Fudbalski/nogometni komentatori

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ranger

#1 Fudbalski/nogometni komentatori

Post by ranger »

Pa ljudi moji ono je smijesno....
Ne mogu da vjerujem kako komentarisu utakmicu!
Ono je vise licilo na neku radijsku emisiju pozdrava i zelja!

"Da je Luca Toni na terenu on bi to sigurno zabijo!" :skoljka: :skoljka:
elSaik

#2 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by elSaik »

Komentatori su odlični! Ništa ne mijenjati. :thumbup:

edit: I mislim da je ovo jedno 123. tema o njima dvojici, tačnije o Saši Vugdaliću... :)
mavi

#3 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by mavi »

Ne znam što se ljudi žale na Sašu i Adisa! Da nije Vugdalića, ne bi gledali ni Kup UEFA, ni njemački kup, ni NBA ligu! Obn je , bar što se sporta tiče, postala jedna od najgledanijih tv- kuća u BiH, jeste da Saša pegla maksimalno, ali da se izdržati.
elSaik

#4 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by elSaik »

mavi wrote:Ne znam što se ljudi žale na Sašu i Adisa! Da nije Vugdalića, ne bi gledali ni Kup UEFA, ni njemački kup, ni NBA ligu! Obn je , bar što se sporta tiče, postala jedna od najgledanijih tv- kuća u BiH, jeste da Saša pegla maksimalno, ali da se izdržati.
Pa vi čovjek reče na gostovanje u jednoj radijskoj emisiji "svi se žale kako ja nikada ne govorim kao drugi komentatori "aut", "korner"... pa zašto da ja to govorim kada to svaki gledalac može sam vidjeti!? Moje je da govorim inforacije koje nisu toliko očite i poznate, a to našim gledaocima, ne svima, naviklim na drugačiji način vođenja utakmice, očito ne odgovara".
mavi

#5 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by mavi »

elSaik wrote:
mavi wrote:Ne znam što se ljudi žale na Sašu i Adisa! Da nije Vugdalića, ne bi gledali ni Kup UEFA, ni njemački kup, ni NBA ligu! Obn je , bar što se sporta tiče, postala jedna od najgledanijih tv- kuća u BiH, jeste da Saša pegla maksimalno, ali da se izdržati.
Pa vi čovjek reče na gostovanje u jednoj radijskoj emisiji "svi se žale kako ja nikada ne govorim kao drugi komentatori "aut", "korner"... pa zašto da ja to govorim kada to svaki gledalac može sam vidjeti!? Moje je da govorim inforacije koje nisu toliko očite i poznate, a to našim gledaocima, ne svima, naviklim na drugačiji način vođenja utakmice, očito ne odgovara".
Ma, ne smeta on meni nimalo, Sale je king! S njim tekma nije nikad dosadna.
slucajan

#6 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by slucajan »

Sasa Vugdalic je najveci moron koji se pojavio na TV-u!!!

Ja se prosto najezim kada cujem debilizme o kojim on prica, propadam kroz zemlju od sramote, zbog njega?
Ono sto sam se sinoc naslusao, tekma Bayern - Zenit... ma to je vrhunac svega, hajde ljudi sto on prica gluposti, sto nema nikakve veze s vezom, nego sto covjek baljezga netacne informacije. "Gazda GAZPROMA Roman Abramovich, vlasnik Chelsea, Schalkea, CSKA Moskva i Zenita? Pa taj covjek nije dobar s glavom, nikako.

