Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Itakoto

#18626 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Itakoto »

Bio bi red da i Avdija sada istetovira granice Ped... ovaj, Federacije. :D
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#18627 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

Itakoto wrote:Bio bi red da i Avdija sada istetovira granice Ped... ovaj, Federacije. :D
Avdija moze istetovirati jedino GERMANIA, pa kad ga pitaju sto to, neka kaze da je to samo dio, ide jos i WINGS :D :D

Gore neko napisa da su nam raskalaseni nogometasi---kad to nisu bili? Vidjet cemo na terenu, nekima ce ovo biti i oprostajna protiv Izraela...
Thorgerson

#18628 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Thorgerson »

Ukoliko ona slika nije photoshop, sa navijacicama, na njoj jeste bila isrcrtana RS. To je cinjenica i jasno se vidi. A mislim da nije photoshop.

Nazalost, mislim da ovo navijaci nece oprostiti i bice izvizdan. Sam se zajebo.

A jos vise se zajebo sto suti i o tome i crta satove. Pa mozda bi mu navijaci i to prihvatili da je izasao rekao ljudi zajebao sam se sada cu istetovirati citavu drzavu. :D To bi mozda i imalo nekog smisla, u vidu izvinjenja i posipanja pepelom...a i lakse bi bilo tatoo majstoru :D
Itakoto

#18629 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Itakoto »

Ma bjezi, cime se bavite. :D
Nego, samo da (se) ponovim... hladno ih uzimamo 6-7 razlike. :izet:
Thorgerson

#18630 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Thorgerson »

Ma cime ces uzet. Jedino je spas sto je i izrael karina i igramo na domacem terenu.

Igraci u nikad goroj formi.

I takve igrace dovedes u Sarajevo?! Zasto odmah nisu isli u Zenicu? :-)

Odes dole na Ilidzu, prvo sto je opet puno nekakve bagre tamo, prijatelja, 'prijateljica', rodjaka, rodica...auta bijesna nekakva ispred parkirana, ono, nonsalancija, njima je ba ovo gotiva...malo do grada, malo trening, navecer lom, pa gdje ces bolje...

Samo me zanima mogu li ovo raditi po Manchesteru? Romi?

Znam jedno, Izrael se mora pobijediti, a oni neka skontaju kako ce to uraditi.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#18631 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

Jarane, nekako sam ga vise cijenio dok nije pokusavao PC sakriti ovim satom :D Uvijek su mi bili drazi ljudi sa mudima, koji imaju svoj stav. Kad ju je vec uradio, pokazao je ono sto vec znamo da misli i osjeca 1/3 strucnog staba + svi reprezentativci iz manjeg entiteta od kadeta do A selekcije...

Ja cu mu zvizdati jer je sad tek ispao pich_ka!
Romanista 101%

#18632 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Romanista 101% »

mozda imaju neki zajednicki dogovor - vi nama dajte par dana lumpovanja, a mi vama 3 boda! :D
Edin H.

#18633 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

bingov buraz wrote:Odbrojava do odcjepljenja :mrgreen:
:lol: :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#18634 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

Thorgerson wrote:Ma cime ces uzet. Jedino je spas sto je i izrael karina i igramo na domacem terenu.

Odes dole na Ilidzu, prvo sto je opet puno nekakve bagre tamo, prijatelja, 'prijateljica', rodjaka, rodica...auta bijesna nekakva ispred parkirana, ono, nonsalancija, njima je ba ovo gotiva...malo do grada, malo trening, navecer lom, pa gdje ces bolje...

Upravo tako.

Opet se kojekakvi smutljivci, lažne osobe, manekenčići i Denial Ahmetović fuljaju oko reprezentacije.
Pa naši reprezentativci su pauzu iskoristili da igraju MALONOGOMETNI TURNIR ?! Gdje to ima u svijetu, na kojim koordinatama ?!

