Meni ne laguje. Radi savršeno.hp_user wrote:Držao ga upravo u ruci (obje verzije), ne sviđa mi se ona roosha u ekranu za klikere, i laguje pomalo na animacijama.
Evo u pozadini radi Deezer, Twitter, Messenger, Viber i pisem na forumu.
Moderator: Benq
Meni ne laguje. Radi savršeno.hp_user wrote:Držao ga upravo u ruci (obje verzije), ne sviđa mi se ona roosha u ekranu za klikere, i laguje pomalo na animacijama.
Nije čak ni dramatična cijena...
Da, napokon dobra cijena za Samsungov flagship telefone za 2019. godinu.Velkoski wrote:Za promjenu bolje kupiti kod operatera nego kod "divljaka"
ovo je fakat lose za flagship i ove pare ... mislim ni xs nije nista bolji ...edys wrote:https://www.phonearena.com/news/Galaxy- ... n_id114131
Low light test kamere. Poredeći sa pixelom 3 kamera je u najmanju ruku očajna.
skafiskafsnjak wrote:Da je babi muda, ne bi bila baba
Ako kupuješ novi pametni telefon samo zbog kamere onda bolje investirati novac u kakav kompaktni foto aparat ako već tražiš top performanse.edys wrote:https://www.phonearena.com/news/Galaxy- ... n_id114131
jarane...za ove pare MORA bolje . Ne moze biti kao aparat, ali ovo je dno dna.Milenkov buraz wrote:Ako kupuješ novi pametni telefon samo zbog kamere onda bolje investirati novac u kakav kompaktni foto aparat ako već tražiš top performanse.edys wrote:https://www.phonearena.com/news/Galaxy- ... n_id114131
Pa nije tako ni loše realno. Ako ćeš kupiti ili odustati od kupovine samo zbog razloga kamere onda tu nešto ne štima. Ja mobitel sagledam u cjelini, portove, količinu interne memorije, ima li ili ne utor za memorisjku karticu, bateriju, kameru...itd. pa onda kažem vrijedi ili ne vrijedi kupiti.skafiskafsnjak wrote:jarane...za ove pare MORA bolje . Ne moze biti kao aparat, ali ovo je dno dna.Milenkov buraz wrote:Ako kupuješ novi pametni telefon samo zbog kamere onda bolje investirati novac u kakav kompaktni foto aparat ako već tražiš top performanse.edys wrote:https://www.phonearena.com/news/Galaxy- ... n_id114131
Pa onda kad sagledas tako, ne treba ti s 10 + ... dovoljan je mozda s9+ ili mate20proMilenkov buraz wrote:
Pa nije tako ni loše realno. Ako ćeš kupiti ili odustati od kupovine samo zbog razloga kamere onda tu nešto ne štima. Ja mobitel sagledam u cjelini, portove, količinu interne memorije, ima li ili ne utor za memorisjku karticu, bateriju, kameru...itd. pa onda kažem vrijedi ili ne vrijedi kupiti.
Pa ja sam nedavno uzeo S9 nakon S7 i sasvim sam zadovoljan te nemam namjeru kupovati 10 već nekad 11 kad aizađe. Pogledaj ovu YT recenziju, dobro je odrađena.skafiskafsnjak wrote:Pa onda kad sagledas tako, ne treba ti s 10 + ... dovoljan je mozda s9+ ili mate20proMilenkov buraz wrote:
Pa nije tako ni loše realno. Ako ćeš kupiti ili odustati od kupovine samo zbog razloga kamere onda tu nešto ne štima. Ja mobitel sagledam u cjelini, portove, količinu interne memorije, ima li ili ne utor za memorisjku karticu, bateriju, kameru...itd. pa onda kažem vrijedi ili ne vrijedi kupiti.![]()
Realno, lose je kada se gleda konkurencija ... Onda je bolje kupiti tu konkurenciju jer ima sve pa i kameru .
imam ja s9+Milenkov buraz wrote:Pa ja sam nedavno uzeo S9 nakon S7 i sasvim sam zadovoljan te nemam namjeru kupovati 10 već nekad 11 kad aizađe. Pogledaj ovu YT recenziju, dobro je odrađena.skafiskafsnjak wrote:Pa onda kad sagledas tako, ne treba ti s 10 + ... dovoljan je mozda s9+ ili mate20proMilenkov buraz wrote:
Pa nije tako ni loše realno. Ako ćeš kupiti ili odustati od kupovine samo zbog razloga kamere onda tu nešto ne štima. Ja mobitel sagledam u cjelini, portove, količinu interne memorije, ima li ili ne utor za memorisjku karticu, bateriju, kameru...itd. pa onda kažem vrijedi ili ne vrijedi kupiti.![]()
Realno, lose je kada se gleda konkurencija ... Onda je bolje kupiti tu konkurenciju jer ima sve pa i kameru .
Reci aBd...dok pogledam šta nudi, koliko para pa ćemo vidjeti.skafiskafsnjak wrote:
imam ja s9+takodjer necu s10+ ... cak sta vise , necu samsung uopste vise .
Naredni aBd mate30pro ..ako mi se svidi kad izadje
Im´o sam S9+skafiskafsnjak wrote:Jarane , mogao si onda 'ladno uzeti s9+
Sve potrebe ce ispuniti , sigurno .... osim jedne - a to je potreba covjeka da ima najnovije ili najbolje moguce
A kad radim 10 stvari istovremeno onda i grijesimchannel10 wrote:I gdje pohranise tvoj otisak prsta?
Da te sutra Interpol ne uhapsi zato sto si neku babu ubio u Kini, dok si joj pljačkao kucu, a ti u to vrijeme bio na drugom kontinentu