dakle predvidite sta ce se desavati u glavnom gradu bih i kakav ce to imati uticaj na ostatak ove zemlje,
ne zaboravite da je empirija svijeta = 1
Boze blagi debilnih "anketa" !?Ahmed.ibn.Fahalan wrote:Dosadni ste postali sa ovim provokacijama majke mi moje..popustite se više Sarajeva a uhvatite se beograda i banjaluke..pa digitrone u ruke i računajte do mile volje.
buduci da vidim da si veliki vjernik zanimljiv je ovako lijepi osmjeh na 200 000 abortusa. hm, ili je to mozda dozvoljeno u islamu ? ili je to nacin "suzivota" koji je po islamu pozeljan (koji propagira i violentjack) ? e sad ne smeta meni sto se ti smijes, jer nijedan vjernik nije savrsen - ipak smo ljudi, ponekad skrenemo s puta. ali sto je zabrinjavajuce je to sto si ti ZAISTA pravi vjernik (nisi na krivom putu!)..........BosnjakAga wrote:Dali ce se broj Srba u Srbiju povecat je pitanje, posto rade 200 000 abortusa godisnje
U Srbiji se godi¹nje izvr¹i 200 000 abortusa. Taj broj nas svrstava na treæe mesto u svetu - posle Ruskinja i Rumunki
http://www.nin.co.yu/2003-05/22/28984.html
A matere ti tvoje imaš li ti običaj da ikad prokomentarišeš zadanu temu ili ti je jedini cilj čitanje tuđih komentara i izvrtanje onoga što je rečeno u istim. Zar ne vidiš da se čovjek bavi isključivo činjenicama koje iznosi pred ovaj uvaženi panel sve samih stručnjaka na temubuduci da vidim da si veliki vjernik zanimljiv je ovako lijepi osmjeh na 200 000 abortusa. hm, ili je to mozda dozvoljeno u islamu ? ili je to nacin "suzivota" koji je po islamu pozeljan (koji propagira i violentjack) ? e sad ne smeta meni sto se ti smijes, jer nijedan vjernik nije savrsen - ipak smo ljudi, ponekad skrenemo s puta. ali sto je zabrinjavajuce je to sto si ti ZAISTA pravi vjernik (nisi na krivom putu!)..........
Ahmed.ibn.Fahalan wrote:A matere ti tvoje ima¹ li ti obièaj da ikad prokomentari¹e¹ zadanu temu ili ti je jedini cilj èitanje tuðih komentara i izvrtanje onoga ¹to je reèeno u istim. Zar ne vidi¹ da se èovjek bavi iskljuèivo èinjenicama koje iznosi pred ovaj uva¾eni panel sve samih struènjaka na temubuduci da vidim da si veliki vjernik zanimljiv je ovako lijepi osmjeh na 200 000 abortusa. hm, ili je to mozda dozvoljeno u islamu ? ili je to nacin "suzivota" koji je po islamu pozeljan (koji propagira i violentjack) ? e sad ne smeta meni sto se ti smijes, jer nijedan vjernik nije savrsen - ipak smo ljudi, ponekad skrenemo s puta. ali sto je zabrinjavajuce je to sto si ti ZAISTA pravi vjernik (nisi na krivom putu!)..........
Nakon mog ubijenog rodaka..nakon kamenovanja izbjeglicke kolone i povika ubij Balije..nakon verbalnih uvreda koje sam dozivIo kao maloljetnikBosnjakAga wrote:u_prolazu2 posle 200 000 ubijenih Muslimana u Bosni od strane tvojih Srba lahko cu se nasmejat
Sve je to fino sto ti pricas..ali previse sam nesrece dozivio..i sad zivim u Americi gdje se i danas mrze crnci i bijelci, sve pod plastom ''demokratije''zoka wrote:Srecom ima i ljepsih i radosnijih tema od ove.
Sjecam se komentara sa teme kad sam objavio da mi se rodila druga kcerkica i jedna sitna dusa je rekla nesto u stilu "vidim da si probosanski orjentisan pa sretno ti" sad se pitam sta ta osoba bi rekla da nisam probosanski orjentisan?
Nekada sjecam se kad se ovaj grad djelio na papke i raju a sad se djeli na papke pojedinih nacija.
Ne opterecavaj se Zoka budalama i primitivcima.zoka wrote:Srecom ima i ljepsih i radosnijih tema od ove.
Sjecam se komentara sa teme kad sam objavio da mi se rodila druga kcerkica i jedna sitna dusa je rekla nesto u stilu "vidim da si probosanski orjentisan pa sretno ti" sad se pitam sta ta osoba bi rekla da nisam probosanski orjentisan?
Nekada sjecam se kad se ovaj grad djelio na papke i raju a sad se djeli na papke pojedinih nacija.
jarane ibn.Fahalan, mislim da si u zabludiAhmed.ibn.Fahalan wrote:Dosadni ste postali sa ovim provokacijama majke mi moje..popustite se više Sarajeva a uhvatite se beograda i banjaluke..pa digitrone u ruke i računajte do mile volje.
ne bih se slozio, nikada nisam prihvatio tu floskulu da su raja jedino oni koji podrzavaju bosnjacku politikuzoka wrote:Nekada sjecam se kad se ovaj grad djelio na papke i raju a sad se djeli na papke pojedinih nacija.
napravili su da se tamo osjecas jako nelagodno i neprihvaceno ako nisi musliman.magnifico wrote:malo zabave i razmisljanja preko vikenda
dakle predvidite sta ce se desavati u glavnom gradu bih i kakav ce to imati uticaj na ostatak ove zemlje,
ne zaboravite da je empirija svijeta = 1