Džeko i Pjanić su, sudeći po instagramu, mortus pijani svaku noć. To se oči cakle, rumeni ko jabuke i one face k'o da će sad Šerifa Konjevića zapjevati :(
todd_smith

#18635 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Neki dan ja rekoh da cemo ga mi popusiti ili se dobro dobro dobro napatiti jer je nasim igracima sezona zavrsena vec 2-3 sedmice. Oni su vec na odmoru 2-3 sedmice znaci. Neki i duze.
Edin H.

#18636 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

It_is_a_Leclerc wrote: Upravo tako.

Opet se kojekakvi smutljivci, lažne osobe, manekenčići i Denial Ahmetović fuljaju oko reprezentacije.
Pa naši reprezentativci su pauzu iskoristili da igraju MALONOGOMETNI TURNIR ?! Gdje to ima u svijetu, na kojim koordinatama ?!

Džeko i Pjanić su, sudeći po instagramu, mortus pijani svaku noć. To se oči cakle, rumeni ko jabuke i one face k'o da će sad Šerifa Konjevića zapjevati :(
Tim ljubitelja dobre kapljice :P
Edin H.

#18637 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

leškarenje wrote:Ma ima da ih nasi nakarataju USBeovima :shock:
Zbunicemo ih maksimalno i rapametiti, Izraelci izadju na zagrijavanje, a nasi svi sa laptopovima, dumaju :izet:
Ned071

#18638 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ned071 »

VELIKA ČISTKA NA POLJUDU Burić Šolta više ne računa na Maloču, Gotala, Mezgu, Vršajevića...

Iz Hajduka je priopćeno kako se više ne računa na sljedeće igrače: Maloča, Gotal, Mezga, Ranilović, Vršajević, Vasilj, Vuković plus Džoni i Tomičić koji su bili na posudbi. Jozinoviću je istekao ugovor... Oni nisu večeras na treningu i s njima se Hajduk ovako ili onako razilazi.
bwin

#18639 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by bwin »

Paul F. wrote:
bwin wrote:Pojedini nemojte biti glupi, pogledajte u cinjenice. Bio je istetovirao granice RS-a prvo i to se jasno vidi, to je samo po sebi dovoljno da se razotkrije ko je i sta je, poslije je vidio kakva se hajka dize i preko te tetovaze mu je sat istetoviran, vrlo vjesto, ali sustina ostaje ista, istetovirao je te granice, ako karadzicu obuces hodzinu mantiju on ostaje karadzic, cetnik.
Pa nije valjda dotle došlo da nam ti o gluposti pričaš ? :-)
Prvo, nigdje se ne vidi jasno šta je bilo istetovirano. Drugo, ako je tako ko što ti kažeš, to uopšte nije vješto. Treće, ako neko voli RS, poželjno je da zavoli i Bosnu. Jedno drugo ne bi trebalo isključivati.
I budala je vidjela da je RS istetoviran, on to nije ni negirao vec je indirektno priznao. Dobro neko rece sta treba neko uraditi da ga bosnjo osudi, zastavu da zapali onu dejtonsku vi bi rekli neka je sta fali ionako je nasa zastava ona sa ljiljanima. Ne razumijem potrebu bosnja da advokatisu srbe koji na ovaj nacin nam se smiju u facu i pokazuju pravo lice
Kinaski

#18640 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Kinaski »

Cak ni Hajduk vise ne racuna na Avdiju, koja ubleha od igraca
Crvena Tifoza

#18641 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

It_is_a_Leclerc wrote:
Velkoski wrote:Ovaj tetovira, onaj ženi, treći hodaju po restoranima... Najbolja repka na svijetu. :mrgreen:
E tu se slažem. Slučajno pratim ovog nekog lika na instgramu, jer mi je djelovao poznat. I očito je čovjek neka faca, jer je bukvalno cijelu sedmicu izbacivao slike OPIJANJA sa Pjanićem, pa bilijar sa Džekom (oči se cakle kao u patka), pa na bazenu sa Spahićem i Džekom... To kao oni američki spring breakovi - raskalašeno i potpuno izvan kontrole.

