Ne mogu da vjerujem kako komentarisu utakmicu!
Ono je vise licilo na neku radijsku emisiju pozdrava i zelja!
"Da je Luca Toni na terenu on bi to sigurno zabijo!"
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa vi čovjek reče na gostovanje u jednoj radijskoj emisiji "svi se žale kako ja nikada ne govorim kao drugi komentatori "aut", "korner"... pa zašto da ja to govorim kada to svaki gledalac može sam vidjeti!? Moje je da govorim inforacije koje nisu toliko očite i poznate, a to našim gledaocima, ne svima, naviklim na drugačiji način vođenja utakmice, očito ne odgovara".mavi wrote:Ne znam što se ljudi žale na Sašu i Adisa! Da nije Vugdalića, ne bi gledali ni Kup UEFA, ni njemački kup, ni NBA ligu! Obn je , bar što se sporta tiče, postala jedna od najgledanijih tv- kuća u BiH, jeste da Saša pegla maksimalno, ali da se izdržati.
Ma, ne smeta on meni nimalo, Sale je king! S njim tekma nije nikad dosadna.elSaik wrote:Pa vi čovjek reče na gostovanje u jednoj radijskoj emisiji "svi se žale kako ja nikada ne govorim kao drugi komentatori "aut", "korner"... pa zašto da ja to govorim kada to svaki gledalac može sam vidjeti!? Moje je da govorim inforacije koje nisu toliko očite i poznate, a to našim gledaocima, ne svima, naviklim na drugačiji način vođenja utakmice, očito ne odgovara".mavi wrote:Ne znam što se ljudi žale na Sašu i Adisa! Da nije Vugdalića, ne bi gledali ni Kup UEFA, ni njemački kup, ni NBA ligu! Obn je , bar što se sporta tiče, postala jedna od najgledanijih tv- kuća u BiH, jeste da Saša pegla maksimalno, ali da se izdržati.
Sasa Vugdalic je najveci moron koji se pojavio na TV-u!!!mavi wrote:Ne znam što se ljudi žale na Sašu i Adisa! Da nije Vugdalića, ne bi gledali ni Kup UEFA, ni njemački kup, ni NBA ligu! Obn je , bar što se sporta tiče, postala jedna od najgledanijih tv- kuća u BiH, jeste da Saša pegla maksimalno, ali da se izdržati.
mavi wrote:Ne znam što se ljudi žale na Sašu i Adisa! Da nije Vugdalića, ne bi gledali ni Kup UEFA, ni njemački kup, ni NBA ligu! Obn je , bar što se sporta tiče, postala jedna od najgledanijih tv- kuća u BiH, jeste da Saša pegla maksimalno, ali da se izdržati.
ma taj isti Spaho je imao izvalu, zbog koje bi trebao bio dozivotno protjeran iz svih medija, jer je izvalio:testament wrote: Apsolutno se slažem i samo da dodam,da sale lupa takve gluposti da se jednostavno moraš nasmijati.U svakom slučaju je bolji od onog idiota ahmetovića,i velida spahe komentatora koji nemože da razlikuje barem više od tri igrača u ekipi,bez obzira na njihovu boju kože.(prvo sam mislio da ne razlikuje crnce fudbalere,a na kraju se ispostavilo da ne razlikuje nikoga)
LongDong wrote:Pitanje: je li na prostoru cijele BiH se iskljucuje HRT2 za vrijeme prenosa neke tekme koju prenosi i neka nasa stanica ili to zavisi od samog kablovskog operatera tj.kako se njemu digne?
Ako te imalo tjesi i u TZ je tako. Jebali su nam majku sa tim, pa nam valja trpiti Vugde,Suke,Spahe i ostale smradove.testament wrote:LongDong wrote:Pitanje: je li na prostoru cijele BiH se iskljucuje HRT2 za vrijeme prenosa neke tekme koju prenosi i neka nasa stanica ili to zavisi od samog kablovskog operatera tj.kako se njemu digne?
Buraz moj samo u sarajevu,a pojma nemam od koga zavisi,tj čuo sam da zavisi od ŠVRAKIĆA-Hayat
Ne morašFaruk wrote:kako se neću žaliti kad nemam HRT2 pa da slušam normalne komentatore
ovako moram slušati idiota
kaze lik na tekmi getafe-bayern o rezultata 3:1 za spancebice_bice wrote:sreca pa nikad nisam imao niti cu imati priliku taj kanal gledati!