Ako neko ovo cita, ko poznaje tog lika, neka mu se zahvali za sve sto je uradio, da bi mi gledali tekme na OBN-u, ali neka cijena toga ne bude da ga moramo slusati. Dabogda na prste pricao!
belissima

#7 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by belissima »

Neka se nosi vise on i njegov humor kad mu dodje sijelo,po cijenu da nikada nemamo na obn-u kup Uefa...
UKINITE GA MOLIM VAS!!!!
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#8 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by Faruk »

saša vugdalić je najveći kreten koji je ikad komenarisao bilo koji sport
nije duhovit ni malo i to neko treba da mu kaže
valja gluposti i davi sa kretenskim komentarima kao sinoć ... vlasnik GAZPROM-a itd

prošle godine u finalu kupa UEFA najavljivao zvjezde plešu show tokom čitave utakmice
sjećam se kako u momentu dok sudija isključuje igrača Espanol-a, on priča kako u nedelju u večernjem terminu možemo gledati ...bla...bla...
te nam on toplo preporučuje da do nedelje ne promjenimo kanal
poslije režiser pokaže isključenog igrača kako stoji pored svoje klupe, a retard sa obn-a kaže izašao je da se napije vode i sad mora čekati idući prekid da uđe
onaj adis je šutao 3 min i na kraju reče da je taj i taj isključen te da je to promaklo kolegi saši
na šta je moron rekao da, da, ali sad i on može da se odmori i da se pripremi pa zajedno sa vama dragi gledaoci na miru pogleda zvjezde plešu u nedelju u xx sati na obn
Last edited by Faruk on 25/04/2008 12:17, edited 1 time in total.
testament

#9 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by testament »

Apsolutno se slažem i samo da dodam,da sale lupa takve gluposti da se jednostavno moraš nasmijati.U svakom slučaju je bolji od onog idiota ahmetovića,i velida spahe komentatora koji nemože da razlikuje barem više od tri igrača u ekipi,bez obzira na njihovu boju kože.(prvo sam mislio da ne razlikuje crnce fudbalere,a na kraju se ispostavilo da ne razlikuje nikoga)
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#10 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by Faruk »

kako se neću žaliti kad nemam HRT2 pa da slušam normalne komentatore
ovako moram slušati idiota
Chopper_Horrace

#11 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by Chopper_Horrace »

testament wrote: Apsolutno se slažem i samo da dodam,da sale lupa takve gluposti da se jednostavno moraš nasmijati.U svakom slučaju je bolji od onog idiota ahmetovića,i velida spahe komentatora koji nemože da razlikuje barem više od tri igrača u ekipi,bez obzira na njihovu boju kože.(prvo sam mislio da ne razlikuje crnce fudbalere,a na kraju se ispostavilo da ne razlikuje nikoga)
ma taj isti Spaho je imao izvalu, zbog koje bi trebao bio dozivotno protjeran iz svih medija, jer je izvalio:
"- Igrace Nigerije je tesko razloikovati jer svi nekako lice jedan na drugog"
LongDong

#12 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by LongDong »

Pitanje: je li na prostoru cijele BiH se iskljucuje HRT2 za vrijeme prenosa neke tekme koju prenosi i neka nasa stanica ili to zavisi od samog kablovskog operatera tj.kako se njemu digne?
testament

#13 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by testament »

LongDong wrote:Pitanje: je li na prostoru cijele BiH se iskljucuje HRT2 za vrijeme prenosa neke tekme koju prenosi i neka nasa stanica ili to zavisi od samog kablovskog operatera tj.kako se njemu digne?

Buraz moj samo u sarajevu,a pojma nemam od koga zavisi,tj čuo sam da zavisi od ŠVRAKIĆA-Hayat
LongDong

#14 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by LongDong »

testament wrote:
LongDong wrote:Pitanje: je li na prostoru cijele BiH se iskljucuje HRT2 za vrijeme prenosa neke tekme koju prenosi i neka nasa stanica ili to zavisi od samog kablovskog operatera tj.kako se njemu digne?

