Uh ne valja mu to nikako
Tu je trebao sabajle - dvije stomaklije (travarice) - prije kafe. ...a ne Vlahovac ko sto neki kazu (zbog zgaravice) ... i bio bi ko nov.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma realno ni od Hajrovića nismo ništa vidjeli u reprezentaciji osim onog gola. Višća ko Višća, zuji gore dole, nekad mu nešto i prođeDead Man Walking wrote:Visca mi je drag, kao bivsi igrac Zelje ima i dodatni plus, ali Hajrovic je doktor fudbala za njega.
Pogledaj ekipu oko njega i sve će ti biti jasno... guran je maksimalno da se proda i da neko profitira na tome...The BEN10 wrote:Ne znam za vas, ali mi je toliko više postalo odvratno opetovanje pisanje klix-a o Anelu Hadžiću. Zaista nemam pojma ko je, niti imam protiv šta momka - naprotiv, svu sreću mu želim.
Ali svako malo izbaciti o njemu članak: te izjavio ovo, te izjavio ono, te "mi ćemo odigrati". Mislim, tip nije član ni prvih 11, a o njemu se piše ko da je Džeko il ko već...![]()
http://www.klix.ba/tagovi/anel-hadzic/4304
Ko fura tu priču? Sve i da nije tako, na toj poziciji nema drugog izbora kad ne igra Kolašinac.Pismonosa wrote:I u vezi priče da Meša gura Zukanovića na lijevog beka iako mu to nije pozicija, to jednostavno nije tačno.
Sve i jednu tekmu Chieva je Zuka odigrao upravo na toj poziciji. I odigrao odlično. Tako da stvarno ne pije vode priča kako u repki igra nešto što ne igra u klubu.
Kolašinac lijevi bek, a Zukanović stoper ili zadnji vezni, zavisi protiv koga igramo.todd_smith wrote:Gdje ce igrati Zukanovic kada se vrati Kolasinac? Odnosno gdje ce igrati Kolasinac kad se vrati?
Hvala Mesa.Logovan wrote:Kolašinac lijevi bek, a Zukanović stoper ili zadnji vezni, zavisi protiv koga igramo.todd_smith wrote:Gdje ce igrati Zukanovic kada se vrati Kolasinac? Odnosno gdje ce igrati Kolasinac kad se vrati?
todd_smith wrote: Hvala Mesa.
wickerman wrote:Ne moze Zuka na stopera, pa njega spori Ljaljic pretrci.![]()