Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
fifastreet
#1 Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Juce mi je upaljen televizor ali nisam bio bas koncentrisan samo cujem nesto za nekog malog Aleksa Dragosavljevic koji ima 17 godina i igrao za Inter Milano Juniore a momentalno je u Kaderu Fc Zürich do 18 godina.
Spominje se da igra kao Zlatan Ibrahimovic, i da je velika buducnost za Svajcarce.
Dobijo je valjda poziv za nasu bosansku reprezentaciju?
Da li je iko ista cuo za njega?
Maloprije sam gledao nesto na Internetu o njemu pa je ovo izaslo ali nerazumijem bas.
http://www.fussball-talente.com/Alex_Al ... 435-1.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html
Ne treba nas Savez da napravi gresku kao kod Zlatana ako je ovaj mali jako talentovan, odma da se sredi nesto je moje misljenje.
Spominje se da igra kao Zlatan Ibrahimovic, i da je velika buducnost za Svajcarce.
Dobijo je valjda poziv za nasu bosansku reprezentaciju?
Da li je iko ista cuo za njega?
Maloprije sam gledao nesto na Internetu o njemu pa je ovo izaslo ali nerazumijem bas.
http://www.fussball-talente.com/Alex_Al ... 435-1.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html
Ne treba nas Savez da napravi gresku kao kod Zlatana ako je ovaj mali jako talentovan, odma da se sredi nesto je moje misljenje.
-
fifastreet
#2 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Sta je? niko nista ne zna o njemu?
- Eweleen
#3 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Ja nikad čuo nisam al bolje je osigurat sve na vrijeme jer kasnije može bit prekasno 
-
Art-Vandaley
#4 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
ima da igra za srbiju!
-
dzeko1986
#5 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Ja sam isto cuo za tog malog i vidio sam negdje i video.
Vrlo jak fudbaler, ima sut i tehniku.
Citao sam i jednom u Kurir novinama da je on pola Srbin pola Hrvat ali iz Bosne sa Svajcarskim pasosem
Znaci ima ce dosta mogucnosti da bira za koga ce igrati a eto Bosna je vec njega pozvala, i sad nadam se da ce zaigrati za nas...
Mozda neko moze iz Foruma da napravi Interview sa njim, posto sam vidio da ga ima i na Facebooku?
Vrlo jak fudbaler, ima sut i tehniku.
Citao sam i jednom u Kurir novinama da je on pola Srbin pola Hrvat ali iz Bosne sa Svajcarskim pasosem
Znaci ima ce dosta mogucnosti da bira za koga ce igrati a eto Bosna je vec njega pozvala, i sad nadam se da ce zaigrati za nas...
Mozda neko moze iz Foruma da napravi Interview sa njim, posto sam vidio da ga ima i na Facebooku?
-
fifastreet
#6 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Art-Vandaley wrote:ima da igra za srbiju!
zasto
-
dzeko1986
#7 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
fifastreet wrote:Art-Vandaley wrote:ima da igra za srbiju!
zastosa Dzekom i Ibisevicem bi imao bolje sa igrace u napadu
ali i opastnos je tu da ga nasi ljudi pokvare.. mozda bi mu cak najbolje bilo da igra za Svajcarsku.. ima najbolju perspektivu..
-
mmostar
#8 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Ali bi vjerovatno dečko volio na SPfifastreet wrote:Art-Vandaley wrote:ima da igra za srbiju!
- and
#9 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
pa nije ukrajinacmmostar wrote:Ali bi vjerovatno dečko volio na SPfifastreet wrote:Art-Vandaley wrote:ima da igra za srbiju!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#10 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Art-Vandaley wrote:ima da igra za srbiju!
Vidi ovoga velikosrbina
Samo mu Ciru treba poslati,i decko je nas
Nema sanse da decko odoli cirinom..."...slusaj sine moj,ja cu od tebe napraviti najveceg igraca svijeta,Ronaldo,Ibrahimovic...svi su oni za tebe K...."
Ako Ciro sta zna,to je onda nekoga uvjeriti u nesto sto niko ziv i ne vjeruje.
samo fayon je u tome sto niko iz fudbalskog saveza i nezna da postoji taj decko...a oni koji mozda i znaju,njih hladno boli briga
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#11 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Pa dobro, Pjanic je sa 17 godina igrao protiv Lyona. Sta je ovaj mali uradio. Treba ga pratiti svakako ali ima on jos pure da se najede.
-
Art-Vandaley
#12 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
imas problem pitaru? za koga ce igrati nego za srbiju, mada neka zaigra i za bih obradovalo bi me samo da ga kockasta banda ne zagrabi jer eno idu u lov i na francuze. malom iz bordoa skontali da mu je neki dedo zivio u hrvatskoj i odma ga zovu u reprezentaciju..-LIBERO- wrote:Art-Vandaley wrote:ima da igra za srbiju!
Vidi ovoga velikosrbina![]()
![]()
Samo mu Ciru treba poslati,i decko je nas![]()
![]()
Nema sanse da decko odoli cirinom..."...slusaj sine moj,ja cu od tebe napraviti najveceg igraca svijeta,Ronaldo,Ibrahimovic...svi su oni za tebe K...."![]()
![]()
Ako Ciro sta zna,to je onda nekoga uvjeriti u nesto sto niko ziv i ne vjeruje.
samo fayon je u tome sto niko iz fudbalskog saveza i nezna da postoji taj decko...a oni koji mozda i znaju,njih hladno boli briga
-
fifastreet
#13 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Kako sam saznao mali je igro 1 utakmicu za mladu reprezentaciju svajcarske (do 18 godina) u kojoj je postigao 3 gola..
