Fudbalski TERMIN

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
JOHNNYJUVE

#51 Re: Fudbalski TERMIN

Post by JOHNNYJUVE »

ja kad platim hocu i da igram ... ne volim likove koji provedu termin ispred gola protivnika i cakju loptu
ne volim likove koji nece da trce a mogu
ne volim likove koji dođu da nam dokažu da zasluzuju zlatnu kopačku (neda lopte materi)
ne volim zajebanciju :)

igra se normalno , koliko mozes, bez psovanja i udaranja po nogama,jer ipak svako je dosao da igra a ne da ode kuci bez noge ...
eto tako bi trebao izgledati termin :D opusteno sa trčanjem, ko crkne na go ide :run:
agbonlahor

#52 Re: Fudbalski TERMIN

Post by agbonlahor »

paaa sastavi izgledaju manje vishe ovako

buffon

maicon - chiellini - vidic(ako nije povrjedjen) - marchelo

c.ronaldo - de rossi - pjanic - silva

cavani - RvP

Protiv

cassilas

dani alves - hummels - spahic - bale

pirlo

xabi alonso - iniesta

nasri - messi

ibrahimovic

MANJE VISHE IGRAMO VAKO, ako ko otkaze od ovih vi update... hahahahah

igramo maximalno opusteno na nekom polu amaterskom nivou, nismo dosad nikad igrali skupa, tek se sad 1 put okupljamo (pokusavamo okupiti)..

i samo da javim ZVANICNO termini imaju samo iza 22:00 na svim lokacijama, od carsije do otoke, osim fisa i koseva i kampusa koji su otvoreni tereni, tako da sad za sad wistafon moze ostat al je u 22 i 30 termin, nisam potvrdio rezervaciju, al mislim da niko nece htjeti, da nisam rekao CETVRTAK u 22 i 30.. ako ocete javite se
alphonse kauders

#53 Re: Fudbalski TERMIN

Post by alphonse kauders »

JOHNNYJUVE wrote:ja kad platim hocu i da igram ... ne volim likove koji provedu termin ispred gola protivnika i cakju loptu
ne volim likove koji dođu da nam dokažu da zasluzuju zlatnu kopačku (neda lopte materi)

igra se normalno , koliko mozes, bez psovanja i udaranja po nogama,jer ipak svako je dosao da igra a ne da ode kuci bez noge ...
eto tako bi trebao izgledati termin :D opusteno sa trčanjem, ko crkne na go ide :run:
:thumbup: E, to je ono što se traži! Šteta što su izgleda svi normalni termini nedostupni, ove termine iza 22:30h mogu igrati samo studenti i taksisti :D
Eborg

#54 Re: Fudbalski TERMIN

Post by Eborg »

:thumbup:
agbonlahor

#55 Re: Fudbalski TERMIN

Post by agbonlahor »

he he he studenti i taxisti, DOBAR DOBAR :thumbup: :thumbup: :thumbup:

nazalost, ima termina u hotonju, u peni na stupu, mercator stup i tako ta mjesta, al do taamo mi je doc josh po ovom kijametu spram mrtve glOve...

tako da 99% termina je 22:00 pa na dalje, ako ocete wistafon u 22 i 30 eto sad u cetvrtak, jal svima cetvrtak odg.moze, al samo je vrjeme odrzavanja termina zeznuto!!
JOHNNYJUVE

#56 Re: Fudbalski TERMIN

Post by JOHNNYJUVE »

meni odgovara
Kemal Malovčić

#57 Re: Fudbalski TERMIN

Post by Kemal Malovčić »

kolko se ekipa napravilo po kolko igrača
Bianconeri1988

#58 Re: Fudbalski TERMIN

Post by Bianconeri1988 »

Ima li iko sa Ilidže da se mogu kući s njim vratiti?

Ako bude taj u pola 11 navečer, znam da tramvaji neće raditi, a vala mi se ne daju pare za taksi. :D
JOHNNYJUVE

#59 Re: Fudbalski TERMIN

Post by JOHNNYJUVE »

Bianconeri1988 wrote:Ima li iko sa Ilidže da se mogu kući s njim vratiti?

