PS: Shallin post
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Baudelaire
#201 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hvala ekipi. To ponavljam. Portugal je među 6 ekipa Evrope, mi smo malo hendikepirani bili ( vlastitim glupostima ), nije se bolje moglo očekivati. Pape ostani, molim te 
Dosta ba više, ko smo to mi?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#202 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ak81 wrote:Kontam nesto, pa mi smo od ovog baraza, posebno od ove vecerasnje tekme postali veliki rivali s Portugalmo kao Njemacka i Engleska, od veceras svaka utakmica sa Portugalom ce biti derbi. Ako Bogda bit ce dana za megdana...
Tako je, svi nas od sada gotive!
- Bosnolog
#203 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Treba docekati reprezentaciju na sarajevskom aeordromu i dati im javnu podrsku za sve sto su uradili to im je sada najpotrebnije jer su zasluzili podrsku.Cekaju nas nove kvalifikacije za svjetsko u Brazilu.
Zmajevi su donijeli najvise radosti i slavlja nasem narodu i drzavi,.....Treba dovesto jos mladih i novih momaka u repku od Cocalica,Seferovica i drugih,podrzati Papeta i ostati uz njega i nase Zmajeve ,Nocas je bila teska noc,posebnon boli visok poraz ali glavu gore,.... Idemo dalje,....
Zmajevi su donijeli najvise radosti i slavlja nasem narodu i drzavi,.....Treba dovesto jos mladih i novih momaka u repku od Cocalica,Seferovica i drugih,podrzati Papeta i ostati uz njega i nase Zmajeve ,Nocas je bila teska noc,posebnon boli visok poraz ali glavu gore,.... Idemo dalje,....
- fosil
#204 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vazno je samo da mi sabi sebe gotivimo, a za ostale cemo lakoPipiDugaDevetka wrote:ak81 wrote:Kontam nesto, pa mi smo od ovog baraza, posebno od ove vecerasnje tekme postali veliki rivali s Portugalmo kao Njemacka i Engleska, od veceras svaka utakmica sa Portugalom ce biti derbi. Ako Bogda bit ce dana za megdana...![]()
- mrtva kokoš
#205 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
to je to !!Bosnolog wrote:Treba docekati reprezentaciju na sarajevskom aeordromu i dati im javnu podrsku za sve sto su uradili to im je sada najpotrebnije jer su zasluzili podrsku.Cekaju nas nove kvalifikacije za svjetsko u Brazilu.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#206 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
samo cu jedno reci veceras, mi kakvi god da smo ovakav poraz nismo zasluzili
- cyprus
#207 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Đesi parametru za patiotizam, šta ima?jasko_ba wrote:nek ste ti i velid spaho odigrali hendikep 1 na portugalcyprus wrote:Joj ljudi, zar je tako teško bilo predvidjet da ćemo doživjet potop? Svi, ama baš svi preduslovi i ranija iskustva su ukazivala na to...![]()
sve neki navijaci, a jedva cekaju da padnemo
sram vas sve bilo
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#208 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa, zar nisi i ti mislio da se možemo kvalifikovati? Znači, i ti , i ja, i skoro svi gotivimo našu reprezentaciju.fosil wrote:Vazno je samo da mi sabi sebe gotivimo, a za ostale cemo lakoPipiDugaDevetka wrote:ak81 wrote:Kontam nesto, pa mi smo od ovog baraza, posebno od ove vecerasnje tekme postali veliki rivali s Portugalmo kao Njemacka i Engleska, od veceras svaka utakmica sa Portugalom ce biti derbi. Ako Bogda bit ce dana za megdana...![]()
Čestitke navijačima, niti jednog peksinluka koji bi nas ''provalio'' u EU kao necivilizovane!
Policija se nije vidjela na djelu u borbi protiv Bosanaca.
- cyprus
#209 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Biću popljuvan, al baš me briga... Najgore je to što smo do temelja zaslužili baš jedan ovakav poraz. S obzirom da NIŠTA nismo naučili iz dosadašnjih poraza, potpuno je zasluženo...Admir_1984 wrote:samo cu jedno reci veceras, mi kakvi god da smo ovakav poraz nismo zasluzili
Last edited by cyprus on 16/11/2011 01:25, edited 1 time in total.
- ljiljan89
#210 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
samo da odgovorim sa prethodne teme "Post komentari Portugal - BiH"
sto ga trpili?udrch wrote:Moglo je bolje da je bilo više hrabrosti, ali i pameti, iako ne zamjeram nikome, mi ga birali, mi ga trpili, mi se mormao nositi sa ovim..
jesi li trpio susica kad je kolo prije kraja odveo nase u baraz? jesi li trpio lulica u mnogobrojnim prodorima po lijevoj strani, jesi li trpio lulica kada je igrao utakmicu po nepoznatoj desnoj strani? jesi li trpio kralja zahirovica od 21 god iz nepoznate ruske lige kao destruktora protivnikovih napada, jesi li trpio spahica? jesi li trpio igru u francuskoj? jesi li trpio 2 pobjede protiv bjelorusije?
sta trpili? ponosni! jbg... zadesila nas je mnogo jaca reprezentacija. PORTUGAL koja je igrom zasluzila da ode na prvenstvo ali sam siguran da od 8 ekipa u barazu, mi bismo bili ili 2 ili 3 po jacini
VOLIM TE BiH!!!
