Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ljudi pomozite oko mog problema sa ovom grafikom koja mi nedozvoljava uopste dual view tj.ili jedan ili drugi monitor odnosno televizor
neko rece da probam sa TV tool-om ali onda mi se samo zatamni monitor poslije cega mi ne preostaje nista drugo nego da resetujem komp
pomoziteeeee
u tome je ATI jaca, ostalo je po meni sve na strani nVidia-a.
ja sam imao nvidia GeForce2 GTS 128bit 64MB (derala je tu tvoju ) i isto moglo je ili monitor ili TV, sad imam 9800pro, i jedino sto mi se svidjelo je to, dual view, a vala ne treba mi
ima ali ne radi. hebi ga, tako ti je imaju neke tri opcije, jel tako?
expand desktop, clone i jos neka...
ALI NE RADI.
ja sam pokusavao nije mi uspjelo..eto mozda nisam znao..uglavnom sad kod ove 9800pro samo kliknem na TV i tadaa radi (ali sad gasim monitor, jer me nervira da gledam film na dvije strane )
ma naravno nisam ni ja tolika budala ... da gledam na ioba displeya film al znas kako je ....
nista onda u svakom slucaju hvala na pomoci jer nema sta vise nisam probao da osposobim tu opciju ...
Ja na laptopu imam neku od FX5x serija, i to radim na sljedeci nacin,
desktop -> properties -> settings -> advanced NVIDIA tab
tu prosvrljam po tabovima od NVIDIA programa za display, dodjem do onog gdje ima jedan ekran nacrtan (ev me ko Shiljak). Pri tom vec moras imati prikljucen s-video kabal na tv, i pokusati detektovati tv. Kad ti prikaze i tv na opcijama, izaberes "Clone". Kad kliknes ok, trebala bi ti se pojaviti slika na tv-u i na monitoru.
Izvinjavam se zbog nepreciznosti, nemam laptop upaljen. Ako nebudes mogao slijediti, javi pa cu ga sljedeci put upaliti i sve po redu istipkati
da, isto je i kod mene bilo, kod mene je bila mx 64 mb nvidija...mislim nvidija je nvidija ...naptavio update drajvera i onda sam mogao imati clone, ko sto opisa neko iz mase ..a dotad je samo moglo ili ili