Zastava nece napraviti problem, ali ce biti inicijalna kapisla za problem
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18076 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
@leskarenje, nismo naivni, to bi krenulo sa zastavom, pa onda pocnu uvrede, pa onda neka baklja na teren...napaljena rulja je cudo.
- skenderija04
#18077 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma nije ni do zastava, transpareata ni skandiranja. To nije nista sto je Izraelcima novo. Zbog toga se nista nece desiti. To je cak i ok. Mene je vise strah nekog kako to novinari vole da nazovu " neodgovornog pojedinca" , koji bi bio u stanju da napravi veliku budalastinu radi koje bi mogli da ispastamo, bio to dron, baklja u glavu ili nesto trece.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#18078 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ako se vec razvila prica i diskusija na tu temu, koja i jeste realna situacija i 'opasnost', mislim da je ipak adekvatnija tema za tu pricu ova
http://forum.klix.ba/euro-2016-kvalifik ... s1150.html
Obzirim da nema posebne teme, jos uvijek, za konkretno tu utakmicu, mislim da je adekvatnihe da nastavite na toj temi - link iznad.
Samo se suzdrzavajte uvreda, ili iskljucivo politicke rasprave.
Obzirim da nema posebne teme, jos uvijek, za konkretno tu utakmicu, mislim da je adekvatnihe da nastavite na toj temi - link iznad.
Samo se suzdrzavajte uvreda, ili iskljucivo politicke rasprave.
-
Rob_Atl
#18079 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Evo vec govore da je 20 000 navijaca u asutriji navijalo ubij zidova
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- Logovan
#18081 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moguce prijateljske protiv Hrvatske i Svicarske, naravno ako je tacno ovo sto se pise.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18082 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Protiv Hrvatske bi bilo sve osim prijateljske, valjda nismo toliko retardirani da organizujemo i taj cirkus.
- Logovan
#18083 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa neka se igra na neutralnom terenu bez gledalaca i riješen problem. 
- Edin H.
#18084 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Najbolje napraviti mali turnir, pa jos Srbiju I Crnu Goru ubaciti.Velkoski wrote:Protiv Hrvatske bi bilo sve osim prijateljske, valjda nismo toliko retardirani da organizujemo i taj cirkus.
-
marschall
#18085 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
kameni wrote:Ako Bog da, bit ce ovako:
najezis se svaki put kao da je prvi!!!!
- luckylaka
#18086 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jebo te sto ce se onda igrati,Dobro ne napisa bez gledalaca,bez igraca.Inace ovakve prijateljske vise mi lice na neprijateljskeLogovan wrote:Pa neka se igra na neutralnom terenu bez gledalaca i riješen problem.
-
SSemir
#18087 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
u becu npr. pa neka se nasa i hrvatska dijaspora druzi tamo prije i tokom utakmiceLogovan wrote:Pa neka se igra na neutralnom terenu bez gledalaca i riješen problem.
- phillie
#18088 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mislim da cemo mi najbolje pomoci palestincima, ako dernemo Izrael i ako ih izbacimo iz utrke za EP. Ako su nam vec palestinci drazi od nas samih.
-
Stari
#18089 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zamislite situaciju
Grupa A
Srbija
Albanija
Hrvatska
Kosovo
Grupa B
BiH
Crna Gora
Srpska Republika
Makedonija
Grupa C
Izrael
Palestina
Nagorno Karabah
Juzna osetija
Fali Mi jos 4 ekipe za ....da proglasim "grupu smrti"
Grupa A
Srbija
Albanija
Hrvatska
Kosovo
Grupa B
BiH
Crna Gora
Srpska Republika
Makedonija
Grupa C
Izrael
Palestina
Nagorno Karabah
Juzna osetija
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#18090 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bude li na tribinama primarna stvar dati podrsku Palestini a ne nasoj reprezentaciji mi cemo ga lijepo i po ko zna koji put popusiti. Ocito da mnogima nije jasno da mi nismo zemlja koja se moze nesto kurciti i iskazivati neka svoja misljenja onako kako nam je cejf. Izrael tj Jevreji sto bi rekli mnogi upravljaju svijetom, svjetskom politikom i parama. Nas svaka ozbiljnija kazna moze vratiti 10 godina unazad. Jedino cista pobjeda na toj utakmici vraca nadu za plasmanom na EP i ta budalasanja sa Palestinom mogu nam se i te kako odbiti od glavu.
