ne bih bas tako reko , ali ja ga ne vidim na nekoj poziciji u savezu .... nama ne trebaju takvi "mangupi"Sarlo Akrobata wrote:Spaha je zasluzio kurac, i nista vise. Seljacina!
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mO k3
#24026 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
-
Sarlo Akrobata
#24027 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
mO k3 wrote:ne bih bas tako reko , ali ja ga ne vidim na nekoj poziciji u savezu .... nama ne trebaju takvi "mangupi"Sarlo Akrobata wrote:Spaha je zasluzio kurac, i nista vise. Seljacina!
Seljacina.
- nadžak
#24028 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Meni stvarno nije jasno kako se to konta, uz pomoć kojih to čarobnih napitaka i filmskih trikova, samo za mjesec dana promjenit stanje u ekipi sa ocjene 2/10 na ocjenu 9/10 da bi se pobijedla Belgija? Da nam možda onaj droid smuti kakvo šerbe ko Asterixu pa da odjednom budemo nadljudi!
Pa mi smo u strašnom padu zadnjih par godina! Iz utakmice u utakmicu gubimo po neki segment igre koji smo imali i koji nas je krasio kao malu, simpatičnu i borbenu ekipu!
Daj Bože da se popravimo ali jednostavno nije realno!
Pa mi smo u strašnom padu zadnjih par godina! Iz utakmice u utakmicu gubimo po neki segment igre koji smo imali i koji nas je krasio kao malu, simpatičnu i borbenu ekipu!
Daj Bože da se popravimo ali jednostavno nije realno!
-
zijancer
#24029 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
pa sport i jest film,
samo za djecu je jos uvijek igra
samo za djecu je jos uvijek igra
- luckylaka
#24030 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
http://www.index.hr/sport/clanak/bih-os ... 92350.aspx[/quote]
Ko i svi ostali asovi do sada sto su otisli Hasan,Barba,Spaha,Miske...tako i Vedo ce otici a da ga iz jebenog saveza niko nece vise ni spomenuti.Kako se europske reprezentacije oprastaju od svojih zvijezda nasi ni turnir u njihovu cast da organizuju.[/quote]
Hasan je sportski direktor u Bajernu, nema nikakvog interesa za savez
Barba ima preca posla u vidu kocke.
Spahu vidim u doglednom vremenu unutar saveza, lik jos uvijek nije zavrsio fudbalsku karijeru.
Miske je vec angazovan u savezu
pa hebemu majku lucky, razmislis li ti prije nego napises nesto?[/quote]
DE BOGA ti PROCITAJ sta sam napisao>niko nikada ioz saveza od pomenutih skoro da nije ni spomenuo a kamo li da je organizovao kakvu oprostajnu utakmcu.De bolan razmisli prije nego sto repliciras 
Ko i svi ostali asovi do sada sto su otisli Hasan,Barba,Spaha,Miske...tako i Vedo ce otici a da ga iz jebenog saveza niko nece vise ni spomenuti.Kako se europske reprezentacije oprastaju od svojih zvijezda nasi ni turnir u njihovu cast da organizuju.[/quote]
Spahu vidim u doglednom vremenu unutar saveza, lik jos uvijek nije zavrsio fudbalsku karijeru.
- agent_zero
-
incognito071
#24032 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ko i svi ostali asovi do sada sto su otisli Hasan,Barba,Spaha,Miske...tako i Vedo ce otici a da ga iz jebenog saveza niko nece vise ni spomenuti.Kako se europske reprezentacije oprastaju od svojih zvijezda nasi ni turnir u njihovu cast da organizuju.[/quote]luckylaka wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/bih-os ... 92350.aspx
ali cinjenica je:
Hasan ne zeli da ima bilo kakve veze sa savezom
Barba bi rado ali samo za dobru lovu, zajebana je kocka
Miske vec radi za savez a tako ce i Spahic ja mislim u bliskoj buducnosti
- AmiĐa_Idriz
#24033 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
@BarbaDue da si ziv i zdrav haman milja stranica kako si fulio pobogu 
- BarbaDue
#24034 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad sam ćoravAmiĐa_Idriz wrote:@BarbaDue da si ziv i zdrav haman milja stranica kako si fulio pobogu
A sad, svima njima redom moga da se poserem na srce, da im kažem da su pičketine i da su im muda ko u žabe!!!
-
zijancer
#24035 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ne valja lepak
takva japija reaguje samo na vojnu disciplinu, pa nije ni cudo sto su 'čarobnjaci' iz trenerskih krugova uvijek morali biti atile
takva japija reaguje samo na vojnu disciplinu, pa nije ni cudo sto su 'čarobnjaci' iz trenerskih krugova uvijek morali biti atile
- Grean
#24036 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nije kakav clanak, pomalo populisticki ali ovaj dio je tacan i nije zgoreg ponoviti.Međutim, činjenica je da mu igraju neka Jajala i neki Miličevići (ne mislim bukvalno samo na njih dvojicu) koji po prikazanom nikako ne zaslužuju da budu ni blizu reprezentacije a kamoli da budu starteri u nekoj utakmici. Sjećam se kad je svojevremeno i Sušić, dok je bio selektor, izjavljivao kako neće zvati nikog ko ne igra u svom klubu, a istovremeno (doduše na klupi ga držao) u reprezentaciju pozivao Pandžu koji tad čak ni klub nije imao. Ipak, sa Sušićem, reprezentacija je imala igru. Nas niko nije nadigrao osim Izrael u Haifi. Čak nas ni Argentina nije nadigrala na SP u Brazilu
http://sportske.ba/komentar-sa-cirom-sm ... i-gusteri/
Samo nije istina da su svi sutili dok je bilo rezultata jer bilo nas je, doduse malo ali je bilo koji su jos u onom barazu govorili da mu je igra za qurac i da je sveo u ravan.
