Pa neka iko vise i slovo kaze protiv Slavice "Punto"!palermo wrote:Valjda im netko pametniji došapnuo da bi bilo bolje da šute
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shake69
#18451 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- Pryda
#18452 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Napisali im na koverti i podmetnuli pod vrata
Klix je najutjecajniji medij u BiH, mogu pocet rat ako hoce. Sjetite se protesta oni nalozili i kasnije kad je pala koverta promijenili stranu
Klix je najutjecajniji medij u BiH, mogu pocet rat ako hoce. Sjetite se protesta oni nalozili i kasnije kad je pala koverta promijenili stranu
-
dječak sa šibicama
#18453 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sta ocekivati od navijaca koji i Nurkicu jebu sve po spisku, jer je operisao koljeno.
Ustvari, "laze da je operisao, pas".
Ustvari, "laze da je operisao, pas".
-
ja71
#18454 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
nego koliko cemo mi golova zabiti tim Izraelcima ?

- Point.
#18455 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Eto, dosao je i taj dan da navijaci BiH aminuju tetovazu podjeljene BIH jednog reprezentativca. Tetovira lik mrtvo hladno nesto sto je nastalo genocidom, protjerivanjem i ubijanjem ali bosnjak ce naci opravdanje i za to. Alija kriv, on aminovo. A jesmo moralno grohnuli sunce ti poljubim, kad opravdavamo osrednjeg beka jer kao on ipak voli BiH. Voli al u mosnjama, sad je pokazao pravo lice.
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#18456 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Inače, ništa se drugo ne dešava ovih dana oko reprezentacije bitnije od ovoga...joj da ga hoće zabiti u 90' za pobjedu da priča dobije sretan završetak
meanwhile u Lionu...
Stigla dozvola FIFA-e
Mario Vrančić može igrati za BiH!
Danas, 13:01
Veznjak Paderborna Mario Vrančić dobio je zeleno svjetlo od Svjetske fudbalske federacije (FIFA) za nastup u dresu BiH.
FIFA je jučer u Fudbalski savez Bosne i Hercegovine poslala dopis da Vrančić može ubuduće nastupati za reprezentaciju BiH.

meanwhile u Lionu...
Stigla dozvola FIFA-e
Mario Vrančić može igrati za BiH!
Danas, 13:01
Veznjak Paderborna Mario Vrančić dobio je zeleno svjetlo od Svjetske fudbalske federacije (FIFA) za nastup u dresu BiH.
FIFA je jučer u Fudbalski savez Bosne i Hercegovine poslala dopis da Vrančić može ubuduće nastupati za reprezentaciju BiH.
- Pismonosa
#18457 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
...
Last edited by Pismonosa on 03/02/2021 08:56, edited 1 time in total.
- phillie
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#18459 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Odakle si ti dečko? Ako ne živiš u Bosni, ne kontaš svoju djecu ovdje odgajati, začepi na ovu temu...svi biste vi ukidali Rs iz dijaspore, tjerali ,,Vlahe i Ustaše'' i mahali ljiljanima...situacija je malo drugačija ovdje...samo mi recite kad se vi prekontate da krenete u ukidanje genocidne tvorevine, rado ću vam dati svoju kuću na korištenje dok je ukidate, vi meni dajte svoju u Njemačkoj...Point. wrote:Eto, dosao je i taj dan da navijaci BiH aminuju tetovazu podjeljene BIH jednog reprezentativca. Tetovira lik mrtvo hladno nesto sto je nastalo genocidom, protjerivanjem i ubijanjem ali bosnjak ce naci opravdanje i za to. Alija kriv, on aminovo. A jesmo moralno grohnuli sunce ti poljubim, kad opravdavamo osrednjeg beka jer kao on ipak voli BiH. Voli al u mosnjama, sad je pokazao pravo lice.
- insomnia78
- cLo
#18461 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Meni se nimalo ne sviđa to što je ovaj Uglješa uradio
Što se mene tiče u troskocima od reprezentacije.
Što se mene tiče u troskocima od reprezentacije.
- General_Jackson
#18462 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisam ni jednog trenutka sumnjao da te neću naći na temi gdje se širi mržnja i netrpeljivost, pa stoga što ti čovjek reče, bilo je krajnje vrijeme da to uradiš i oslobodiš nas svojih frustracijainsomnia78 wrote: Idem sad istetovirati kartu francuske, plus prekomorske teritorije
- insomnia78
#18463 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kme, kme
Siri se mrznja i netrpeljivost?
