galxy s2...
E sada se ja pitam da li je tebi neko uvalio kineza . A naredno pitanje je kako 100% prepoznati kineza Ovo je ozbiljno pitanje i nemojte se zahebavati samo ozbiljna i argumentovana objasnjenja uzimam u razmatranje .
ma kineza i rahiticar moze poznat .. kineski telefoni kopiraju samo izgled, ostale stavke odron .. gledas odziv toucha ukoliko se radi o touch screen telefonu - na kinezu je jednostavno grublje i manje fluidno .. dalje, neki kinezi imaju tipke za TV i FM a oficijelni modeli telefona to nemaju .. takodjer dual SIM kod kineza se cesto zatekne, dok kod oficijelnog telefona nema . . T9 opcija dostupna samo na kineskom .. i sam kvalitet izrade odstupa , na losije naravno ..