-
Tipicoti
- Dasi
#24038 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Naime, nakon blamaže na Kipru, na uobičajnem sastaku s igračima, Baždarević je od njih tražio da ih “boli neka stvar” šta će novinari i javnost pisati i pričati nakon sramotnog poraza.
“Kritikovat će vas, pisat će svašta ali to nemojte da vas brine, nemojte uopšte čitati i slušati šta se priča, nek pišu šta hoće po društvenim mrežama”, savjetovao je Meša.
Na to je Ibišević kratko konstatovao “zaslužili smo da nas pljuju”, i tu mu je bio kraj. Nije to leglo ni Baždareviću, a ni dobrom dijelu “bitnih igrača”. Tako je zaradio mjesto na klupi protiv Gibraltara.
- agent_zero
#24039 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jesi li gledao mehmede pacove obični kako srbija igra protiv irske?
Skinuo si gaće ircima u oba susreta baraža, skidaš ih kipranima, a kraj se ne nazire.
Imaš li makar malo stida u sebi da sam odeš?
Skinuo si gaće ircima u oba susreta baraža, skidaš ih kipranima, a kraj se ne nazire.
Imaš li makar malo stida u sebi da sam odeš?
- agent_zero
#24040 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sve tačno, prvo članak (ne slažem se samo sa konstatacijom da treba pustiti kola nizbrdo da se razbiju, niti gurati neke svoje favorite za nasljednika), a zatim i konstatacija, jer sam i sam bio u grupi koja je od prošlih kvalifikacija govorila da će pacov uzaludno protraćiti i ove kvalifikacije i srozati nas u vremena ilje, muniba i kompanije.Grean wrote:Nije kakav clanak, pomalo populisticki ali ovaj dio je tacan i nije zgoreg ponoviti.Međutim, činjenica je da mu igraju neka Jajala i neki Miličevići (ne mislim bukvalno samo na njih dvojicu) koji po prikazanom nikako ne zaslužuju da budu ni blizu reprezentacije a kamoli da budu starteri u nekoj utakmici. Sjećam se kad je svojevremeno i Sušić, dok je bio selektor, izjavljivao kako neće zvati nikog ko ne igra u svom klubu, a istovremeno (doduše na klupi ga držao) u reprezentaciju pozivao Pandžu koji tad čak ni klub nije imao. Ipak, sa Sušićem, reprezentacija je imala igru. Nas niko nije nadigrao osim Izrael u Haifi. Čak nas ni Argentina nije nadigrala na SP u Brazilu
http://sportske.ba/komentar-sa-cirom-sm ... i-gusteri/
Samo nije istina da su svi sutili dok je bilo rezultata jer bilo nas je, doduse malo ali je bilo koji su jos u onom barazu govorili da mu je igra za qurac i da je sveo u ravan.
-
zlajapravaraja
#24041 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dakle, na konju smo
Sada smo ispred Wales-a za 1 gol, a oni gostuju još neugodnoj Gruziji, pa se kolju sa Ircima kod kuće.
Pobijedimo Belgiju, i u baražu smo, manje više

Sada smo ispred Wales-a za 1 gol, a oni gostuju još neugodnoj Gruziji, pa se kolju sa Ircima kod kuće.
Pobijedimo Belgiju, i u baražu smo, manje više
- Point.
#24042 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bilo bi lijepo ponoviti Tallin. 
- luckylaka
#24043 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
kontam da mi nemamo ni 00.1% turske krvi u sebi a ko fol mi se turcimo.Ljudi ,,ginu"protiv Hrvatske ,zasluzeno dobise a nasi manakeni jedva i gibraltar
- Laertes
#24044 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Niđe veze, vidi Ukrajina tu
- legionar2010
#24045 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ako bi dosli do baraza opet ce bit zdrijeb po fifa tabeli i u jacem sesiru su Portugal, Italija (100% 2. u skipini), Svedska i Island.
Ovdje jedino svedjani nam koliko toliko pasu, Islandanji ce nas poderat opasniji i jaci su od Irske, Portugal bi trebso biti 1. u grupi a ima jos sanse.
Neznam po jednoj strani volijo bi nas opet vidjet u barazu i sp po drugoj strani kad sagledas brzo uvidis da sa takvom igrom skoro bolje se ne brukat. A imamo fin rooster igraca koji bi puno koristi imali plasmanom.
Ovdje jedino svedjani nam koliko toliko pasu, Islandanji ce nas poderat opasniji i jaci su od Irske, Portugal bi trebso biti 1. u grupi a ima jos sanse.
Neznam po jednoj strani volijo bi nas opet vidjet u barazu i sp po drugoj strani kad sagledas brzo uvidis da sa takvom igrom skoro bolje se ne brukat. A imamo fin rooster igraca koji bi puno koristi imali plasmanom.
Last edited by legionar2010 on 05/09/2017 23:56, edited 1 time in total.
-
zlajapravaraja
#24046 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sa Hajrovićem i Bešićem smo skroz druga ekipa, a obojica su se oporavili i u dobroj su formi.
- Edin H.
#24047 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
zlajapravaraja wrote:Sa Hajrovićem i Bešićem smo skroz druga ekipa, a obojica su se oporavili i u dobroj su formi.

-
zlajapravaraja
#24048 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
To je sad moderno u Bremenu, svi to noseEdin H. wrote:zlajapravaraja wrote:Sa Hajrovićem i Bešićem smo skroz druga ekipa, a obojica su se oporavili i u dobroj su formi.
- Edin H.
#24049 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
zlajapravaraja wrote:
To je sad moderno u Bremenu, svi to nose
- Logovan
#24050 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma ja ba, vraćaj Hajrovića, neophodan nam je.