Ako bude taj u pola 11 navečer, znam da tramvaji neće raditi, a vala mi se ne daju pare za taksi. :D
ja kad budem autom, od iduće sedmice, posto si brat po juventusu imas prevoz :D
Eborg

#60 Re: Fudbalski TERMIN

Post by Eborg »

Do kada ono traJvan radi?
JOHNNYJUVE

#61 Re: Fudbalski TERMIN

Post by JOHNNYJUVE »

Eborg wrote:Do kada ono traJvan radi?
12 ja mislim )
Eborg

#62 Re: Fudbalski TERMIN

Post by Eborg »

'Fala! :)
Logovan

#63 Re: Fudbalski TERMIN

Post by Logovan »

JOHNNYJUVE wrote:ja kad platim hocu i da igram ... ne volim likove koji provedu termin ispred gola protivnika i cakju loptu

Bravo. :) Od svega ovoga meni je najgore psovanje. Na onu stvar mi ide kad neko psuje svako malo za neku grešku a ti što psuju griješe još više. :-)
Eborg

#64 Re: Fudbalski TERMIN

Post by Eborg »

De nam @Kemala Malovičića ispoštuj i fakat reci koliko imaš igrača trenutno da znam šta i kako. Ako sam upratio, priča se o Vistafonu oko 22:30. :)
febo_acm

#65 Re: Fudbalski TERMIN

Post by febo_acm »

agbonlahor wrote:Pozdrav SVIM Forumašima,

Kao sto u temi piše, zainteresovan sam da li u Sarajevu ima kakva grupica ljudi da igra termine, da im treba igrac, ili ima zainteresovanih da organizujemo kakav termin?

Meni je 25 god. i IMAM DEBILE OD PRIJETELJA KOJIMA JE SAMO DO KLADIONICE, IGRICA i OPIJANJA, tako da nemogu ko covjek da skupim ljude za 1 termin (10 ljudi) u 2 mjeseca...

Ako ima neko zainteresovan nek se javi, meni nije bitno ni vrijeme, ni koliko para kosta, samo da je na potezu od bascarsije do wistafona (jel nemem auto da se vracam kuci ako je neki kasni termin, ili ako je negdje daleko), moze i neki dalji termin al ako bi se mogli dogovoriti za prijevoz

DOSTUPAN I REDOVAN 24/7 na svim terminima

unaprijed hvala

Meni vazda treba igrča za Vistafon :D
agbonlahor

#66 Re: Fudbalski TERMIN

Post by agbonlahor »

Zhìxin wrote:
agbonlahor wrote:Pozdrav SVIM Forumašima,

Kao sto u temi piše, zainteresovan sam da li u Sarajevu ima kakva grupica ljudi da igra termine, da im treba igrac, ili ima zainteresovanih da organizujemo kakav termin?

Meni je 25 god. i IMAM DEBILE OD PRIJETELJA KOJIMA JE SAMO DO KLADIONICE, IGRICA i OPIJANJA, tako da nemogu ko covjek da skupim ljude za 1 termin (10 ljudi) u 2 mjeseca...

Ako ima neko zainteresovan nek se javi, meni nije bitno ni vrijeme, ni koliko para kosta, samo da je na potezu od bascarsije do wistafona (jel nemem auto da se vracam kuci ako je neki kasni termin, ili ako je negdje daleko), moze i neki dalji termin al ako bi se mogli dogovoriti za prijevoz

DOSTUPAN I REDOVAN 24/7 na svim terminima

unaprijed hvala

Meni vazda treba igrča za Vistafon :D
eo ti br pa se javi kad imas termin da igramo 061 257 212

eh sad ekipe sad za sad imamo jednu ekipu jedino ako neko nekog ne dovede ili se josh neko ne javi..evo ja cu sutra rezervisati cetvrtak u 22 i 30 pa ko dodje, ako vas ne bude, nije vam fazon, al ja cu uplatit sam kaparu 10 km za sljedeci termin ;)

znaci TERMIN U CETVRTAK 01.11.2012 u 22 i 30 (svi dodjite u 22 da se uplati da se upoznamo da se podjelimo i ostalo), termin je do 23 i 45 malo ako pozurimo imamo svi posljednji tramvaj 100% (nema jos samo penali pri rezultatu 25:25)
alijagoro

#67 Re: Fudbalski TERMIN

Post by alijagoro »

zlo87 wrote:

