Gaća, čarapa....
- chuchumbamayumbe
#1 Gaća, čarapa....
Narode,
da li je istina da je umro onaj lik iz prolaza kod Sirana?
Nisam bio u tom dijelu ima mjesec, ali mi neko reče da taj čovjek više nije među živima?!
Nisam bio u tom dijelu ima mjesec, ali mi neko reče da taj čovjek više nije među živima?!
Last edited by chuchumbamayumbe on 22/01/2007 00:06, edited 1 time in total.
-
urbanagerila
Ja vam legende ????? Pa stvarno koji su kriteriji da se bude legenda u ovom gradu .... 
- chuchumbamayumbe
Nije bitno od koga sam čuo, ali eto...a i Dinchi je primijetila da ga nema...Mozda ce bolje znati raja iz tog podrucja, ja sam alipasinac, slabo tamo zalazim osim po potrebi.
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Santos wrote:Daj nemojte zajebavat.Odakle informacija.Legenda grada.Znam ga jos iz doba rata samo je tu vrstu robe prodavo.
Nadam se da je ok.
Last edited by Latina on 22/01/2007 00:46, edited 1 time in total.
- chuchumbamayumbe
Uvijek vata u ušima! I na kraju mu je izgleda promaha i dohakala!Latinica wrote:Santos wrote:Daj nemojte zajebavat.Odakle informacija.Legenda grada.Znam ga jos iz doba rata samo je tu vrstu robe prodavo.Heh...K'o da ga sada gledam..."Zene, gaca, carapa grudnjaka, potkosulja"
...sve klj kvaliteta...u onom prolazu...propuh, kisa, snijeg, proljece, ljeto...on uvijek tu...uvijek ista roba, uvijek ista pjesma...
- Latina
Sto neko rece - 'ne vuci me za tastaturu', moglo bi mi se omaci da kojesta napisem...urbanagerila wrote:Ja vam legende ????? Pa stvarno koji su kriteriji da se bude legenda u ovom gradu ....
-
Santos
Dovoljno je da se o njemu pise znaci dokaz da je imo nesto sto je privuklo ljude.Pa ima ih tone sto prodaju istu robu ali eto ja nijednog neupamti a cin vidjeh temu Gaca Carapa skonta o kome se radi.Meni su bili dobri i ona dvojica kad su u najvecoj frci prodavali ploce u onom prolazu eto bas blizu ovog covjeka o kome pricamo.Bolji mi je on nego oni Dionica imateli dionica,prodajem dionice.
-
urbanagerila
Pa haj napisi .... za pocetak koji su to kriteriji po kojima se neko moze "proglasiti" legendom .... polupismeni pijacar koji hrace po citav dan??? De ba uozbilji se ...Latinica wrote:Sto neko rece - 'ne vuci me za tastaturu', moglo bi mi se omaci da kojesta napisem...urbanagerila wrote:Ja vam legende ????? Pa stvarno koji su kriteriji da se bude legenda u ovom gradu ....![]()
![]()
- Latina
I ja isto.Santos wrote:Dovoljno je da se o njemu pise znaci dokaz da je imo nesto sto je privuklo ljude.Pa ima ih tone sto prodaju istu robu ali eto ja nijednog neupamti a cin vidjeh temu Gaca Carapa skonta o kome se radi.
On je Caro i tacka.
- Latina
Ne kontas ba...radi se o osobenosti, kontinuitetu i tacno utvrdjenom polju djelovanja ...urbanagerila wrote:
Pa haj napisi .... za pocetak koji su to kriteriji po kojima se neko moze "proglasiti" legendom .... polupismeni pijacar koji hrace po citav dan??? De ba uozbilji se ...
- Skyfox
#16 Re: Gaća, čarapa....
Ma nije valjdachuchumbamayumbe wrote:Narode,
-
urbanagerila
Po ovim kriterijima su Sandzaklije izrazite legende ovog grada ...Latinica wrote:Ne kontas ba...radi se o osobenosti, kontinuitetu i tacno utvrdjenom polju djelovanja ...urbanagerila wrote:
Pa haj napisi .... za pocetak koji su to kriteriji po kojima se neko moze "proglasiti" legendom .... polupismeni pijacar koji hrace po citav dan??? De ba uozbilji se ...Capisci ?
-
Vertigo
Uvijek sam se pitao kako izdrzi u onom prolazu, na vjecitoj pomahi. I ljeti i zimi, sa betonom iza leda. Sve do jednom.Gray wrote:Istina je, umro je ima nekoliko dana, tamo negdje oko srijede čini mi se. Bila je i smrtovnica tamo gdje je bio.
-
Santos
Pa sta ako je otvorio.Da nije lopov slucajno bio.Eto oni su legende dionica a hrkl;jus mu iz usta .Ja sam sa haverom znao samo malo zavirit u onaj prolaz da ga cujemo i nazad.Cisto za raspolozenja.On je bio sasvim nesto druko od ostalih.Zao mi ga je jer nije vise isto uci u onaj prolaz ko nekad a ja cu ga se uvjek rado sjetit kad god budem prolazio kraj tog mjesta.
- Latina
Santos wrote:Pa sta ako je otvorio.Da nije lopov slucajno bio.Eto oni su legende dionica a hrkl;jus mu iz usta .Ja sam sa haverom znao samo malo zavirit u onaj prolaz da ga cujemo i nazad.Cisto za raspolozenja.On je bio sasvim nesto druko od ostalih.Zao mi ga je jer nije vise isto uci u onaj prolaz ko nekad a ja cu ga se uvjek rado sjetit kad god budem prolazio kraj tog mjesta.
- Latina
urbanagerila wrote:Po ovim kriterijima su Sandzaklije izrazite legende ovog grada ...Latinica wrote:
Ne kontas ba...radi se o osobenosti, kontinuitetu i tacno utvrdjenom polju djelovanja ...Capisci ?