Buraz moj samo u sarajevu,a pojma nemam od koga zavisi,tj čuo sam da zavisi od ŠVRAKIĆA-Hayat
Ako te imalo tjesi i u TZ je tako. Jebali su nam majku sa tim, pa nam valja trpiti Vugde,Suke,Spahe i ostale smradove.
nikad_izvini

#15 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by nikad_izvini »

:roll: Imate već temu u Medijima :-D Osam stranica je već ispisano :D

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 34&t=48379 :roll:
cyprus

#16 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by cyprus »

Faruk wrote:kako se neću žaliti kad nemam HRT2 pa da slušam normalne komentatore
ovako moram slušati idiota
Ne moraš :D u tome je cijeli fazon, kome se ne sviđa nek ne gleda, ne plaćate pretplatu obnu :D
_belafonte_

#17 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by _belafonte_ »

Ma obojica Baha su kurac komentatori, ovaj Baho sa OBN-a je manager nakav, dobavlja im poslove, shuka onom hadzicu kako stigne, a ovaj se samo smjeska i niz dlaku sa Bahom inace bi mu bila nogara...

Nevezano za OBN vec za one hadalje od komentatora sa BHT-a, kad prenose tekmu Wigana, kad mi procita za JJB stadion - dji dji bi stadion meni se svaka dlaka digne, i to bukvalno svi do jednog ovako izgovaraju, pa p... vam materina retardirana, ne znate ni englesku abecedu a prenosite utakmice premier lige, pa idi ubi se odmah.. :x :x
LSD

#18 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by LSD »

Vugda:"Mama mia,mama mia.. još kad bi Brocci znao šta je Ledesma mislio"...."sto bi nas narod rekao: Dobro sam se i udala kako sam se nadala" :lol: :lol: :lol: ...gigant nad gigantima :lol: ...klonirajte Vugdu po svaku cijenu...da je ovakvih bolesnika još više gdje bi nam kraj bio :lol: :mrgreen:
Evil_Inside

#19 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by Evil_Inside »

šta fali komentarima,bolje njih slušat neko one papke sa FTV-a gdje je samo baho dobar komentator
Šibicar

#20 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by Šibicar »

Lik je takav idiot,da uzivam gledati tekme kad on komentarise samo da bi se smijao njegovim debilizmima... :D
bice_bice

#21 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by bice_bice »

sreca pa nikad nisam imao niti cu imati priliku taj kanal gledati!
savrseni krug

#22 Re: Komentatori UEFA cup-a na OBN-u!?

Post by savrseni krug »

bice_bice wrote:sreca pa nikad nisam imao niti cu imati priliku taj kanal gledati!
kaze lik na tekmi getafe-bayern o rezultata 3:1 za spance
"ja mislim da ce sada njemci odustati"
:shock: :shock: :shock: :shock:
bato99

#23 Re: Fudbalski/nogometni komentatori

Post by bato99 »

Ma samo je jedan Sabahudin Topalbećirović . ŠTETA ŠTO NE PRENOSI VIŠE UTAKMICA
Mahalac

#24 Re: Fudbalski/nogometni komentatori

Post by Mahalac »

nagradna igra:
pronadji tri razlike:
Baho - NSBIH

a fin je Baho :skoljka:
Vaso

#25 Re: Fudbalski/nogometni komentatori

Post by Vaso »

fakat se tek sad vidi koliko baho fali....iako sam ga prije kritikovo :D

valjda ce na euro radit dosta utakmica (prenosi finale) mada, jebo euro bez Engleske! :sad:

zna li neko, koliko je puta konjina vugdalic ponovio: "tipkajte ovaj dole broj." " i dalje ste u igri" "Obn vas vodi"...za vrijeme utakmice fiorentina- glasgow....pukooo sam bio :x :x citavu utakmicu je UDAVIO sa beskrajno iritantnim ponavljanjem :x , kako oni vode na finale kupa uefa...kao da vodi u jebeni svemir

kad me tako nametljivi prodavac davi, i spopada, da kupim njegov proizvod, nema sanse da cu ga kupit (izadjem iz butika bez pazara) e tako i u njegovom slucaju. nema sanse da bi utipko onaj broj :evil:

a i jest ti finale, ne bi ih gledo da mi pred kucu dodju :lol: :lol: dabogda ti propala racunica, gubaru :mrgreen:
Post Reply