sinuhe wrote:Ovo su nikakve pripreme. Odveli ih u pogresan hotel, trening na djecijem igralistu... sta je sljedece![]()
Jesu li sigurno rezervisali hotel i teren u Brazilu
http://sport033.com/zmajevi-u-novoj-opremi/
Meni ovo i ne liči na park, poz.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
sinuhe wrote:Ovo su nikakve pripreme. Odveli ih u pogresan hotel, trening na djecijem igralistu... sta je sljedece![]()
Ja jebo te kakve su im ono neravnine na terenu,ko da na Vrapčićima treniraju ?Velkoski wrote:sinuhe wrote:Ovo su nikakve pripreme. Odveli ih u pogresan hotel, trening na djecijem igralistu... sta je sljedece![]()
http://sport033.com/zmajevi-u-novoj-opremi/
Meni ovo i ne liči na park, poz.
Haj dobro sve, al' ljudi kako vam vise ne dosadi?lajkujMe wrote:Cuo sam danas jednu neprovjerenu informaciju jednog novinara iz sporta, kaze, na prvom okupljanju s Kolasincem, klika od Spahic, Dzeko itd. Pokusali kao s Hajrovicem da se zajebavaju s SEO'm i da ga napucavaju loptama, prva lopta koja je odletila u njegovom smjeru je rezultirala SEO'm u galopu na Spahicai uhvati ga SEO za vrata s ono malo bosanskog sto zna (psovke). Mislim da nakon ovoga klika vise nikada nije ni mrsko pogledala SEO'a
![]()
I da to je bilo na ivici incidenta morali ih ostali igraci obuzdavati
prepricavam ono sto mi je on rekao, i mislim da raja zasluzuje da zna, ako on laze, lazem i ja. Iako ovo i nije nesto ozbiljno, zna se da se svugdje u svijetu desavaju mnogo gore stvari u privatnim odajama fudbalskih timova ako se sjetite Balotelija i negovog reign of teror u Citijucindrlimindrli wrote:Haj dobro sve, al' ljudi kako vam vise ne dosadi?lajkujMe wrote:Cuo sam danas jednu neprovjerenu informaciju jednog novinara iz sporta, kaze, na prvom okupljanju s Kolasincem, klika od Spahic, Dzeko itd. Pokusali kao s Hajrovicem da se zajebavaju s SEO'm i da ga napucavaju loptama, prva lopta koja je odletila u njegovom smjeru je rezultirala SEO'm u galopu na Spahicai uhvati ga SEO za vrat s ono malo bosanskog sto zna (psovke). Mislim da nakon ovoga klika vise nikada nije ni mrsko pogledala SEO'a
![]()
Neces vjerovati ovo sam i ja cuoMali_Vuk wrote:Jest ba. Kaže meni ovaj jedan novinar jednom da je jednom Pape ptičarkom pogodio Karabega u prkno. Na treningu. Na šta su žestoko reagovali Baljić i Piplica te su Papeta skoro 3 sata mučili elektrošokovima. Sutradan je Pape prodo na pijaci Baljinu harmoniku. Ovo za harmaniku nije baš 100% provjereno![]()
Nije zar i tebi rekoarmin071 wrote:Neces vjerovati ovo sam i ja cuoMali_Vuk wrote:Jest ba. Kaže meni ovaj jedan novinar jednom da je jednom Pape ptičarkom pogodio Karabega u prkno. Na treningu. Na šta su žestoko reagovali Baljić i Piplica te su Papeta skoro 3 sata mučili elektrošokovima. Sutradan je Pape prodo na pijaci Baljinu harmoniku. Ovo za harmaniku nije baš 100% provjereno![]()
objesi selajkujMe wrote:Cuo sam danas jednu neprovjerenu informaciju jednog novinara iz sporta, kaze, na prvom okupljanju s Kolasincem, klika od Spahic, Dzeko itd. Pokusali kao s Hajrovicem da se zajebavaju s SEO'm i da ga napucavaju loptama, prva lopta koja je odletila u njegovom smjeru je rezultirala SEO'm u galopu na Spahicai uhvati ga SEO za vrata s ono malo bosanskog sto zna (psovke). Mislim da nakon ovoga klika vise nikada nije ni mrsko pogledala SEO'a
![]()
insaneinthebrain wrote:![]()
Spremni za dalje napore
Spahić, Begović, Kolašinac i Vranješ osjećaju se dobro
http://sportsport.ba/bh_fudbal/spahic-b ... bro/132486
Bolje ne moze protiv ekipe koja gura Obi Mikela na kreativca i da im zabija, isti lik koji je u 5-6 godina u Chelseau zabio 1 gol u svim takmicenjima.MOSALJOZE wrote:Manjoo piše da Nigerijci posebno ne doživljavaju BiH kao ozbiljnog protivnika, te da smatraju kako će susret s BiH za njih biti poput "šetnje u parku".
ovo mi se svidja
Ma pristojnih 3:1SkyLimit wrote:Još kad ih zavaramo peticom protiv Argentine.Ne znam,zaista ne vidim načina kako će naši tu izbjeći poraz,ne očekujem ništa,samo da bude pristojan poraz,ne bi bilo lijepo da nam napune mrežu do vrha u historijskom prvom nastupu na SP.
Sjeverna Koreja ? Oni došli do četvrtfinala 66 i izgubili od Portugala 5:3....ne znam, jesu li tada igrali sa Brazilom, mislim da nisu, tada su Bugari slomili Pelea505sCrtom wrote:je li ono sjeverna koreja, u prvoj utakmici, pobijedila brazil? impossible is nothing.
Jasta je505sCrtom wrote:je li ono sjeverna koreja, u prvoj utakmici, pobijedila brazil? impossible is nothing.
Poveli jesu ali i zijanili 2-1 koliko se ja sjećam.505sCrtom wrote:je li ono sjeverna koreja, u prvoj utakmici, pobijedila brazil? impossible is nothing.