Sve one koji donesu na utakmicu bilo sta drugo osim obiljezja BiH treba vratiti nazad. Za tu utakmicu stadion treba da bude u plavo-zutoj boji kao i za svaku sljedecu a neupitna podrska Palestini na ulicama BH gradova.
Sve one koji donesu na utakmicu bilo sta drugo osim obiljezja BiH treba vratiti nazad. Za tu utakmicu stadion treba da bude u plavo-zutoj boji kao i za svaku sljedecu a neupitna podrska Palestini na ulicama BH gradova.
- hrasno38
#18091 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Heheheh a ja se bas pitam jesi li ti ziv...Stari wrote:Zamislite situaciju
Grupa A
Srbija
Albanija
Hrvatska
Kosovo
Grupa B
BiH
Crna Gora
Srpska Republika
Makedonija
Grupa C
Izrael
Palestina
Nagorno Karabah
Juzna osetija
-
5 0 5
#18092 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
hercegovina, sandzak, dalmacija, vojvodina, istocno sarajevo i srbinje. i da ne zaboravim, andric grad.Stari wrote:Zamislite situaciju
Grupa A
Srbija
Albanija
Hrvatska
Kosovo
Grupa B
BiH
Crna Gora
Srpska Republika
Makedonija
Grupa C
Izrael
Palestina
Nagorno Karabah
Juzna osetija
- ultima_palabra
#18093 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Greater Kladusha.
-
Stari
#18094 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ali ti sad to napravi klupsko takmicenje5 0 5 wrote:hercegovina, sandzak, dalmacija, vojvodina, istocno sarajevo i srbinje. i da ne zaboravim, andric grad.Stari wrote:Zamislite situaciju
Grupa A
Srbija
Albanija
Hrvatska
Kosovo
Grupa B
BiH
Crna Gora
Srpska Republika
Makedonija
Grupa C
Izrael
Palestina
Nagorno Karabah
Juzna osetija
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#18095 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
De malo TEMA.
Pustite se bajki.
Pustite se bajki.
-
vryzas
#18096 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dugorocno gledano odbrana ne izgleda lose, golman je svjetska klasa, solidnih stopera imamo dovoljno, dobri lijevi bekovi i zadnji vezni.vryzas wrote:Asmir Begović 28 god., GK - u odlicnoj formi, br.1 min. narednih 7-8 godina
Ibrahim Šehić 27 GK - u odlicnoj formi, dobra prva zamjena narednih 7-8 godina
Ratko Dujković 32 GK - traziti mladjeg treceg golmana
Jasmin Fejzić 29 GK -![]()
Emir Spahić 35 DC- u odlicnoj formi, prvi stoper, zadnje kvalifikacije
Toni Šunjić 27 DC- prva zamjena
Ognjen Vranješ 26 D RC- druga zamjena na poziciji stopera
Ermin Bičakčić 25 D RC- u dobroj formi, drugi stoper
Ervin Zukanovic 28 D LC, DM - u dobroj formi, dzoker igrac u zadnjoj liniji, drugi izbor na lijevom beku
Mensur Mujdža 31 DR - karijera u silaznoj putanji, prvi izbor na poziciji desnog beka, vjerovatno zadnje kvalifikacije, zamjena Martic ili Vranjes
Sead Kolasinac 22 D LC, DM - vraca se nakon povrede, lijevi bek za narednih 10-ak god., zamjene Zukanovic i Kvesic
Edin Cocalić 28 DC, DM - dzoker igrac u zadnjoj liniji, drugi izbor na zadnjem veznom
Josip Kvesić 25 DL- trenutno nema mjesto u reprezentaciji pored Kolasinca i Zukanovica
Senad Lulić 29 AM L, DL- prvi izbor na poziciji krila, zamjena Hajrovic
Muhamed Bešić 23 DM, DC - prvi izbor na poziciji zadnjeg veznog, zamjene Cocalic, Cimirot, Hadzic
