Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insomnia78 wrote:Kod zene mi sgII, neki dan ga preko kiesa nadogradim na 4.0.3 i ne radi joj vise flash player.
Mozel se to kako napraviti?
s' moje sokocalo
Ljudi,koliko vam traje baterija,da uzmete evo bukvalno ovog trenutka i konstantno igrate igrice? Mene opasno baterija zeza,pa sam narucio i onu extended verziju,3500mAh preko eBay-a,ali nisam zadovoljan...stavio sam RR i on mi haman vuce bateriju...ima li par postavki da se urade preko ExTweaks-a,a da nema veze sa svjetlom ili wi-fi/gps da se poboljsa "zivotni vijek" baterije? ...sta jos moze toliko vuci bateriju ?
Ray wrote:Ljudi,koliko vam traje baterija,da uzmete evo bukvalno ovog trenutka i konstantno igrate igrice? Mene opasno baterija zeza,pa sam narucio i onu extended verziju,3500mAh preko eBay-a,ali nisam zadovoljan...stavio sam RR i on mi haman vuce bateriju...ima li par postavki da se urade preko ExTweaks-a,a da nema veze sa svjetlom ili wi-fi/gps da se poboljsa "zivotni vijek" baterije? ...sta jos moze toliko vuci bateriju ?
Ovo su više "generalni" savjeti za uštedu baterije, tako da preporučujem da isprobaš te postavke iz prvog linka! Ja ih lično nisam isprobao pošto mi jednostavno sad-zasad nije potrebna tolika ušteda baterije, pošto fon u poslj. vrijeme koristim samo za poruke/pozive, manje za igre itd. Sretno i javi obavezno kakva su iskustva s tim postavkama (neka prođe par dana)!
Skinuo sam glupi Vault program sa marketa.. za zakljucavanje slika, poruka, kontakata itd.. I prebacio sam u njega 450 slika.. zakljucao ih.. htio sam izbrisato Vault.. ali mi je izbrisao i slike nazalost.. mogu li kako slike vratiti? spasio sam oko 150 slika jer sam ih prebacivao iz vaulta tog nazad u tel.. prebacio 150 bilo mi mrsko cekati prekinem izbrisem ga i nema ostalih slika.. samgung galaxy s plus je.. hajde pomazite ko boga vas molim
Imam jedno pitanje, nadam se da ce neko moci odgovoriti:
Koristim samsung galaxy s2 i nakon dugog perioda odlucio sam da uradim root i citao sam dosta o tome i gledao i napokon uradio ali sad me interesuje posto je gingerbread android verzija=2.3.6 osnovna verzija:I9100XXKL1 i zelim da nabacim JB ili ICS ali me interesuje da li osnovna verzija ima neke veze sa nadogradnjom na JB ili ICS? Da li bih trebao da nadjem svoju verziju ili moze bilo koja?
Nadam se da ce neko ko se razumije odgovoriti ili mozda da me uputi dalje na neki link
ps gledao sam po XDA ali nisam mogao da skontam sve kako to hoda
Nema veze sa osnovnom, to ti je potpuno novi software koliko sam ja shvatio.. kao da hoces windows 7 na racunar umjesto xp-a.. nadji si poslednju verziju JB ili cm.. imas na youtube sve objasnjeno kako ide.. za 5 min govotovo slike sms imenik spasi negdje... i pici..
andr0id wrote:Nema veze sa osnovnom, to ti je potpuno novi software koliko sam ja shvatio.. kao da hoces windows 7 na racunar umjesto xp-a.. nadji si poslednju verziju JB ili cm.. imas na youtube sve objasnjeno kako ide.. za 5 min govotovo slike sms imenik spasi negdje... i pici..
je li neko imao priliku poredit s2 i iphone 4s, brzina, fluidnost, kamera, slike, snimci, aplikacije, ugalvnom sve zivo...
dojam..prednosti i mane, dvoumim se izmedju ta 2 telefona...
pinokio04 wrote:je li neko imao priliku poredit s2 i iphone 4s, brzina, fluidnost, kamera, slike, snimci, aplikacije, ugalvnom sve zivo...
dojam..prednosti i mane, dvoumim se izmedju ta 2 telefona...
Iskreno: Ako se ne misliš zahebavat' sa custom romovima i ako misliš isključivo koristiti stock ROM (OS), onda def. iphone! Inače, ako ti nije mrsko potrošiti 10min. (manje kad' se uhodaš) na root-anje telefona i flešanje kakvog pristojnog rom-a, onda je I9100 pametnija investicija.
Na kraju krajeva, imaš milion klipova na yubitu gdje se porede ova 2 telefona, pa evo jedan dobar:
Ma ja ću vala sačekati novi RR (mes'cini da će biti oznaka 3.2), koji bi trebao izaći uskoro!? Ipak je prošlo dosta vremena od izlaska posljednje verzije, a također prekucavam i ovaj novi Modern Combat 4 koji je odličan, uspjeli čak i tricu nadmašiti!
Neka je sretna i berićetna nova, a kako je krenulo, može samo biti bolje.
Ps. Ko je na starijoj verziji RR-a, MORA uraditi full-wipe prije instalacije nove verzije, na žalost, pošto govorimo o skroz novoj verziji androida tako da preporučujem u svakome slučaju jedan nandroid backup pa i titanium full backup.