Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
leškarenje

#24351 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by leškarenje »

Bosanski_kralj wrote:Svi naši igrači, osim Džeke, igraju lošije za reprezentaciju nego za klubove. To je jasan znak da je do trenera.
:lol: :lol:
Bosanski_kralj

#24352 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bosanski_kralj »

leškarenje wrote:
Bosanski_kralj wrote:Svi naši igrači, osim Džeke, igraju lošije za reprezentaciju nego za klubove. To je jasan znak da je do trenera.
Džeke i Duljevića. Pardon. :P
leškarenje

#24353 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by leškarenje »

Bosanski_kralj wrote:
leškarenje wrote:
:kiss: :bih:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#24354 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by malakh »

zlajapravaraja wrote:
Bio prvi put na klupi, to je samo pokazatelj da je spreman. Mi boljeg na toj poziciji nemamo, Lulić i Višća su smiješni u poređenju s njim :wink:
da si ti meni živ i zdrav, u ovom werderu, lulić i višća bi bili ubjedljivo najbolji igrači. jedini koji bi im mogao parirati je kruse, koji je ruku na srce jedini i vrijedan pomena.

ta ubleha hajrović će za godinu završiti u švicarskoj i to u nekom klubu koji se bori za opstanak.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#24355 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by malakh »

Bosanski_kralj wrote:
leškarenje wrote:
gledao dresden i dulja odličan. maksuz zbog njega sam i gledao utakmicu. izađe oko šezdesete i više nisam ni gledao....
zlajapravaraja

#24356 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by zlajapravaraja »

malakh wrote:
zlajapravaraja wrote:
Bio prvi put na klupi, to je samo pokazatelj da je spreman. Mi boljeg na toj poziciji nemamo, Lulić i Višća su smiješni u poređenju s njim :wink:
da si ti meni živ i zdrav, u ovom werderu, lulić i višća bi bili ubjedljivo najbolji igrači. jedini koji bi im mogao parirati je kruse, koji je ruku na srce jedini i vrijedan pomena.

ta ubleha hajrović će za godinu završiti u švicarskoj i to u nekom klubu koji se bori za opstanak.
:lol: :thumbup:

Izo će ti začepiti nj....u protiv Belgije, vidjećeš! Gol s 45 metara :D
malakh

#24357 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by malakh »

zlajapravaraja wrote:
:lol: :thumbup:

Izo će ti začepiti nj....u protiv Belgije, vidjećeš! Gol s 45 metara :D
ma kakih četerespet, to će biti ko begović. sa gola na go.
Bazinga1234

#24358 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

malakh wrote:
zlajapravaraja wrote:

Ne provaljuj se živ bio
Stari

#24359 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Stari »

:D Koje...ma kakav...jest Izet moze...lako je ko Begović s gola na go....al da Meša uđe on bi njega zavuko sa parkinga ...na MarinDvoru
ultima_palabra

#24360 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ultima_palabra »

Ma vala ne znam čemu tolike rasprave o nebitnom igraču kao što je Hajrović.
Bazinga1234

#24361 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

ultima_palabra wrote:Ma vala ne znam čemu tolike rasprave o nebitnom igraču kao što je Hajrović.
Nebitan igrač s kojim smo razbili Grke u Atini kad je bio starter, te smo slomili Kipar kad je on ušao u igru.
Muhamed Đakmić

#24362 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

Bazinga1234 wrote:
ultima_palabra wrote:Ma vala ne znam čemu tolike rasprave o nebitnom igraču kao što je Hajrović.
Nebitan igrač s kojim smo razbili Grke u Atini kad je bio starter, te smo slomili Kipar kad je on ušao u igru.
Čuj slomili Kipar kad je on ušao u igru :lol:
Bazinga1234

#24363 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

Muhamed Đakmić wrote:
Bazinga1234 wrote:
Čuj slomili Kipar kad je on ušao u igru :lol:
Jako smiješno, za udavit se od smijeha.
Činjenica je da je ulazak Susica i Hajrovica okrenuo tok igre u našu korist.
spree

#24364 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by spree »

Pape jesi to ti? Cuj hajrovic i povrh svega tss :-)
Bazinga1234

#24365 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

spree wrote:Pape jesi to ti? Cuj hajrovic i povrh svega tss :-)
Demantuj me.
I uopšte nisam papetovac, kao što razumijem da nam u ovom trenutku Tino nije potreban. A vjerovatno neće ni u buduće, kako mu je karijera nizbrdo krenula.
Idemedosumom

#24366 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Idemedosumom »

I meni je u sjećanju ostalo kao da smo određenu eksplozivnost dobili ulaskom Hajrovića.
spree

#24367 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by spree »

Bazinga1234 wrote:
Demantuj me.
I uopšte nisam papetovac, kao što razumijem da nam u ovom trenutku Tino nije potreban. A vjerovatno neće ni u buduće, kako mu je karijera nizbrdo krenula.
Nemam pametnija posla. Nebitno ustvari.
Pozitivna stvar sto nisi papetovac, negativna stvar sto iz nekog razloga neces da priznas da je hajrovic propao ko kauc. Ustvari nije propao, jer nikada i nije bio igrac. Frajer ne igra, ustvari nikada nije igrao ni na nekom prosječnom nivou. Vjeruj mi da je i meni puna neka stvar visce, ali jbg momak barem konstantno igra. Niko sretniji od mene da hajrovic postane klasa, ali mislim da je njegovo gotovo. Taj neki potencijal koji je imao je ostao neiskoristen. Hvala mu za onaj go i sa srecom.
Fudo387

