Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#18976 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
pa sportski je samo navijat za svoje...
a politicki je uzvikivat palestina palestina,gazit tudje zastave,zvizdat na himnu,takodje i kaznjivo po uefa regulaciji...a mnogi se prave toše..
o tom i govorimo...
i nama treba neka kazna od uefe da to konacno razgranicimo...
a politicki je uzvikivat palestina palestina,gazit tudje zastave,zvizdat na himnu,takodje i kaznjivo po uefa regulaciji...a mnogi se prave toše..
o tom i govorimo...
i nama treba neka kazna od uefe da to konacno razgranicimo...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#18977 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
dobro je pa smo u drugom šeširu za izvlačenje kval. grupa za SP....ukakav smo rezultatski pad imali nismo mlogo odletili
- phillie
#18978 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U pravu si, Jose... mene cudi kako Vels dodje do prvog sesira. Osim ovih kvalifikacija, ne znam da su imali neki zapazeniji rezultat...
-
sumirprimus
#18979 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
heh grupa za rusiju wc 2018:hrvati,mi,srbija,izrael,makedonci...

- insaneinthebrain
#18980 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
isto kao sto je onomad norveska sa par dobrih rezultata dosla do prvog sesira i otad im se gubi svaki trag, tako ce i velsphillie wrote:U pravu si, Jose... mene cudi kako Vels dodje do prvog sesira. Osim ovih kvalifikacija, ne znam da su imali neki zapazeniji rezultat...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#18981 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nakon procitan par recenica iz tvog pera dobro se zamislih da li se isplati odgovarati nekome ko sipa recenice koje ne bi vjerovatno ni napisao neko sa IQ=broj cipela. Znas ti pises iz perpektive kao da si Amer ili Rus ili Kinez pa zivis ono u zajebanoj zemlji koje se svi boje a ne u zemlji koju svi gaze kako im kurcu cejf. Fakultetski obrazovani navijacu BiH......ova zemlja treba sto vise prijatelja a ne jos dodatnih neprijatelja. Ako je tebi skakanje po necijoj zastavi normalno a taj neko ti nikada nije bio neprijatelj a onda je to i stav svih tvojih prijatelja sa tribine onda ova zemlja ima i vise problema nego se cini i nego fakticki ima.A1fa wrote:Nikakva razlika, u tom i jeste poenta. Koja je kazna tad Srbiji bila za ponasanje njihovih navijaca koji nisu bili daleko da se kvalifikuje kao pokusaj ubistva?hrasno38 wrote:Kod vas pojedinaca cim neko drukcije razmislja odmah iza nicka stoji ovaj ili onaj. Pa halo koja je razlika izmedju gazenja BH i Izraelske zastave??? Ma nema razlike jer i jedna i druga predstavljaju drzavna obiljezja. Sta znaci ako su se na Marakani navijaci fasisticki ponasali to je opravdanje da se tako ponasaju i nasi......jos si mali i nedorasto trenutku bez obzira na 30 i kusur, vjeruj mi!!!!!
Na kraju krajeva, kad je BHF ciljano pravio belaje,palio baklje da se osteti kasa saveza, nikad nismo dobili nista vise osim novcane kazne. Ni sada nece biti drugacije.
To sto si ti ulizivacki nastrojen, sto nemas empatije prema slabijima i simpatises cioniste, to je tvoj problem. I gazenje zastave nema veze sa fasizmom, skontaj to vise...da se u Zenici horski skandiralo Sieg Heil, Sapun-Bic-Auschwitz, Juden Raus i slicno, da smo mjerili visinu kukuruza, i sam bih se stidio sto sam bio tu. Pored sveg negativnog naboja, provokacije u smislu onolikog osiguranja i cinjenice da smo dozvolili da nam se Mosadovi agenti setaju po Bosni, niste od toga nije se moglo vidjeti, iako je bilo svega i svacega dole.
Helem, Izrael uspjesno odradjen, nagazna bomba i u sportskom i u politickom smislu, ispit polozen. UEFI se ne moze uvijek ugoditi, par hiljada franaka ce savez biti tanji, ali Boze moj, ako budu donji na kraju, bit ce zbog sramote neplasiranja na Evropsko gdje ce ucestvovati pola kontinenta, a sve jer se nisu posle svjetskog htjeli rijesiti hodajuceg suskavca..
