Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
todd_smith wrote:Kolasinac definitivno sa Svabama. Mozda ne bi zaigrao, ali do sada bi ga dosta gurali da je "njihov"
Izet sa Svicom definitivno. Pjanic i ne bi mozda sa Francuzima, jer imaju Cabaya a u zadnje vrijeme guraju "ciste" Francuze vise.
Ibisevic bi sa Amerima, jer im u napadu igra jebeni Altidore
I to je otprilike to. Medunjanin ne bi bio ni na radaru realno.
Ja sam siguran da bi Pjanić išo sa Francuzima, ali za Kolašinca i Izeta nisam nimalo siguran
Pa Seo im je trebao biti kapiten u21 koliko ja znam, sa Draxlerom bi ga proslu sezonu gurali koliko u medijama toliko i u Savezu im. A Hajrovic je bio sa Seferovicem onda kada je ovaj drugi poceo da igra kako treba za njih. Siguran sam da bi im i on isao.
sinuhe wrote:Moram se osvrnuti na neozbiljnost. Nije kritika. U Americi je sve veliko pa i djecija igralista.
Prvi put se kvalifikovali pa su mogli barem te tehnikalije srediti.
Ja kontam bas zato sto je prvi put...neiskustvo jbg, koliko god da ulozili truda ne mozes znati sta te ceka na necemu gdje nikad nisi bio, jednostavno ne znas na sta da pazis, i sta sve moze da se desi...
505sCrtom wrote:je li ono sjeverna koreja, u prvoj utakmici, pobijedila brazil? impossible is nothing.
Sjeverna Koreja ? Oni došli do četvrtfinala 66 i izgubili od Portugala 5:3....ne znam, jesu li tada igrali sa Brazilom, mislim da nisu, tada su Bugari slomili Pelea
al na prošlom su, mislim u prvoj utakmici izgubili samo 1:0 od Portugala, u durgoj ih je brazil nabušio 7, 8 komada im dao....
ma daleko smo mi od Sj.koreje...
al slažem se impossible is nothing, čak bih rekao da i nije baš toliko nerealno da ne izgubimo od argentine....
Edit....pa da, sa Brazilom minimalno izgubili, aPortugal ih nabušio....
Desilo se kontra. Sa Brazilom su se drzali,dok su ih Ronaldo & Comp nabusili
Npr Grcka je bila sa Argentinom i Nigerijom u grupi na proslom SP. Pobjedili su Nigeriju sa 2:1,a izgubili od Argentine 2:0
protiv mexika trebamo cuvati ove nase igrace koji se cesto povrijede a to su mujdza, spahic, salihovic i pjanic. dzeko nikada nije povrijedjen.
sea kolasinca cuvati da ne polomi nekog meksikanca.
Ja ne znam sto otpisujete Misketa. Miske jednim potezom napravi toliko prostora koliko vecina trkom za cijelu utakmicu. Slonove je bas bacao u par navrata. Mora bit mjesta za Misketa, nemojte da se svadjamo bezveze
Miske je majstor samo mu je reakcija spora, u današnjem fudbalu nema toliko vremena za reakciju koliko njemu često treba, posebno u završnici, imaš djelić sekunde i eto protivničkog igrača sa startom
gledao sam direkt utakmicu i bili smo ekstra, mimo šansi, kontrolisali smo utakmicu totalno
mislim da možemo odigrati sjajne utakmice protiv Nigerije i Irana i to dobiti muškom borbom i znanjem, a Argentina, pokušat se sačuvat, pa šta bude