Bravo. :) Od svega ovoga meni je najgore psovanje. Na onu stvar mi ide kad neko psuje svako malo za neku grešku a ti što psuju griješe još više. :-)
Ovi prvi su najgori,posebno jos ako imaju unaprijed smisljene izgovore tipa:lopta previse napuhana ili nedovoljno napuhana,lopta je nezgodno iskocila,neko ga je udario malo(pa je ko biva bio povredzen),zakacio je nogom u travu,bio je fauliran,nece niko da mu doda dobru loptu,odbrana pojma nema(ova je omiljena kod svih losih napadaca),golman brani sve zivo,nesto nije uredu sa kopackama/patikama,ako gube odmah se bune da niko pojma nema i da im se vise ne igra,uvijek se bune na ostale napadace kako oni mase,te da su oni bili tu,oni bi to sigurno zabili :D itd,itd.
Logovan

#68 Re: Fudbalski TERMIN

Post by Logovan »

alijagoro wrote: Ovi prvi su najgori,posebno jos ako imaju unaprijed smisljene izgovore tipa:lopta previse napuhana ili nedovoljno napuhana,lopta je nezgodno iskocila,neko ga je udario malo(pa je ko biva bio povredzen),zakacio je nogom u travu,bio je fauliran,nece niko da mu doda dobru loptu,odbrana pojma nema(ova je omiljena kod svih losih napadaca),golman brani sve zivo,nesto nije uredu sa kopackama/patikama,ako gube odmah se bune da niko pojma nema i da im se vise ne igra,uvijek se bune na ostale napadace kako oni mase,te da su oni bili tu,oni bi to sigurno zabili :D itd,itd.
:lol: :lol: :lol: :lol: Boldirano najjače. :D Meni su ovi svi izgovori smiješni, djetinjasti i njih mogu nekako ignorisati ali psovke teže, daleko teže.
Kemal Malovčić

#69 Re: Fudbalski TERMIN

Post by Kemal Malovčić »

mogli biste i mene računat :mrgreen:
agbonlahor

#70 Re: Fudbalski TERMIN

Post by agbonlahor »

ma dajte ljudi idemo da se druzimo daa se upoznamo, bit ce svega vjerujte, svi ti izgovori pa i gore, al dok se naviknemo malo, nije finale LP i nije WEMBLEY.. tako polako dok se uigraamo, pa i real madrid treba vremen da se uigra, jesam navijac juventusa al JBG ljudi imaju ekipu samo takvu
Josip_

#71 Re: Fudbalski TERMIN

Post by Josip_ »

racunajte i na mene u cetvrtak u pola 11
dadoka84

#72 Re: Fudbalski TERMIN

Post by dadoka84 »

Koliko ima prijavljeno ljudi. Meni je licno to prekasno. Ustajem na posao u 6 ujutro...
Ako zapne na jednom racunajte i na mene. Doduse nisam neki igrac :D
Kemal Malovčić

#73 Re: Fudbalski TERMIN

Post by Kemal Malovčić »

niko tu nije neki igrač :D

profiće ne prihvatamo :D
agbonlahor

#74 Re: Fudbalski TERMIN

Post by agbonlahor »

ja sam vama nabrojao ko igra i ko ce koga mjenjat, reko sam vam 2 sastava, i tako je... aaa termin ce biti sigurno rezervisan, i molim vas da dodjete do 22 i 15 naajkasnije, da mozemo da se dogvorimo, a ne pola termina ode na presvlacenje, ckanje nekoga iz ekipe, skupljanje para za placanje, kako cemo se podjeliti..

saad za sad ima nas oko 6 7 kolko sam mogo pobrojat, i svi koji mozete doci dodjite BUJRUM bolje da nas je vise nego da nas fali.. ha ja.. i oni koji se neckaju koji idu rano na poso ili sta vec dodjite da se upoznamo razmjenimo brojeve da se mozemo dog za neki sljedeci naredni termin ako neko otkaze da moze uletiti, nista vas ne kosta :D
Bianconeri1988

#75 Re: Fudbalski TERMIN

Post by Bianconeri1988 »

Ako ima neko ko će me odbaciti do Ilidže poslije termina ja ću doći, ako nema onda me nema dok @JOHNNYJUVE ne nabavi auto. :D

Vidjet ću sa ovom dvojicom jarana, jedan od njih ima auto, pa možda nas trojica dođemo, ali uzmite ovo sa rezervom.
Post Reply