Miralem Pjanić 25 CM, AM C, AM R - br. 10 u naredna 2-3 ciklusa, zamjena Stilic
Edin Višća 25 AM RL- prvi izbor na poziciji krila, zamjena Vrsajevic
Avdija Vršajević 29 D R, AM R - u solidnoj formi, traziti alternativu nakon ovih kvalifikacija
Haris Medunjanin 30 CM, DM, AM C - karijera u silaznoj putanji, traziti alternativu nakon ovih kvalifikacija
Tino Sven Sušić 23 CM, AM LC - rezerva
Sanjin Prcić 22 CM, AM LC - rezerva
Izet Hajrovic 24 AM RL - karijera u silaznoj putanji, drugi izbor na poziciji krila
Anel Hadzic 26 DM, CM - prednost bih dao Cimirotu ili nekom drugom igracu iz PL
Gojko Cimirot 23 DM C, CM, D R, - rezerva
Semir Stilic 28 AM C - zamjena za Pjanica, moze "izgurati" jos 1-2 ciklusa
Sejad Salihović 31 CM, D L, M L - karijera u silaznoj putanji, traziti alternativu nakon ovih kvalifikacija
Zoran Kvržić 27 AM R -![]()
Goran Zakarić 23 AM L -![]()
Vedad Ibišević 31 ST - drugi izbor za napadaca, karijera u silaznoj putanji, u perspektivi pozvati Hodzica
Edin Džeko 29 ST - prvi napadac
Milan Đurić 25 ST - rezerva
Spisak igraca sa zadnjih sest utakmica + Kolasinac.
Sredina "stuca" jer imamo samo jednog igraca svjetske klase, a nekoliko igraca je na zalasku karijere sto zbog godina, sto zbog forme koja je u silaznoj putanji zadnjih par godina. Napad mi je tako-tako, treba svjeze krvi u buducnosti jer trenutni imamo jednog napadaca koji koliko-toliko redovno daje golove. Hitno pronaci desnog beka, desno krilo, napadaca i eventualno jos jednog golmana...po mogucnosti sto mladje igrace kao zalog za buducnost.
- Logovan
#18097 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa kad je to jedini način da se zaustavi pretvaranje prijateljske utakmice u neprijateljsku.luckylaka wrote:Jebo te sto ce se onda igrati,Dobro ne napisa bez gledalaca,bez igraca.Inace ovakve prijateljske vise mi lice na neprijateljskeLogovan wrote:Pa neka se igra na neutralnom terenu bez gledalaca i riješen problem.
-
VCorp
#18098 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Je li se slažeš onda da ne treba da seljoberi dovlače i zastave Turske i Saudijske Arabije ? Svaki put kad vidim tursku zastavu dobijem osip, dođu veliki ponosni Bošnjaci navijati za svoju BiH i onda dovuku zastave svog okupatora a što je ironično nadimak reprezentacije Zmajevi potječe upravo od Zmaja od Bosne, možda i našeg najvećeg heroja koji se borio protiv te imperije. E to mi nije jasno nikako, mada znamo kakvi tipovi seljačina dovlače te zastave.hrasno38 wrote:Bude li na tribinama primarna stvar dati podrsku Palestini a ne nasoj reprezentaciji mi cemo ga lijepo i po ko zna koji put popusiti. Ocito da mnogima nije jasno da mi nismo zemlja koja se moze nesto kurciti i iskazivati neka svoja misljenja onako kako nam je cejf. Izrael tj Jevreji sto bi rekli mnogi upravljaju svijetom, svjetskom politikom i parama. Nas svaka ozbiljnija kazna moze vratiti 10 godina unazad. Jedino cista pobjeda na toj utakmici vraca nadu za plasmanom na EP i ta budalasanja sa Palestinom mogu nam se i te kako odbiti od glavu.