Moguce, za razliku od O.Vranjesa koji salje poruku ljubavi i suzivota tetovirajuci RS van granica BIH
Moguce, za razliku od O.Vranjesa koji salje poruku ljubavi i suzivota tetovirajuci RS van granica BIH
-
Klon
#18464 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
hajd ako vec hocemo da budemo korektni. nije nacrtana silueta entiteta rs, jer je Brcko Distrikt ucrtan u tu kartu. time pada u vodu ta prica, kako to nije provokacija. ako je tako korektan, nek nacrta svoj entitet iz dva djela na ruku.drugi profil wrote:Ja vas ne kontam. Jeste svjesni realnosti Dejtonske BiH? Pa nije karta Velike Svrbije tetovirana nego silueta ustavom definisane teritorijalne jedinice BiH. Pomirite se sa cinjenicom da ta PC postoji i dzaba nama sto lajemo. Treba mnogo tenkova da se to mijenja a meni vise ne pada na pamet.
Dokle god Ognjen na terenu dostojno brani dres i ime BiH zaboli me sta je tetovirao. Fudbaler se tako ocjenjuje. Da je politicar onda bi to bilo drugacije.
Mi se stalno pozivamo na cjrlovitu i multietnicku ali bi da ona bude pp naspj mjeri i ko hod se ne slaze sa nama more da razligu.
Mozda bi trebalo poci od toga.
A Ognjen nije pravio RS nego se samo rodio tu. Mnogi su u to vrijeme odbijali reprezentaciju iako realno nisu mogli racunati na poziv iz HR ili SRB.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18465 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne smeta Bošnji ništa, nek' je hljeba i igara. 
- cLo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18467 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Smeta ako piva nije hladna.
-
saim_adka
#18468 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
.
Last edited by saim_adka on 19/01/2017 09:41, edited 1 time in total.
- General_Jackson
#18469 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
insomnia78 wrote:Kme, kme
- insomnia78
- Pismonosa
#18471 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
...
Last edited by Pismonosa on 03/02/2021 08:56, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18472 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U Zvorniku nas nekakav Pauk šikanira zbog ljiljana, u Ugljeviku se piše kazna od 500 kermi momku jer je istu zastavu ponio sa sobom, na Koševu neće da nastave tekmu zbog zastave, stadion Slavije se nalazi u ulici Draže Mihajlovića, četnici se okupljaju kada god im se digne chuna i još milion ovakvih primjera, al' liberalnom Bošnjakikusu ništa ne smeta, pa ni tetovaža, jer avaj, mogao bi se neko naljutiti, a politika nezamjeranja je jako bitna jer moglo bi nam bratstvo i jedinstvo ponovo propasti.
Najgluplji narod na planeti, ubjedljivo. Jedni slave okupatore iz Turske, jedni puše kurac Vranješima i sličnim, na jako bitne proteste izađe pet milja ljudi... I jah, ja ne pišem iz dijaspore.
Doduše, sve i da se digne hampa to bi trajalo par dana, tako da nema ni veze. Ne bi bilo loše ni da ljudi organizuju referendum, imaju pravo svakako.
Najgluplji narod na planeti, ubjedljivo. Jedni slave okupatore iz Turske, jedni puše kurac Vranješima i sličnim, na jako bitne proteste izađe pet milja ljudi... I jah, ja ne pišem iz dijaspore.
Doduše, sve i da se digne hampa to bi trajalo par dana, tako da nema ni veze. Ne bi bilo loše ni da ljudi organizuju referendum, imaju pravo svakako.
- Freamon Lester
#18473 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ko kaze da ne smeta? Problem je sto on nista nelegalno nije uraido. RS je zvanicno sastavni dio BiH. FS RS-a je dio NFS BiH. Sve ostalo je palamudjenje suplje price. Razlika izmedju te tetovaze i da je istetovirao Kanton Sarajevo jednostavno nema. To sto nekome bode oci i zivcira ga to je druga strana price. A kako god tetovaza mu je blago kretenska.Velkoski wrote:U Zvorniku nas nekakav Pauk šikanira zbog ljiljana, u Ugljeviku se piše kazna od 500 kermi momku jer je istu zastavu ponio sa sobom, na Koševu neće da nastave tekmu zbog zastave, stadion Slavije se nalazi u ulici Draže Mihajlovića, četnici se okupljaju kada god im se digne chuna i još milion ovakvih primjera, al' liberalnom Bošnjakikusu ništa ne smeta, pa ni tetovaža, jer avaj, mogao bi se neko naljutiti, a politika nezamjeranja je jako bitna jer moglo bi nam bratstvo i jedinstvo ponovo propasti.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18474 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Generalni koncenzus je da nam ne smeta, što i priča o kvazilegalizmu potvrđuje.
Ne smeta nama ništa, zato i jesmo u kurcu.
- Freamon Lester
#18475 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Razumijes li ti tu rijec uopste? Nama? Govoris u mnozini?Velkoski wrote:Generalni koncenzus je da nam ne smeta, što i priča o kvazilegalizmu potvrđuje.