FUTURA2004?!
Moderator: _BataZiv_0809
-
LPH
#1 FUTURA2004?!
Da li itko zna oce li se ove godine odrzati FUTURA?!
Fakat se nadam da oce, jer kako je krenulo uskoro ce zabraniti da se slusa bilo kakva muzika, a posebno vrste muzike koje ne spadaju u narodnu i company
pusa svima LPH
Fakat se nadam da oce, jer kako je krenulo uskoro ce zabraniti da se slusa bilo kakva muzika, a posebno vrste muzike koje ne spadaju u narodnu i company
pusa svima LPH
-
multivitamin
#2 futura2004
Futuru ce, najvjerovatnije, negdje u novembru ili decembru, organizovati 202...
-
Stitch__
...zato sto je rijec o festivalu cekica i nakovnja, gdje kreteni stave slusalice na klavu i furaju se da su muzicari
sto je najgore, to im je prolaziLO
smilovashe se, pa je ukinuse
dabogda je nikad ne ozivili
....svakako je vrijeme takve muzike proslo
fala bogu 
sto je najgore, to im je prolaziLO
smilovashe se, pa je ukinuse
....svakako je vrijeme takve muzike proslo
-
LPH
uvijek se petljaju u teme i na kraju ih pokvare ljudi koji nemaju nikakve veza s njima, nego jednostavno zele da skrecu paznju na sebe...
meni nije samo jasno zasto svi toliko imaju negativno misljenje oko ove vrste muzike?!
ma ajmo se mi partijaneri udruziti da se nesto pokrene,neki festival...
da se vrate dobre partije u sa...
meni nije samo jasno zasto svi toliko imaju negativno misljenje oko ove vrste muzike?!
ma ajmo se mi partijaneri udruziti da se nesto pokrene,neki festival...
da se vrate dobre partije u sa...
-
sirah
Stitch__ wrote:...zato sto je rijec o festivalu cekica i nakovnja, gdje kreteni stave slusalice na klavu i furaju se da su muzicari![]()
sto je najgore, to im je prolaziLO![]()
smilovashe se, pa je ukinusedabogda je nikad ne ozivili
![]()
....svakako je vrijeme takve muzike proslofala bogu
čovjek je 100 % upravu, vjerovatno je posjećivao partije i na kraju ih se zasitio, kao i većina ljudi.....
shvatite 2000-2002 kao dvije godine iživljavanja i zajebancije jer asocijacija na riječ party je DROGA a koliko je samo izgubljeno talenata u toj party groznici, bolje reć boba groznici/droga groznici......
i kad bi se napravila futura nikad više ne bi bila kao prije, i to iz više razloga...... naš narod (ma niti jedan narod ?!?) nije sazrio za popularizovanje konzumacije droga i života tipa SORTED
-to je obična subkultura i to ona potrošačkog tipa, ništa privređivačkog-
zdravlja, rada i uživanja a ako vam je uživanje tribal-goa-tech tip festivala čekića i nakovnja - nije problem omogućit će se, kao što su se omogućile i brojne komune, lječilišta itd... ali nikad više kao prije tako mi STUDIA54
-
Stitch__
heh, otiso sam na JEDAN party, i kad sam shvatio gdje se nalazim, kad sam vidio junkie kako plesu, ne znaju za sebe i ne vide od trave/boba/igle SVE NA JEDNOM MJESTU, skontah da to nije mjesto za mene...
kaze on(a) zasto sam protiv te muzike....nisam,....jer to nije muzika
posebno mi na pamet pada jedno 179 "pjesama" tog fazona koje se bave misticnim problemom huktanja voza 
kaze on(a) zasto sam protiv te muzike....nisam,....jer to nije muzika
-
zgembo adislić
valjda futura 2005 
-
Wedran
stichu
nemas pojma i nikad nisi imao heh metalac jedan propali jes' cuo
salim se al... nemoj vishe
i sta dosao si na taj jedan party koji je cak dobar bio chini mi se, u domu mladih, jer nije bilo vise karata za coloniu
jel to colonia bolja od svega sto ja slusam? 
i sta dosao si na taj jedan party koji je cak dobar bio chini mi se, u domu mladih, jer nije bilo vise karata za coloniu
-
7th_Heaven
Stitch, dobri moj Stitch...mislim sve je to u redu, postujem tvoj izbor ali mislis li stvarno da nas zanima sta ti na kraju krajeva imas o tome reci?Stitch__ wrote:heh, otiso sam na JEDAN party, i kad sam shvatio gdje se nalazim, kad sam vidio junkie kako plesu, ne znaju za sebe i ne vide od trave/boba/igle SVE NA JEDNOM MJESTU, skontah da to nije mjesto za mene...
kaze on(a) zasto sam protiv te muzike....nisam,....jer to nije muzikaposebno mi na pamet pada jedno 179 "pjesama" tog fazona koje se bave misticnim problemom huktanja voza
jebemu misa, imas 800 tema na forumu, razleti se negdje....
i ne mjeri svijet svojim malim lakticem.
-
LPH
ma znate sta,nisam ja ovu temu otvorila da bi se sad prepirali tko kakvu muziku slusa...
takodjer ne vidim zbog cega se na ovu temu uopste javljate vi koji ovu muziku ne slusate i ne gotivite,nemate pametnijeg posla,dosadno va je ili ste jednostavno navikli da budete svakom loncu poklopac?!
ako vam se ova vrsta muzike ne svidja i ne volite je,ok,ali nemojte je ni blatiti na osnovu jednog partya...
pozdrav lph
takodjer ne vidim zbog cega se na ovu temu uopste javljate vi koji ovu muziku ne slusate i ne gotivite,nemate pametnijeg posla,dosadno va je ili ste jednostavno navikli da budete svakom loncu poklopac?!
ako vam se ova vrsta muzike ne svidja i ne volite je,ok,ali nemojte je ni blatiti na osnovu jednog partya...
pozdrav lph
- Soul_Sista
Ma da, treba da slusamo Cece, Mece, Kece..i ostale pjevaljke u cijim se tekstovima zena svodi na ono naj nize, uglavnom samo postoji da bi zavela muskarca ili kako mu je srccccccccceeeeeeeeeeee slomila, zena je uvijek kriva za sve blablalblalaba...jos mi nije jasno kako se ljudi na to mogu furati...Stitch__ wrote:lphljudi se trude da ti objasne da to nije muzika
kontas
![]()
W, propali rejveru, nisu ti cekic i nakovanj pojeli pamcenjejes, bolja je
Ja sam za dobar drum and bass! (sto se tice partya)
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Sisto je l' nam to dolazis na futuru blago nama? 
-
Stitch__
SekoSoul_Sista wrote:Ma da, treba da slusamo Cece, Mece, Kece..i ostale pjevaljke u cijim se tekstovima zena svodi na ono naj nize, uglavnom samo postoji da bi zavela muskarca ili kako mu je srccccccccceeeeeeeeeeee slomila, zena je uvijek kriva za sve blablalblalaba...jos mi nije jasno kako se ljudi na to mogu furati...Stitch__ wrote:lphljudi se trude da ti objasne da to nije muzika
kontas
![]()
W, propali rejveru, nisu ti cekic i nakovanj pojeli pamcenjejes, bolja je
![]()
Ja sam za dobar drum and bass! (sto se tice partya)
ja mislim na fine derneke na plazi sa gitarom i pjevanjem,