Znaci taj mali nije sigurno los ako je igrao u Inter Juniore i sad za Cirih... da li iko ima vremena njega malo da raspita, interview kao sto je reko dzeko..vidio sam i ja sad da im facebook
Znaci taj mali nije sigurno los ako je igrao u Inter Juniore i sad za Cirih... da li iko ima vremena njega malo da raspita, interview kao sto je reko dzeko..vidio sam i ja sad da im facebook
- jazzer
#14 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Ja sam siguran da je decko vec odavno zapisan u Munibovu biljeznicu i pitanje
je dana kada ce zaigrati za BiH
. Ne brinite, nas je
.
je dana kada ce zaigrati za BiH
-
Eborg
#15 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
A shto ga vratishe u Zurich? 
-
fifastreet
#16 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Eborg wrote:A shto ga vratishe u Zurich?
on je zivio prije milana u svajcarskoj...mozda zbog tog?
Najbolje bi bilo da napravi neko Interview sa njim na facebook..pa da ovde to stavi sta je taj mali sve reko...bilo bi zanimljivo cut..
-
Eborg
#17 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Pa da,no ako je toliko dobar shto nije ostao u toj ekipi u Italiji,to mi nije jasno...fifastreet wrote:Eborg wrote:A shto ga vratishe u Zurich?
Najbolje bi bilo da napravi neko Interview sa njim na facebook..pa da ovde to stavi sta je taj mali sve reko...bilo bi zanimljivo cut..
-
fifastreet
#18 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Eborg wrote:Pa da,no ako je toliko dobar shto nije ostao u toj ekipi u Italiji,to mi nije jasno...fifastreet wrote:Eborg wrote:A shto ga vratishe u Zurich?
to neznam... veceras cu ja mozda sa njim da napravi interview pa cu to ovde da postavim..neznam sta da ga pitam...? sta misli o bosni?za koga ce igrati?jel ima te vi ideje sta bi ga mogo pitati..
-
vjecnobordo
#19 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Ma gluposti. Ovom fifastreetu rođak, pa nam ga gura u selekciju
Kad večeras osvane interview, a ono samo riječi hvale za BiH, patriotizam. Ima 17 godina, igra u nekoj švajcarskoj vukojebini i kad je došao na probu u Inter i skinuo se, poslali ga prvim avionom nazad.
- hepek071
#20 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
vjecnobordo wrote:Ma gluposti. Ovom fifastreetu rođak, pa nam ga gura u selekciju![]()
Kad večeras osvane interview, a ono samo riječi hvale za BiH, patriotizam. Ima 17 godina, igra u nekoj švajcarskoj vukojebini i kad je došao na probu u Inter i skinuo se, poslali ga prvim avionom nazad.
Ti baš radikalno sereš...pa čovječe kako ne razmisliš prije nego što nešto tako odvratno napišeš...možda te za 5 godina bude stid zbog ovog napisa.
Svakom treba pružiti šansu i ne treba odbaciti niti jednog potencijalnog reprezentativca, pogotovu ne jer smo mi mala zemlja...pa zar nisu Džeku prije 4-5 godina u Želji nazivali klocem?! Danas bi mu ti isti rado popušili da ga izvadi
fuj fuj fuj provincijo u pozadini..u pravu je bio Derviš Sušić kada je napisao da se ne može u jednoj generaciji iz opanaka u italijanske cipele. To možda i mogu noge podnijeti ali nemre okolina brate
-
anlayan12
#21 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
[/quote]to neznam... veceras cu ja mozda sa njim da napravi interview pa cu to ovde da postavim..neznam sta da ga pitam...? sta misli o bosni?za koga ce igrati?jel ima te vi ideje sta bi ga mogo pitati..[/quote]
ako nije kolega problem ja sam vec pripremio interview...
ako nije kolega problem ja sam vec pripremio interview...
- karanana
#22 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
ako icemu valja bosna ce mu biti 4. opcija, nakon svice, srbije i hrvatske. i nije da nesto serem, ali stavljam se u njegovu kozu i tako bih i ja odlucio. kakve on ima veze sa bosnom?
- hepek071
#23 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
pa tu si u pravu 100%...kad bi se stavio čovjek u njegovu kožu samo bi postavio pitanje: Koga bi volio više volio za trenera Hitzvelda ili Blaževića?
- bijelo_dugme
#24 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
Ali nebi sigurno da se sramoti i da ga Argentinci, holandjani i tako dalje derummostar wrote:Ali bi vjerovatno dečko volio na SPfifastreet wrote:Art-Vandaley wrote:ima da igra za srbiju!
-
fifastreet
#25 Re: Fudbalski talenat Aleks Dragosavljevic ?!
to neznam... veceras cu ja mozda sa njim da napravi interview pa cu to ovde da postavim..neznam sta da ga pitam...? sta misli o bosni?za koga ce igrati?jel ima te vi ideje sta bi ga mogo pitati..[/quote]anlayan12 wrote:
ako nije kolega problem ja sam vec pripremio interview...[/quote]
Ako hoces to uraditi nije problem... javi mi preko poruke ovde... napisi mi privatnu poruku ili ga ubaci u facebook pa ga ti sam pitaj..inace daj meni pitanje pa cu napraviti interview