Jajalo je igrac a la Zahirovic (slucajnosti, cini mi se da je i on zablistao protiv GrkaBazinga1234 wrote:Vidili smo u Atini kako ne zna.Fudo387 wrote:Nisu to neki moji igraci, realan osvrt.spree wrote:joj sta je ovo iskacu ljudi sa nekim svojim igracima, al sto je najgore sa poluinvalidima, mumijama i igracima bez kluba. mogu misliti kako tek onda menaĐeri skacu oko reprezentacije, da uvale nekog svog. sto je najgore nekako takvi zavrse na spisku.
Hare zna lopte, dok Jajalo, Milicevic, Cimirot, Anel ne znaju.
Jednostavne stvari.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- phillie
#24101 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
-
Bazinga1234
#24102 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Potpuno isto s tim što je Jajalo igrao u Bundesligi i Serie A, dok je Zahirovicu vrhunac karijere biti rezerva u Cvajti.phillie wrote: Jajalo je igrac a la Zahirovic (slucajnosti, cini mi se da je i on zablistao protiv Grka), odigrao je jednu utakmicu na vrhunskom nivou i dugo vremena je u ocima navijaca "zivio" na toj utakmici...dok se na kraju nije ispostavilo da i nije kalibar za reprezentacije. Takvim mi se cini i Jajalo.
- phillie
#24103 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Govorim ti za reprezentaciju. Samim tim sto je igrac "Bundeslige i Seria A" pa se od njega i ocekivalo vise. Jednu utakmicu odigrao kako treba, ostale zblahnut bio. Al nebitno...i veci od njega su bili ocajni u ovim kvalifikacijama.
-
SSemir
#24104 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Znaci od svega i svakoga u reprezentaciji ti smatras da treba prestati zvati dzeku liulica ibisevica i begovica ?Romanija wrote:Ma mi moramo razmontirati ovaj tim, naci novog selektora i krenuti od pocetka. I nadati se da ce nasa djeca mozda ponovo docekati da se plasiramo na EP ili SP. To je nasa realnost nazalost. Dzeko, Lulic, Ibisevic nemaju vise noge i pluca za klupske i reprezentativne tekme; Pjanic je problem za sebe kad je reprezentacija u pitanju; ostatak ekipe je u najbolju ruku prosjek (ako i to) izuzev Kolasinca i Besica koji mogu biti okosnica ekipe u naredna dva ciklusa kvalifikacija. Ali ako su ti okosnica ekipe lijevi bek i defanzivni srednjak koji je uvjek na korak od incidenta i crvenog, buducnost i nije perspektivna. Plus domaca liga koja koja je jedan od najnekvalitetnijih u Evropi. I zaboravih Begovica, ciji je kvalitet u slobodnom padu od trenutka kad je odlucio otici iz Stoke City-ja. Glavcu gore, bice bolje!
- leškarenje
#24105 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma jasta....pored dokazanih Coce,Zuke .....LSD wrote:Cimirot i Jajalo![]()
smijehotresni igraci.
- leškarenje
#24106 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovaj Fudo se jedno vrijeme bio prestao blamirati,ali vratio se starim navikama 
-
Bazinga1234
#24107 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cimirot bolji od Bešić, Duljevic bolji od Lulica jeldeleškarenje wrote:Ovaj Fudo se jedno vrijeme bio prestao blamirati,ali vratio se starim navikama
-
Bazinga1234
- leškarenje
#24109 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da,i sad stojim iza toga....od ovakvog Lulica je bolji i KadusicBazinga1234 wrote:Cimirot bolji od Bešić, Duljevic bolji od Lulica jeldeleškarenje wrote:Ovaj Fudo se jedno vrijeme bio prestao blamirati,ali vratio se starim navikama
-
Romanija
#24110 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne ja sam na pocetku fino rekao 'razmontirati cijeli tim'. Edin, Vedo, Senad su 30+ i to je obicno doba kad se reprezentativna karijera zrtvuje za klubsku. Asmir je nakon Brazila a narocito nakon odlaska iz Stoke-a od nadprosjecnog golmana post'o zesci prosjek. O Miralemu necu da pricam, ja njega i njegove igre za reprezentaciju ne kontam, osim ako nema neki slobodni za osutat', on ne daje ni 10% svojih mogucnosti. MI smo u kvalifikacijama za Brazil i u Brazilu igrali 'kao tim' i to je bila jeda fantastican osobina koju smo imali. Takodjer smo fizicki bili 200% bolje pripremljeniji nego ovaj danasnji tim. Psihicki smo bil solidni. Jos nekako mogu i da razumijem da je doslo do malog pada nakon Brazila, ali pod Mesom smo postali sve sto ne valja, neambiciozni, neorganizovani, spori do zla boga, nemastoviti, potpuni nedostatak timske igre i sto je najgore nedisciplinovani. Fakat ko fudbal iz SFRJ tamo pocetkom 80-ih. Ja ne vidim kako ovaj tim moze uzeti obadvije tekme, narocito Belgiju, a i onda na koga god naletimo u barazu razbice nas na paramparcad. Mozda grijesim, ali sve ce se kazati u Oktobru.SSemir wrote:Znaci od svega i svakoga u reprezentaciji ti smatras da treba prestati zvati dzeku liulica ibisevica i begovica ?
