Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
printer

#9476 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by printer »

pape seljacino jedna neotesana, hebem ti onog ko pruzi prst i pokaza " Ovo je Sarajevo" dosta nam je nepotizma sve ove godine i da budes prvak svijeta silazi sa ovog vjecitog magarca u svakom pogledu koji se zove Bosna i Hercegovina...

Oprostite na digresiji, iznerviralo me ova nesreca oko vozaca GRASA i nasih vlasti pa reko da svratim ovde i da se sjetim Amidze malo mi lakse bude
skenderija04

#9477 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by skenderija04 »

BHF_Manijak wrote:Ma dat ovj mladosti sansu, Tina gurnut nek' ga degenjece :mrgreen: i mirna Bosna. Ja fakat ne bih rizikov'o sa prvotimcima, barem ne ovim svjetskim klasama. :mrgreen:

Gledam jucer Njemacka - Kamerun, ubise Afrikanci nogama, kakve smetljarske reprezentacije, isto nas Slonovi! :-) :roll: :roll:
Auuu, onaj igrac Kameruna sa brojem 17 :-)

Kao da je igrao za zivot
Dr. Kuca

#9478 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dr. Kuca »

printer wrote:pape seljacino jedna neotesana, hebem ti onog ko pruzi prst i pokaza " Ovo je Sarajevo" dosta nam je nepotizma sve ove godine i da budes prvak svijeta silazi sa ovog vjecitog magarca u svakom pogledu koji se zove Bosna i Hercegovina...

Oprostite na digresiji, iznerviralo me ova nesreca oko vozaca GRASA i nasih vlasti pa reko da svratim ovde i da se sjetim Amidze malo mi lakse bude
kakav si ti slucaj.
Artest

#9479 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Artest »

Misketu je protiv Mehika poslednja prilika da dokaze da jos uvijek moze pratit ritam modernog fudbala.
Ako bude los, gubio lopte, usporavao napade, slabo se kretao - definitivno ga treba preselit na klupu.
(znam da nema nista od toga, Susic gradi autoritet samo na granicnim rotacionim igracima.)

Ako Bico ne moze igrat protiv Mekiska, mogao je komotno ici kuci.
Last edited by Artest on 02/06/2014 18:45, edited 1 time in total.
shalla

#9480 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by shalla »

DaysleepeR wrote:nervozan sam i ja, srećom odoh na more jedno 5 dana taman se vraćam pred svjetsko, pa se nadam da će mi to prijati :D
Hahaha, isti sam. Ja sam uspio hanumu premuntati da idemo od 07.06. do 14.06. (gledacu prva 3 dana na HRT-u, jos bolje) pod izgovorom da je poslije Ramazan a i da ce biti sve toplije pa da ce njoj trudnoj to smetati (doduse to je cak i istina) tako da i ja idem na punjenje baterija jer kako koji dan prolazi ja sve nervozniji i nervozniji, jedva cekam da vise pocne...
Jbt kralj pricam sa svima o prvenstvu, sa klijentima, sa kolegama i kolegicama na poslu, sa tetama u prodavnici, sa konobarima...

Btw, jebem mu nervozu, zadnje 2-3 godine nisam grickao nokte medjutim otkako su pocele ove nase pripreme za SP tako se i ja vratih starim (ruznim) navikama s tim sto cu do pocetka tekme sa Argentinom vjerovatno doci do kostiju jer noktiju i zanoktica polagano nestaje :D

Sent from my HTC One
Hedg

#9481 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Hedg »

printer wrote:pape seljacino jedna neotesana, hebem ti onog ko pruzi prst i pokaza " Ovo je Sarajevo" dosta nam je nepotizma sve ove godine i da budes prvak svijeta silazi sa ovog vjecitog magarca u svakom pogledu koji se zove Bosna i Hercegovina...

steta sto onaj cica ne ubi tebe tandzarom a ne onog vozaca
jeza u ledja

#9482 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

Hedg wrote:

steta sto onaj cica ne ubi tebe tandzarom a ne onog vozaca
:shock:

sta vam je koji kurac :-)
Hedg

#9483 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Hedg »

lakija prenijelo
Darkstorm

#9484 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Darkstorm »

todd_smith wrote:Sta? Odbacio drzavljanstvo, psovao igracima i Savezu mrtve i zive?
Kako da odbaci drzavljanstvo koje uopste nema ? :lol:

Blizi je Austrijancima.Posjeduje njihovo drzavljanstvo, nastupao za njihove mladje kategorije, a i oni ozbiljno racunaju na njega u blizoj buducnosti.Dok je sav nas progres sa ovim momkom baziran na tome da on "ima zelju da igra za nas", Austrijanci su ga vec kontaktirali.

