Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mobile_Disco wrote:
Cuj ajd nek Besic glumi u englesko hahahha ocigledno nisi gledao ni jednu utakmicu evertona I de se ti prihvati nekog drugog sporta jer ocigledno to nije za tebe pregrubo je
dovitljiv komentar nema sta
kad dobije crveni po pravilima igre onda ti macku o rep okaci to "pihihi pregrubo je"
BHF_Manijak wrote:Otkad ja to govorim Prince, al' uvijek me neki Cyprus pocne odvracati od te price, kao treba svakog postovati. Ma jebo taj satro respekt ba, izadji, razjebat ih i zavrsit pricu u prvom poluvremenu. Halo ba 201. repka na svijetu od 209!
BHF_Manijak wrote:Otkad ja to govorim Prince, al' uvijek me neki Cyprus pocne odvracati od te price, kao treba svakog postovati. Ma jebo taj satro respekt ba, izadji, razjebat ih i zavrsit pricu u prvom poluvremenu. Halo ba 201. repka na svijetu od 209!
Sa takvim pristupom dobiješ od Kipra domaći poraz
Nije, nego kad ti trener diletent ne skautira protivnika, kad stopere ostavi da ti brane korner i eventualnu kontru itd...
Mobile_Disco wrote:
Cuj ajd nek Besic glumi u englesko hahahha ocigledno nisi gledao ni jednu utakmicu evertona I de se ti prihvati nekog drugog sporta jer ocigledno to nije za tebe pregrubo je
kad dobije crveni po pravilima igre onda ti macku o rep okaci to "pihihi pregrubo je"
Tvoji komentari su inace dovitljivi u pm ,ponavljas vec u par postova da je Besic mali mis u Engleskoj,hajde priznaj da bi ti bilo drago da Besa dobije crveni .
Mobile_Disco wrote:
Tvoji komentari su inace dovitljivi u pm ,ponavljas vec u par postova da je Besic mali mis u Engleskoj,hajde priznaj da bi ti bilo drago da Besa dobije crveni .
jos jedan dubokouman komentar
ti si inace jedan od onih "ako ne jases Besicev k.... to odmah znaci da ti je on nesto u zivotu uradio" mizeran si sa tom retorikom
insomnia78 wrote:Bice "veselo" u Zenici, mozda vec i prije
Nece nas za.ebati ni Mesa ni Dzeko a ni Vedo. Nas ako iko izbaci iz utrke za baraz onda ce to biti ovi "bh fanatici". Namjerno sam stavio pod navodnike da se ne bi nasli uvrijedjeni ljudi koji istinski bodre nasu reprezentaciju. Mozda ih je mali broj ali poznavajuci zidovski lobi ne bi me cudilo i da se prekine utakmica ako pocne ovako "sportsko skandiranje". Nisam ni ja ljubitelj Izraela i njihove fasisticke politike ali moze se to i na drugom mjestu iskazati. Sportski tereni jesu i trebaju ostati rezervisani za sport.
Ovdje je kljucna uloga murije, da oduzima palestinske zastave, a i nasih navijaca da ne dozvole pojedincima da se od utakmice naprave propalestinske demonstracije.
Sjecam se prve tekme na Kosevu protiv Izraela, prije nekih 15 godina, dijelile se zastavice, na jednoj strani nasa, na drugoj zastava Palestine... ne bi bilo lose ponoviti
Nece nas za.ebati ni Mesa ni Dzeko a ni Vedo. Nas ako iko izbaci iz utrke za baraz onda ce to biti ovi "bh fanatici". Namjerno sam stavio pod navodnike da se ne bi nasli uvrijedjeni ljudi koji istinski bodre nasu reprezentaciju. Mozda ih je mali broj ali poznavajuci zidovski lobi ne bi me cudilo i da se prekine utakmica ako pocne ovako "sportsko skandiranje". Nisam ni ja ljubitelj Izraela i njihove fasisticke politike ali moze se to i na drugom mjestu iskazati. Sportski tereni jesu i trebaju ostati rezervisani za sport.
Ja ovdje ne vidjoh ni jednog fanaticosa, ovdje sve sami carsafaneri sa zastavama Armije BiH. Nije svaki navijac iz dijaspore fanaticos.
Mi ćemo protiv Izraela platiti ogromnu kaznu. To uopšte nije dilema, i to će se desiti. Pitanje je samo hoće li vrijeđanje i skandiranje biti tako strašno da se utakmica prekine i registruje u korist Izraela.
It_is_a_Leclerc wrote:Mi ćemo protiv Izraela platiti ogromnu kaznu. To uopšte nije dilema, i to će se desiti. Pitanje je samo hoće li vrijeđanje i skandiranje biti tako strašno da se utakmica prekine i registruje u korist Izraela.
Izraleci ce ovo zasigurno pokusati iskoristiti da dobiju bodove, jer su im sanse male na terenu, kao sto Rusi izlevatise Crnogorce, Italijani Srbiju npr. Ovu utakmicu bi bilo bolje igrati pred praznim tribinama, ima previse ljudi u BiH kojima sport nije na prvom mjestu i koji misle da nesto mogu promijeniti iz male BiH, i koji ce ovu utakmicu vidjeti kao sansu da pokazu svoja politicka i vjerska osjecanja.
It_is_a_Leclerc wrote:Mi ćemo protiv Izraela platiti ogromnu kaznu. To uopšte nije dilema, i to će se desiti. Pitanje je samo hoće li vrijeđanje i skandiranje biti tako strašno da se utakmica prekine i registruje u korist Izraela.
Za koju tv kucu predvidjas buducnost hayat,obn...Jebo te ljudi ne znaju sta ce sutra biti a ovi znaju i da cemo kaznu platiti.Zna li se koliko .Kada smo je zadnji put platili.Dolaze Izraelci(ne znam zasto moderacija brani da se koristi ovaj izraz kad ih cijeli svijet tako naziva)i treba im pokazati da dolaze u BiH a ne u Izrael.Otprilike ovako.https://www.youtube.com/watch?v=fSQRWBmFU-8
Last edited by -LIBERO- on 02/04/2015 21:27, edited 1 time in total.
Reason:Nema potrebe za tim nazivom....