#24368 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

Puno je obecavao, sve do prelaska kod onog smora Mancinija.
Kako ode u Tursku isto grom da je u njega puk'o, a steta, mislim da mu je to sjebalo karijeru.
Bazinga1234

#24369 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

spree wrote:
Bazinga1234 wrote:
Demantuj me.
Nemam pametnija posla. Nebitno ustvari.
Pozitivna stvar sto nisi papetovac, negativna stvar sto iz nekog razloga neces da priznas da je hajrovic propao ko kauc. Ustvari nije propao, jer nikada i nije bio igrac. Frajer ne igra, ustvari nikada nije igrao ni na nekom prosječnom nivou. Vjeruj mi da je i meni puna neka stvar visce, ali jbg momak barem konstantno igra. Niko sretniji od mene da hajrovic postane klasa, ali mislim da je njegovo gotovo. Taj neki potencijal koji je imao je ostao neiskoristen. Hvala mu za onaj go i sa srecom.
Ok razumijem. Ali prošle sezone, pod novim trenerom je imao sasvim solidnu minutažu, bio je odličan u nekim utakmicama, sve do povrede.

I sta konkretno ova reprezentacija ima od tog sto je Visca konstantan u Turskoj kad je u reprezentaciji smiješan?
Zadnju dobru utakmicu je odigrao protiv Izraela, pa i Irske u Zenici ako se ne varam. U ovim kvalifikacijama je očajan. Mozda je problem taktika, ali je jednostavno Hajrovic više pokazao u zadnjim utakmicama od njeg.
Muhamed Đakmić

#24370 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

Bazinga1234 wrote: Jako smiješno, za udavit se od smijeha.
Tok igre apsolutno ništa nije okrenulo u našu korist. Mi tu nismo imali nikakve igre, dobili smo na invidivualni kvalitet Džeke i Pjanića, odnosno nekvalitet Kiprana.

Hajde uzmi lijepo pogledaj golove, prvi je nastao nakon što poslije presinga Đurića Kipranin u noge dodaju loptu Pjaniću a ovaj proigrava Džeku. Hajrović je bio brat bratu 50 metara odatle. Kod drugog gola Sušić dodaje Pjaniću, ovaj centrira perfektno i Džeko glavom daje gol. Ponovo Hajrovića ni na mapi.
ja71

#24371 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ja71 »

Izet treba igrati cesce u reprezentaciji
Bazinga1234

#24372 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

Muhamed Đakmić wrote:
Bazinga1234 wrote: Jako smiješno, za udavit se od smijeha.
Tok igre apsolutno ništa nije okrenulo u našu korist. Mi tu nismo imali nikakve igre, dobili smo na invidivualni kvalitet Džeke i Pjanića, odnosno nekvalitet Kiprana.

Hajde uzmi lijepo pogledaj golove, prvi je nastao nakon što poslije presinga Đurića Kipranin u noge dodaju loptu Pjaniću a ovaj proigrava Džeku. Hajrović je bio brat bratu 50 metara odatle. Kod drugog gola Sušić dodaje Pjaniću, ovaj centrira perfektno i Džeko glavom daje gol. Ponovo Hajrovića ni na mapi.
Poenta je u tome da smo bolji bili kad su njih dvojica ušli u igru, nisam napisao da su direktno zaslužni za golove.
Izet je imao 2 opasna šuta od kojih je jedan mogao rezultati golom da je Đuric stigao do odbijene lopte te 1 prelijepo proigravanje za Dzeku, te par finih poteza.
Logovan

#24373 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

ja71 wrote:Izet treba igrati cesce u reprezentaciji
Izet treba znati da od njega nema nikakve pomoći.

Ne mogu da vjerujem da se priča o Izetu Hajroviću. Raja u njega polaže neku nadu. :lol: Tužno i smiješno.
Mustang1

#24374 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mustang1 »

Najjace je sto ovdje non stop pricaju o tome kako trebaju igrati igraci koji su trenutno dobri, koji imaju minutazu i sve to, i onda se priziva Hajrovic da igra umjesto Visce i to u prvoj postavi i to sa obrazlozenjem da ce igrati u buducim utakmicama kluba i biti najbolji :lol:
Logovan

#24375 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Mustang1 wrote:Najjace je sto ovdje non stop pricaju o tome kako trebaju igrati igraci koji su trenutno dobri, koji imaju minutazu i sve to, i onda se priziva Hajrovic da igra umjesto Visce i to u prvoj postavi i to sa obrazlozenjem da ce igrati u buducim utakmicama kluba i biti najbolji :lol:
I to se govori ima 3 godine, možda malo više. Stalno neka pozitiva u vezi Hajrovića. Ja ne znam šta je ovom narodu, majke mi.
Post Reply