- hrasno38
#18099 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Naravno da se slazem. To su zastave stranih zemalja a mi imamo svoju ili bolje receno dvije svoje jednu onu zvanicnu a drugu koja nam je svima prirasla srcu i to je vise nego dovoljno.VCorp wrote:Je li se slažeš onda da ne treba da seljoberi dovlače i zastave Turske i Saudijske Arabije ? Svaki put kad vidim tursku zastavu dobijem osip, dođu veliki ponosni Bošnjaci navijati za svoju BiH i onda dovuku zastave svog okupatora a što je ironično nadimak reprezentacije Zmajevi potječe upravo od Zmaja od Bosne, možda i našeg najvećeg heroja koji se borio protiv te imperije. E to mi nije jasno nikako, mada znamo kakvi tipovi seljačina dovlače te zastave.hrasno38 wrote:Bude li na tribinama primarna stvar dati podrsku Palestini a ne nasoj reprezentaciji mi cemo ga lijepo i po ko zna koji put popusiti. Ocito da mnogima nije jasno da mi nismo zemlja koja se moze nesto kurciti i iskazivati neka svoja misljenja onako kako nam je cejf. Izrael tj Jevreji sto bi rekli mnogi upravljaju svijetom, svjetskom politikom i parama. Nas svaka ozbiljnija kazna moze vratiti 10 godina unazad. Jedino cista pobjeda na toj utakmici vraca nadu za plasmanom na EP i ta budalasanja sa Palestinom mogu nam se i te kako odbiti od glavu.
-
VCorp
#18100 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pošteno zemljače.hrasno38 wrote:Naravno da se slazem. To su zastave stranih zemalja a mi imamo svoju ili bolje receno dvije svoje jednu onu zvanicnu a drugu koja nam je svima prirasla srcu i to je vise nego dovoljno.VCorp wrote:Je li se slažeš onda da ne treba da seljoberi dovlače i zastave Turske i Saudijske Arabije ? Svaki put kad vidim tursku zastavu dobijem osip, dođu veliki ponosni Bošnjaci navijati za svoju BiH i onda dovuku zastave svog okupatora a što je ironično nadimak reprezentacije Zmajevi potječe upravo od Zmaja od Bosne, možda i našeg najvećeg heroja koji se borio protiv te imperije. E to mi nije jasno nikako, mada znamo kakvi tipovi seljačina dovlače te zastave.hrasno38 wrote:Bude li na tribinama primarna stvar dati podrsku Palestini a ne nasoj reprezentaciji mi cemo ga lijepo i po ko zna koji put popusiti. Ocito da mnogima nije jasno da mi nismo zemlja koja se moze nesto kurciti i iskazivati neka svoja misljenja onako kako nam je cejf. Izrael tj Jevreji sto bi rekli mnogi upravljaju svijetom, svjetskom politikom i parama. Nas svaka ozbiljnija kazna moze vratiti 10 godina unazad. Jedino cista pobjeda na toj utakmici vraca nadu za plasmanom na EP i ta budalasanja sa Palestinom mogu nam se i te kako odbiti od glavu.
I ova ideja za odigravanje meča sa reprezentacijom Hrvatske mi je smrdljiva, pogotovo sad kad su se digle tenzije i kod njih je opet kriminalna organizacija HDZ na vlasti. Gdje god da bude utakmica bit će zviždanje himni, tuče su zagarantovane a tenzije i prepiranja će biti još par godina zbog toga.
Sjetite se samo kad su ispali od Turske pa su ovi naši džiberi i seljačine nosali turske zastave, pa neredi u Mostaru itd ... Ovi to još nisu prežalili i odbijaju da shvate da je to bio čin izazvan ponašanjem hercegovačkih UberRvata a većini je kod nas Hrvatska draga dok nas za Tursku zaboli neka stvar.
Uglavnom s njima i bilo kim iz regiona ne treba igrati dok se ne civilizuju, nove Marakane nam ne trebaju. Ako moramo igrat ćemo kvalifikacije jer mi se neda slušati Ćosića kako sere i pametuje Hrvatina iz Teslića.