Disciplina je dotakla dno, forma je katastrofalna. Sve što je moglo poći po zlu je pošlo. Još samo da neko napravi incident na BP-u, pa da se razilazimo.

Znam o kojem liku pričaš i potvrđujem. :D
Jest da je ovo mahalanje i šta ti ja znam, isto tako par ovih malo 'viđenijih' trebica su preko vikenda postavile na IG dosta slika sa nekim od igrača (da ne imenujem nikog sada) iz hotela, kad vidim sinoć slike izbrisane. :D Vjerovatno im neko dao upute. :D
Kinaski

#18642 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Kinaski »

Crvena Tifoza wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Velkoski wrote:Ovaj tetovira, onaj ženi, treći hodaju po restoranima... Najbolja repka na svijetu. :mrgreen:
E tu se slažem. Slučajno pratim ovog nekog lika na instgramu, jer mi je djelovao poznat. I očito je čovjek neka faca, jer je bukvalno cijelu sedmicu izbacivao slike OPIJANJA sa Pjanićem, pa bilijar sa Džekom (oči se cakle kao u patka), pa na bazenu sa Spahićem i Džekom... To kao oni američki spring breakovi - raskalašeno i potpuno izvan kontrole.

Disciplina je dotakla dno, forma je katastrofalna. Sve što je moglo poći po zlu je pošlo. Još samo da neko napravi incident na BP-u, pa da se razilazimo.

Znam o kojem liku pričaš i potvrđujem. :D
Jest da je ovo mahalanje i šta ti ja znam, isto tako par ovih malo 'viđenijih' trebica su preko vikenda postavile na IG dosta slika sa nekim od igrača (da ne imenujem nikog sada) iz hotela, kad vidim sinoć slike izbrisane. :D Vjerovatno im neko dao upute. :D
koji nick na ig ? dajte da i mi vidimo
Logovan

#18643 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Ned071 wrote:VELIKA ČISTKA NA POLJUDU Burić Šolta više ne računa na Maloču, Gotala, Mezgu, Vršajevića...

Iz Hajduka je priopćeno kako se više ne računa na sljedeće igrače: Maloča, Gotal, Mezga, Ranilović, Vršajević, Vasilj, Vuković plus Džoni i Tomičić koji su bili na posudbi. Jozinoviću je istekao ugovor... Oni nisu večeras na treningu i s njima se Hajduk ovako ili onako razilazi.
Šolta ne računa, ali zato će selektor računati na njega. :oops:
missko

#18644 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by missko »

Dajte te profile da i mi malo pratimo nocni zivot
phillie

#18645 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by phillie »

Zar nisu igraci imali slobodno dva dana?
Jack Be Nimble

#18646 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Jack Be Nimble »

Ljudi na odmoru vec 2-3 sedmice. Tesko se opet trznuti i poceti sa treninzima samo zbog jedne jebene utakmice.
Kinaski

#18647 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Kinaski »

Ma jebo evropsko ;)
Paul F.

#18648 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

Vjerovatno je i bilo predviđeno da se izlazi u Sarajevu. Četiri dana ozbiljnih priprema u Zenici.
Sretno Zmajevi. :bih:
Maharadza

#18649 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Maharadza »

It_is_a_Leclerc wrote:
Thorgerson wrote:Ma cime ces uzet. Jedino je spas sto je i izrael karina i igramo na domacem terenu.

Upravo tako.

'vako će naši u petak:

Image

:gunjastajl:

Inače, rekoh ranije pa ću ponoviti: kako vas nije stid očekivati od naših zmajeva da budu profesionalni kada dođu ćiku na odmor...dosta što u svojim klubovima moraju biti pristojni! :oops:
palermo

#18650 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

Glatko dobijamo Izrael. Igrači utakmice će biti najveće pjančinee u našem taboru (izvor: dobro informisani forumaši) Edin i Mire.
Istinski profesionalci u našem timu će takođe da doprinesu pobjedi vrijedno skupljajući lopte.
Post Reply