Nek vrijeme pokaze sta ce biti, ja bi volio da izabere nas jer na desnom beku moramo traziti dobro rjesenje za buducnost. Mujdzu prati peh s povredama, a i nece jos dugo biti u repki zbog godina.Avdiju necu da komentarisem.Ovaj Dilaver bi bio dobro rjesenje, mlad a ima i iskustvo igranja u Ligi Prvaka s Austrijom.

@printer kakav si ti kompleksas :shock:
IcedMFEarth

#9485 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/

Zanimljivo je kako su jedno sportskoj organizaciji sponzori mcdonalds i coca cola :D
dakine

#9486 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dakine »

Al i na ovom forumu ima pacijenata. Kako da nam ista krene na bolje dok zivimo sa ovakvim mozgovima :oops:

sretno nam sutra, ocekujem jako slicnu ekipu kao protiv Obale :bih:
dakine

#9487 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dakine »

IcedMFEarth wrote:http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/

Zanimljivo je kako su jedno sportskoj organizaciji sponzori mcdonalds i coca cola :D
meki kao poticaj na sportski zdrav zivot i ishranu :D
It_is_a_Leclerc

#9488 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

Jašta ćemo nego igrati sa punim sastavom. Jel vi razumijete da Pape ima dileme !? :D
Muhamed Đakmić

#9489 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

Imao je i Alispahić iskustvo igranja u Ligi prvaka sa Dinamom, to nije garancija ničega. Ja iskreno sumnjam da je Dilaver neki aman - zaman kvalitet, mada bih volio da sam u krivu.
MOSALJOZE

#9490 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Bolji od Speed Demona
IcedMFEarth

#9491 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

Ima onaj mali iz Šalkea Omerbašić ili kako već. A ima i Stanić bogami.
MOSALJOZE

#9492 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

IcedMFEarth wrote:Ima onaj mali iz Šalkea Omerbašić ili kako već. A ima i Stanić bogami.
Momak igrao sa Šalkeom LP za mlade i povrijedi se
IcedMFEarth

#9493 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

MOSALJOZE wrote:
IcedMFEarth wrote:Ima onaj mali iz Šalkea Omerbašić ili kako već. A ima i Stanić bogami.
Momak igrao sa Šalkeom LP za mlade i povrijedi se
Pa ozdraviće :D
Mali_Vuk

#9494 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mali_Vuk »

Pape, znam da nas čitaš :D Eto sviju ti protiv Meksika igraj sa rezervnim sastavom. I opet i njima reci da puštaju svaku sumnjiviju loptu i start :kiss: :bih:
Darkstorm

#9495 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Darkstorm »

Muhamed Đakmić wrote:Imao je i Alispahić iskustvo igranja u Ligi prvaka sa Dinamom, to nije garancija ničega. Ja iskreno sumnjam da je Dilaver neki aman - zaman kvalitet, mada bih volio da sam u krivu.

Istina.Mada je Meho iz dvije utakmice skupio 60tak minuta, Dilaver je igrao nesto vise.Gledao sam par puta, solidan na desnom beku.Ima dobar centar sut, a i brz.Ima 23 godine ipak, moze on jos poraditi na sebi.

Stanic ? Za udarne postave nase reprezentacije ? Ma dajte molim vas.On se samo moze spomenuti kad pricamo o konkurenciji za Avdijino mjesto na klupi.Priznajem, nije Stana nista losiji od Avdije, ali nama za prve postave treba mnogo bolji desni bek od obojice.
todd_smith

#9496 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Sa obzirom da nemamo puno izbora u igracima Dilaver bi bio odlicna zamjena za Mujdzu. I lik je sam rekao da bi zelio igrati za nas.
Kinaski

#9497 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Kinaski »

Jel pape objavio konacni spisak igraca, ja nista ne kontam. Sta je sa Stanicem i Bandovicem jesu otisli sa njima u Ameriku ili su ih ostavili u hrasnici _
Darkstorm

#9498 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Darkstorm »

todd_smith wrote:Sa obzirom da nemamo puno izbora u igracima Dilaver bi bio odlicna zamjena za Mujdzu. I lik je sam rekao da bi zelio igrati za nas.

Vec sam ti napisao iznad u vezi zelje, ali i trenutnog stanja.
Kinaski

#9499 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Kinaski »

Jel pape objavio konacan spisak igraca, ja nista ne kontam. Sta je sa Stanicem i Bandovicem jesu otisli sa njima u Ameriku ili su ih ostavili u hrasnici ?
Capajebo

#9500 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Capajebo »

Kinaski wrote:Jel pape objavio konacan spisak igraca, ja nista ne kontam. Sta je sa Stanicem i Bandovicem jesu otisli sa njima u Ameriku ili su ih ostavili u hrasnici ?
Ova 23 igraca koja su u USA idu i u Brazil.
Post Reply