-
Bazinga1234
#24111 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Evo gledam kako je izdominiro protiv Cipraleškarenje wrote:Da,i sad stojim iza toga....od ovakvog Lulica je bolji i KadusicBazinga1234 wrote:Cimirot bolji od Bešić, Duljevic bolji od Lulica jeldeleškarenje wrote:Ovaj Fudo se jedno vrijeme bio prestao blamirati,ali vratio se starim navikamaa od Besica i njegovih manira svakako nemamo nikakve koristi,zato ti predlazem da pregledas neki video sa igrama Cimirota....nemoj se vise meni obracati dok to ne uradis
Dulja se haman nametnuo u Cvajti biće nešto od njega potencijal veliki a tek mu 24 godine
- leškarenje
#24112 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Opet mi se obracas
a nisi zadacu uradio
Vidim i kako je Dzeko sa ostalim kolegama koji igraju u ligama petice dominirao protiv Kipra
bolje da su pozvali te iz raznih cvajti,ne bi se blamirali ovoliko.
Vidim i kako je Dzeko sa ostalim kolegama koji igraju u ligama petice dominirao protiv Kipra
-
Bazinga1234
#24113 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Evo gledam kako dominira protiv grckih prvoligasa, dominatorleškarenje wrote:Opet mi se obracasa nisi zadacu uradio
![]()
Vidim i kako je Dzeko sa ostalim kolegama koji igraju u ligama petice dominirao protiv Kipra![]()
bolje da su pozvali te iz raznih cvajti,ne bi se blamirali ovoliko.
Prema ovome je besiceva partija protiv Argentine potpuni irelevantna, kao i nastupi za Everton
71% Zemlje prekriva voda, ostatak Gojko Cimirot
- Tito_i_Partija
#24114 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne znam da li je iko vise izgubio lopti protiv Kipra od Cimirota. Frajer ne zna jedan pas kompletirat' kako treba.
- leškarenje
#24115 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U onakvoj igri citave ekipe jedan igrac ne moze nista promijeniti,tom se pricom brani Dzeko dok se ostalima to spocitava....i tek mu prva takmicarska utakmicaTito_i_Partija wrote:Ne znam da li je iko vise izgubio lopti protiv Kipra od Cimirota. Frajer ne zna jedan pas kompletirat' kako treba.
-
LSD
#24116 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nema potrebe ubacivati u isti koš Zuku, Cocu i stale vedete sa beskurcima poput Cimirota i Jajalaleškarenje wrote:Ma jasta....pored dokazanih Coce,Zuke .....LSD wrote:Cimirot i Jajalo![]()
smijehotresni igraci.
Ali fakat, trebamo prevazici klupska prepucavanja kada pricamo o ojebinama koje nose grb nacionalne selekcije.
Uostalom, ta dva kloca vec godinama nisu igraci amidžine prćije. Zašto ih Meša zove to ni njemu nije jasno.
Last edited by LSD on 06/09/2017 19:11, edited 1 time in total.
- Logovan
#24117 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma ja ba, treba ocjenjivati igrače nakon jedne utakmice.Bazinga1234 wrote: Evo gledam kako je izdominiro protiv Cipra![]()
-
last mohicans
#24118 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bas tako i to utakmici gdje svi bili odron u najmanju ruku. Eto Pjanic odigrao bolje. Lulic je meni bio ubjedljivo najgori, a protiv konobara osoobito.Logovan wrote:Ma ja ba, treba ocjenjivati igrače nakon jedne utakmice.Bazinga1234 wrote: Evo gledam kako je izdominiro protiv Cipra![]()
Treba ga otjerati, a vratiti Medunjanina.