- hrasno38
#18982 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ko je to otjero Vranjesa iz reprezentacije???? Pa nece par indijanaca sa tribina odredjivati ko ce igrati za ovu zemlju!!!!A1fa wrote:Fakat ne kontam ovoliki crnjaksumirprimus wrote:nadam se da nece ekipa ispastat zbog nepromisljenih poteza odredjenih grupa...
al ovo nas prati otkako je sviejta i vijeka.nikako da racionalno pristupimo problemu i gledamo svoj interes...
sta god krenes nabrajat sve zlo i naopako... i tako stalno i iznova u krug...meni je jedini sad problem situacija oko Vranješa, kakav više Izrael.... tu smo mi pali što se propušta prilika da se RS i na ovaj način ..integriše'' u BIH. Tetovaža mu nije trebala, ali kad je već uradio, ovo se moglo okrenuti u našu korist. Ništa bolje za Dodika i separatiste se nije ni moglo desiti od tjeranja Vranješa iz reprezentacije. Ali večina (bošnjačka) u BIH razmišlja kao što je poruka na transu glasila. Mahnuli nam crvenom krpom a mi se zaletili...
- hrasno38
#18983 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
E pa to je poenta sve price!!!! Nije poenta da li su Palestuinci ugrozeni kad cijeli svijet zna da jesu, nije poenta da ih ugrozava Izrael kad opet cijeli svijet zna da ih ugrozava poenta je da iskazivanje stavova prema tom pitanju treba skloniti od sporta i skontati da je nasa zemlja ona koju moze jebati i koju jebe ko hoce i kad hoce i u svemu tome mi sad kao bezbrizni i bez ikakvih svojih problema se bavimo svjetskom politikom,GeneralBHF wrote:To je u potpunosti tacno! Bilo je protesta za vrijeme napada na Gazu i tako je i trebalo da ostane po strani i da se ne povezuje sa fudbalom!phillie wrote:Sve je to tacno, samo mozda nije bilo mjesto i vrijeme za izrazavanje stava spram terora nad palestincima...
- hrasno38
#18984 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Tako je Charuga ali su jednostavno pojedinci ili vecina navijaca na Bilinom Polju i oko njega upravo povezali sport i politiku bar sto se tice teme reprezentacije i jednostavno je neminovno o tome polemisati. Polemisanje ce dovesti ako do nicega onda do toga da vidimo da li smo svi zaista isti i da li svi zaista isto razmiljamo a forumi su za to i izmisljenji. Naravno opet sve u granicama pravila koja su postavljena.Charuga wrote:Ovo je PDF "Sport" a ne "Politika". Ako nastavite sa tom pričom (Palestina, jevreji, zastave, četnici, ustaše i slično), tj. ako se i dalje bude spominjala politika na ovom PDF-u bit će isključenja.
-
oskarboy
#18985 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
da su kojim slucajem palestinci budisti nikom nebi palo na pamet da zvizde izraelskoj himni i gaze izraelsku zastavu .cisto licemjerstvo,na palestince samo gledaju kao muslimane,kao neka braca. a u izraelu kad je gostovala bh niko nije zvizdao bh himni nit je ko mrko pogledao brojne bh navijace koji su normalno hodali izraelom. a ovde se pravi neka uzarena atmosfera i euforija ccc. kad te neko ugosti i dobro primi,onda je red da uzvratis gostoprimstvo
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#18986 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad smo kod IQ-a, konacno znam sta ti to 38 predstavljahrasno38 wrote:Nakon procitan par recenica iz tvog pera dobro se zamislih da li se isplati odgovarati nekome ko sipa recenice koje ne bi vjerovatno ni napisao neko sa IQ=broj cipela. Znas ti pises iz perpektive kao da si Amer ili Rus ili Kinez pa zivis ono u zajebanoj zemlji koje se svi boje a ne u zemlji koju svi gaze kako im kurcu cejf. Fakultetski obrazovani navijacu BiH......ova zemlja treba sto vise prijatelja a ne jos dodatnih neprijatelja. Ako je tebi skakanje po necijoj zastavi normalno a taj neko ti nikada nije bio neprijatelj a onda je to i stav svih tvojih prijatelja sa tribine onda ova zemlja ima i vise problema nego se cini i nego fakticki ima.A1fa wrote:Nikakva razlika, u tom i jeste poenta. Koja je kazna tad Srbiji bila za ponasanje njihovih navijaca koji nisu bili daleko da se kvalifikuje kao pokusaj ubistva?hrasno38 wrote:Kod vas pojedinaca cim neko drukcije razmislja odmah iza nicka stoji ovaj ili onaj. Pa halo koja je razlika izmedju gazenja BH i Izraelske zastave??? Ma nema razlike jer i jedna i druga predstavljaju drzavna obiljezja. Sta znaci ako su se na Marakani navijaci fasisticki ponasali to je opravdanje da se tako ponasaju i nasi......jos si mali i nedorasto trenutku bez obzira na 30 i kusur, vjeruj mi!!!!!
