G tačka nije mit
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Leonid Breznjev
A za musku g-tacku, tacnije SAXonus nemam slika! Nek vam hanume traze! Odlican povod za nove igre!
-
Svemirski_Jebach
nemoj tako pitte...to mi je bivsa kona...haman vrata do vrata...jel to na komsijske odnose udaras?pitt wrote:svemirko, mojne da te sve zivo zaboli:D:D drz se svoje cafirke:D
a fina mi je kona...e moj pitte...jos da znas - upiso bi se
-
penzioner
#28 Re: G tačka nije mit
Tooo care, gdje me nađe!!!!_BosanaC wrote:Ja pristavio kafu, kokice napravio, udobno se smjestio, pa bih rijec, za pocetak, dao drugu @penzioneru
Svaka čast! Sad ću ja, evo samo da obučem papuče i zavalim se u fotelju.
-
Leonid Breznjev
Hahahahaha! Ti bi da uzivas jel'?penzioner wrote:Nek nam stave i sliku muške G tačke!
Hoću ba i ja da uživam.
Ondak pojasni hanumi da te PRETISNE ovako pemzioneru!!

Zelim puno uspijeha, al nek te pretisne malo prije ejakuliranja!
-
penzioner
To hoćeš da kažeš da si već ranije čačkala momku po njegovoj G tački?lady_bug wrote:iskreno, kad vidim na ovom forumu kakvih "muskaraca" ima (penzija nemoj se nista ceskati po glavi), zakljucujem da je cak i mnogim zenama G tacka mit.
p.s. svaka čast i njemu i tebi, ako jeste! respect!
- mrki62
Praktički je zaista teško obaviti posao , a strpljenje , opuštena partnerica i pomoć partnerice ( usmjerava te ) da se daleko doguratilolita_xx wrote:mrki se sve to objasniti....mislim teoretski..jos uvijek nije radio prakticni
A pošto si ti u pitanju ,.... tebi bi sa lakoćom pronašao famoznu G točku
- lolita_xx
sto??ja sam nesto drugacija???mrki62 wrote:Praktički je zaista teško obaviti posao , a strpljenje , opuštena partnerica i pomoć partnerice ( usmjerava te ) da se daleko doguratilolita_xx wrote:mrki se sve to objasniti....mislim teoretski..jos uvijek nije radio prakticni![]()
A pošto si ti u pitanju ,.... tebi bi sa lakoćom pronašao famoznu G točku
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
©ta je s ovom slikom? Pritisne¹ plavu taèku da se ono drugo otvori da mo¾e¹ tra¾iti G? Ili?Arslan wrote:Da vam slikovito pokusam docarati, mada se brinem da ce bit' pogresno shvaceno!
Juriiiiis u potragu!!![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ko æe vam popamtiti kad ste pune nekih taèaka...lady_bug wrote:iskreno, kad vidim na ovom forumu kakvih "muskaraca" ima (penzija nemoj se nista ceskati po glavi), zakljucujem da je cak i mnogim zenama G tacka mit.
-
lady_bug
srecom, ima vas i duhovitihztluhcs wrote:Ko će vam popamtiti kad ste pune nekih tačaka...lady_bug wrote:iskreno, kad vidim na ovom forumu kakvih "muskaraca" ima (penzija nemoj se nista ceskati po glavi), zakljucujem da je cak i mnogim zenama G tacka mit.
-
Cary Grant
Najgore je što je to, iako u globalu slično, u praksi vrlo različito od žene do žene (a bezbeli je i kod muških isto). Tako da, ako nađete kod jedne, asli ćete popušiti u traženju na identičnom mjestu kod druge...
Ali eto, ako vam je stalo do partnerice i ostvarenja njezinih mokrih snova... uprite tamo đe slika pokazuje...
Ali eto, ako vam je stalo do partnerice i ostvarenja njezinih mokrih snova... uprite tamo đe slika pokazuje...
- R2D2_SA
Arslan wrote:Hahahahaha! Ti bi da uzivas jel'?penzioner wrote:Nek nam stave i sliku muške G tačke!
Hoću ba i ja da uživam.![]()
![]()
Ondak pojasni hanumi da te PRETISNE ovako pemzioneru!!
Zelim puno uspijeha, al nek te pretisne malo prije ejakuliranja!![]()
Trebao si covjeku pojasniti da ne treba kroz supak da trazi ovu tacku