- shalla
#211 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma brate kad se raspadneš onda se raspadneš do kraja...Admir_1984 wrote:samo cu jedno reci veceras, mi kakvi god da smo ovakav poraz nismo zasluzili
United-Arsenal 8:2, United-City 1:6... jebiga možda smo se i mogli zabarkadirati nakon 3:1 ili 4:2 al nas dodatno sjeba crveni i to ti je to... Ne znam šta je to u igračima što ih gura naprijed iako gube 3 razlike sa igračem manje, istu stvar je uradio united protiv cityja pa je i Sir Alex rekao da mu nije jasno zašto se srljalo nakon trećeg ili četvrtog gola...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#212 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
de napisi konkretne cinjenicecyprus wrote:Biću popljuvan, al baš me briga... Najgore je to što smo do temelja zaslužili baš jedan ovakav poraz. S obzirom da NIŠTA nismo naučili iz dosadašnjih, potpuno je zasluženo...Admir_1984 wrote:samo cu jedno reci veceras, mi kakvi god da smo ovakav poraz nismo zasluzili
- Baltazar_khan
#213 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
mi sad možemo samo da naglabamo ko je kriv. laseri, messi, busen trave, lutke na napuhavanje 
-
todd_smith
#214 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja ne mogu biti na aerodromu, nisam tu, ali da sam prvi bi bio tu da dam podrsku Papetu, molim vas ko god bude isao da da punu podrsku i razlog Papetu da ostane
pa covjek je dosao kada je najteze bilo i do Baraza dogurao, sramota bi bila da sve padne u vodu pogotovo kada smo dobili onako lahku grupu za Brazil !!
pa covjek je dosao kada je najteze bilo i do Baraza dogurao, sramota bi bila da sve padne u vodu pogotovo kada smo dobili onako lahku grupu za Brazil !!
- ljiljan89
#215 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
za vecerasnju utakmicu mnogi su krivi ali ako saberes i oduzmes sve minuse i pluseve tokom kvalifikacija
u mojim ocima nasi zlatni ljiljani (ne zmajevi) nego zlatni ljiljani zasluzuju sav respekt!
edit: kada nasi slijecu u sarajevo?
u mojim ocima nasi zlatni ljiljani (ne zmajevi) nego zlatni ljiljani zasluzuju sav respekt!
- PipiDugaDevetka
#216 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pape nam je ćaća, kako pjesma o bureku kaže!todd_smith wrote:Ja ne mogu biti na aerodromu, nisam tu, ali da sam prvi bi bio tu da dam podrsku Papetu, molim vas ko god bude isao da da punu podrsku i razlog Papetu da ostane
-
hau jes no
#217 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
plasiraćemo se kad noviniri budu imali kontakt sa igračima samo 30 minuta na press konferenciji dan ranije a ne da ih vugdalić ganja po svlačionici, a navijači samo na kraju utakmice kada budu pozdravljani sa vrha 16-erca
- ljiljan89
#218 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
pipi zamjeni zastavu. ta se isprljalaPipiDugaDevetka wrote:Pape nam je ćaća, kako pjesma o bureku kaže!todd_smith wrote:Ja ne mogu biti na aerodromu, nisam tu, ali da sam prvi bi bio tu da dam podrsku Papetu, molim vas ko god bude isao da da punu podrsku i razlog Papetu da ostane

- Point.
#219 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Veceras smo bili statisti. Znali smo odakle najveca opasnost dolazi i opet smo fasovali tri gola sa trideset metara. Haj sto smo zijanili, ebaji ga, al sto smo supacki i kukavicki odigrali i u Zenici i u Lisboi e to ne mogu da prevarim nikako.
Malo kritike u ove kasne sate.
Malo kritike u ove kasne sate.
- Dupli_skalp
#220 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
po nekima, ispade pape više zaslužan od igrača što se došlo dokle se došlo
ne budite smiješni, zna se dobro ko je udario temelje ove repke.
- cyprus
#221 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Činjenica je da je isti pristup bio:Admir_1984 wrote:de napisi konkretne cinjenicecyprus wrote:Biću popljuvan, al baš me briga... Najgore je to što smo do temelja zaslužili baš jedan ovakav poraz. S obzirom da NIŠTA nismo naučili iz dosadašnjih, potpuno je zasluženo...Admir_1984 wrote:samo cu jedno reci veceras, mi kakvi god da smo ovakav poraz nismo zasluzili
- utakmici protiv Danske 2003. godine
- utakmici protiv Srbije i Crne Gore 2005. godine
- utakmici protiv Portugala 2009. godine
- utakmici protiv Portugala 2011. godine
U ranijim utakmicama je igra bila katastrofa kao i u ovoj, samo eto nekim slučajem stanje na semaforu nije izgledalo kao debakl... Večeras se moralo i to desit... Ljudi, jel vi vidite da se naši igrači ne znaju nositi sa ovolikim pritiskom javnosti?
Dakle, glavni krivac za ovaj i ranije navedene poraze nije ni selektor, ni igrači, ni Lulić, ni Ibišević, ni sudija, ni UEFA, nego:
- mediji
- navijači
- MENTALITET
- ljiljan89
#222 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
da nije licemjer ciro?eyesburn wrote:po nekima, ispade pape više zaslužan od igrača što se došlo dokle se došlo![]()
![]()
-
The 51st State
#223 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
fala kurcu, konacno neko ko konta, jebem ti dungeon and dragons, ljiljani, ali dobro svakako smo amebskog pamcenja.ljiljan89 wrote:za vecerasnju utakmicu mnogi su krivi ali ako saberes i oduzmes sve minuse i pluseve tokom kvalifikacija
- PipiDugaDevetka
#224 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
OK, stavljam je u Favorite i samo nju kačim od sada!ljiljan89 wrote: pipi zamjeni zastavu. ta se isprljala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- skenderija04
#225 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sta je bilo bilo je. Od sutra ali OD SUTRA, krenuti sa pripremom akcije Brazil 2014. Glave gore,idemo dalje, sve sto se desilo danas je stvar proslosti.