-
Bazinga1234
#24119 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisam ni mislio to, naravno da treba dobiti šansu u nastavku.last mohicans wrote:Bas tako i to utakmici gdje svi bili odron u najmanju ruku. Eto Pjanic odigrao bolje. Lulic je meni bio ubjedljivo najgori, a protiv konobara osoobito.Logovan wrote:Ma ja ba, treba ocjenjivati igrače nakon jedne utakmice.Bazinga1234 wrote: Evo gledam kako je izdominiro protiv Cipra![]()
Treba ga otjerati, a vratiti Medunjanina.
Samo sam odgovorio forumasu @leškarenje koji očito uzdiže bivše igrače Sarajeva nauštrb ostalih.
-
Fudo387
#24120 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Za razliku od tebe ja nisam zaludjen navijanjem za lokalne nizerazredne klubove, ne vjerujem da igraci tih klubova mogu napraviti ozbiljne karijere i tako doprinijeti igri reprezentacije, a jos manje sam ostracen rivalstvom memli strana vs suncana strana, pljuvanjem kospica i sl. budalastinama.leškarenje wrote:Ovaj Fudo se jedno vrijeme bio prestao blamirati,ali vratio se starim navikama
Imas milion tema gdje se mozete medjusobno hrakati, ne znam koji qrac bas svaku morate ujebati svojim nebulozama.
- leškarenje
#24121 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cimirot ima u prošloj sezoni haman 50 odigranih utakmica,znači jedan od ključnih igraca tima....i zato me nervira prica da je smiješan igrač. Ne mora on nikad više zaigrati,nemam nikakve koristi od toga....ali zašto ga nije prije probao to je pitanje,a ne u tekmi gdje čitav tim odigra ko kurac i gdje se logično i on uklopio.
-
VPSA
#24122 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vece je pitanje zasto selektor zove igrace koji su u FKS i FKZ pa onda cim iste napuste prestane da ih zove. Mislim na ovu dvojicu drugoligasa. Je l' to onda znaci da ih je i prije zvao samo da bi udovoljio ovim klubovima ili je fakat vidio nesto u njima?
U sustini ovaj selektor skoro sta god uradi, tu ne bude puno neke zdrave logike. Jedino izgleda da je dobar preko telefona, koga god nazove taj se odluci da igra za nas.
U sustini ovaj selektor skoro sta god uradi, tu ne bude puno neke zdrave logike. Jedino izgleda da je dobar preko telefona, koga god nazove taj se odluci da igra za nas.
- BarbaDue
#24123 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bravo...gdje je baš odabrao tu tekmu da se čovjek ne može istaći...fuj!leškarenje wrote:Cimirot ima u prošloj sezoni haman 50 odigranih utakmica,znači jedan od ključnih igraca tima....i zato me nervira prica da je smiješan igrač. Ne mora on nikad više zaigrati,nemam nikakve koristi od toga....ali zašto ga nije prije probao to je pitanje,a ne u tekmi gdje čitav tim odigra ko kurac i gdje se logično i on uklopio.
-
Bazinga1234
#24124 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Paok velesila izgubio od Ostersunda.leškarenje wrote:Cimirot ima u prošloj sezoni haman 50 odigranih utakmica,znači jedan od ključnih igraca tima....i zato me nervira prica da je smiješan igrač. Ne mora on nikad više zaigrati,nemam nikakve koristi od toga....ali zašto ga nije prije probao to je pitanje,a ne u tekmi gdje čitav tim odigra ko kurac i gdje se logično i on uklopio.
- leškarenje
#24125 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nije mogao doći do izražaja od ovih iz lige peticeBarbaDue wrote:Bravo...gdje je baš odabrao tu tekmu da se čovjek ne može istaći...fuj!leškarenje wrote:Cimirot ima u prošloj sezoni haman 50 odigranih utakmica,znači jedan od ključnih igraca tima....i zato me nervira prica da je smiješan igrač. Ne mora on nikad više zaigrati,nemam nikakve koristi od toga....ali zašto ga nije prije probao to je pitanje,a ne u tekmi gdje čitav tim odigra ko kurac i gdje se logično i on uklopio.