Na kraju krajeva, kad je BHF ciljano pravio belaje,palio baklje da se osteti kasa saveza, nikad nismo dobili nista vise osim novcane kazne. Ni sada nece biti drugacije.
To sto si ti ulizivacki nastrojen, sto nemas empatije prema slabijima i simpatises cioniste, to je tvoj problem. I gazenje zastave nema veze sa fasizmom, skontaj to vise...da se u Zenici horski skandiralo Sieg Heil, Sapun-Bic-Auschwitz, Juden Raus i slicno, da smo mjerili visinu kukuruza, i sam bih se stidio sto sam bio tu. Pored sveg negativnog naboja, provokacije u smislu onolikog osiguranja i cinjenice da smo dozvolili da nam se Mosadovi agenti setaju po Bosni, niste od toga nije se moglo vidjeti, iako je bilo svega i svacega dole.
Helem, Izrael uspjesno odradjen, nagazna bomba i u sportskom i u politickom smislu, ispit polozen. UEFI se ne moze uvijek ugoditi, par hiljada franaka ce savez biti tanji, ali Boze moj, ako budu donji na kraju, bit ce zbog sramote neplasiranja na Evropsko gdje ce ucestvovati pola kontinenta, a sve jer se nisu posle svjetskog htjeli rijesiti hodajuceg suskavca..
-
Crvena Tifoza
#18987 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Malo je zabrinjavajuće da ovoliko ljudi na forumu podržava plemensko ponašanje i gaženje tuđe zastave. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18988 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zemlja politicara, sta ces. To nam je najjaci biznis.Crvena Tifoza wrote:Malo je zabrinjavajuće da ovoliko ljudi na forumu podržava plemensko ponašanje i gaženje tuđe zastave.
- insaneinthebrain
#18989 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
samo gazit, mater im cionisticku 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#18990 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma bravo majstore! al de ti to probaj u svojoj kući, pa nek budu posljedice i o tvom trošku, ako za to imaš i đepa i damuinsaneinthebrain wrote:samo gazit, mater im cionisticku
lako je tudžim korcem gloginje mlatit i korćit se dok drugi kazne plačaju
-
Mustang1
#18991 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja sam se prije utakmice bojao neke velike kazne ali sada se ne bojim ..Bilo koja novcana je podnosljiva i nece biti nista vise od toga ako bude i to .. Hrvati su najebali jer pod kaznom rade belaj i to nam moze i olaksati jer smo mi male mace za njih 
- luckylaka
#18992 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako mi dogurasmo do drugog sesira u grupama za svjetsko.
- insaneinthebrain
#18993 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
kod kuČE redovno,JoseMujica wrote:ma bravo majstore! al de ti to probaj u svojoj kući, pa nek budu posljedice i o tvom trošku, ako za to imaš i đepa i damuinsaneinthebrain wrote:samo gazit, mater im cionisticku
lako je tudžim korcem gloginje mlatit i korćit se dok drugi kazne plačaju
- phillie
#18994 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da ne bi Mese, zavrsili bi mi u trecem sesiru.luckylaka wrote:Kako mi dogurasmo do drugog sesira u grupama za svjetsko.
Sta kazu, Hrvati su jedina reprezentacija koja ce fasovati kaznu za utakmicu bez gledateljaMustang1 wrote:Hrvati su najebali jer pod kaznom rade belaj i to nam moze i olaksati jer smo mi male mace za njih
- insaneinthebrain
#18995 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
sad bi mi sa farskim ostrvima u trecem sesiru uzivali

al ne dade nam se
al ne dade nam se
-
ja71
#18996 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
insaneinthebrain wrote:samo gazit, mater im cionisticku

-
ja71
#18997 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Savez mora ovo sasjeci u korijenu inace, ako se pusti misevima da kolo vode, slijedi nam za par godina sudbina Hrvatske.Crvena Tifoza wrote:Malo je zabrinjavajuće da ovoliko ljudi na forumu podržava plemensko ponašanje i gaženje tuđe zastave.
- insaneinthebrain
#18998 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ja71 wrote:insaneinthebrain wrote:samo gazit, mater im cionisticku
-
kakavdanakneiskustvu
- Tito_i_Partija
#19000 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ultima_palabra wrote:Genocidne zastave treba gaziti uvijek i svuda, to je obaveza normalnog čovjeka bez obzira gdje živio.