Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burekodsira
#17876 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ja ne kontam sta su se ono bili osilili da se biju 
- Logovan
#17877 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A gdje on napisao da nije kriv? Daj ba prestanite izvrtati postove kako je vama kurcu cejf.insaneinthebrain wrote:ma ja, papke nije nista kriv. igraci su u qurac formi od svjetskogarmin071 wrote:Žao mi Vede. Ali sad mi je jasno da ono nije bio nikakav bojkot protiv Saje. Naši meda ne mogu. Da izuzmemo Džeksona i Begu ostali gluho bilo. Sve će nam biti jasnije protiv Austrije.
Jest on najveci krivac, ali vala nije ni sve do njega. Ima nesto i do sjedenja igraca na klupama i tribinama.
p.s. Koliko mislite jos covjeka vrijedjati? Hocemo li smisliti neki naziv za Mesu? Sta mislis sta bi mu pristajalo?
- BHF_Manijak
#17878 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jok, treba ga nagradit sa jos 90 minuta, zasluzio je. Kad cete ba shvatit da nema tu previse emocija... Ili igras kako treba ili ne. Vedad je trenutno u kurcevoj formi i ne zasluzuje da igra u prvih 11. Lik ba nije godinu dana gola dao u Stuttgartu...palermo wrote: Vedo sa jednom nogom je bolji od Đurića u najboljoj formi. To se i večeras vidjelo. Kako mi lako odjebajemo ljude.
Kako je ono samo išlo, smećar Spaha i Mithad Džeko sjebaše reprezentaciju.
Čuj Vedu odjebati.....ccccc
- insaneinthebrain
#17879 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jesam tebi odgovarao, nisam. zato se ne javljajLogovan wrote:A gdje on napisao da nije kriv? Daj ba prestanite izvrtati postove kako je vama kurcu cejf.insaneinthebrain wrote:ma ja, papke nije nista kriv. igraci su u qurac formi od svjetskogarmin071 wrote:Žao mi Vede. Ali sad mi je jasno da ono nije bio nikakav bojkot protiv Saje. Naši meda ne mogu. Da izuzmemo Džeksona i Begu ostali gluho bilo. Sve će nam biti jasnije protiv Austrije.
Jest on najveci krivac, ali vala nije ni sve do njega. Ima nesto i do sjedenja igraca na klupama i tribinama.
p.s. Koliko mislite jos covjeka vrijedjati? Hocemo li smisliti neki naziv za Mesu? Sta mislis sta bi mu pristajalo?
- armin071
#17880 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vidi nekim pojedincima ne vrijedi odgovarati. Moja greška. Da se ne širi polemika beze.
- Logovan
#17881 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovo je forum, javljas se kome god hoces, ako nisi znao.insaneinthebrain wrote: jesam tebi odgovarao, nisam. zato se ne javljaj
-
palermo
#17882 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad ćeš bolan ti naučiti da je forma privremena a klasa permanentna......haj da barem se ima sa kim zamijneiti Vedo, nego se ovdje gura momak koji je u sbojoj čitavoj dosadašnjoj karijeri dao deset golova.......uostalom i večeras se vidjelo, Vedo u igri Vedo u šansi (makar i promašivao)....ovi drugi mogu samo sanjati kako ući u šansu.BHF_Manijak wrote:
Jok, treba ga nagradit sa jos 90 minuta, zasluzio je. Kad cete ba shvatit da nema tu previse emocija... Ili igras kako treba ili ne. Vedad je trenutno u kurcevoj formi i ne zasluzuje da igra u prvih 11. Lik ba nije godinu dana gola dao u Stuttgartu...
Kako me ovo samo podsjeća na ono prozivanje Edina, i ono, da ima muda Pape, prvo bi Džeku na klupu
Vedo može samo na klupu ako ćemo igrati sistem sa jednim napadačem, ako ćemo igrati 4-4-2...niko nije ispred Vede još uvijek
- limeni
#17883 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kakav je Ibisevic trenutno mi igramo skoro sa igracem manje, tuzno je ali je tako.
Mislim da bi Mesa trebao forsirati 4-5-1 taktiku a to su...
Begovic,Mujdza,Sunjic,Spahic,Zukanovic,Besic,Pjanic,Stilic,Lulic,Visca,Dzeko.
Naravno Vedo je klasa i u ovakvoj formi za nas ali za prvih 11 nije sada.
uglavnom posao odradjen, tri bobe su tu i dzeko ide ka 40im golom u repki, legenda.
steta sto su igraci bojkotovali papeta i da savez selektora nije mjenjao prije, sad bi bili sigurno na drugom mjestu tabele makar.
Mislim da bi Mesa trebao forsirati 4-5-1 taktiku a to su...
Begovic,Mujdza,Sunjic,Spahic,Zukanovic,Besic,Pjanic,Stilic,Lulic,Visca,Dzeko.
Naravno Vedo je klasa i u ovakvoj formi za nas ali za prvih 11 nije sada.
uglavnom posao odradjen, tri bobe su tu i dzeko ide ka 40im golom u repki, legenda.
steta sto su igraci bojkotovali papeta i da savez selektora nije mjenjao prije, sad bi bili sigurno na drugom mjestu tabele makar.
- luckylaka
#17884 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Neko napisa,,Vedo totalno van forme je igracina za Djurica,,al ovo je Milan Djuric odjednom preko noci idol.
Igrac kojemu se pamte tri gola protiv Njemaca a zaboravlja se desetak Vedini vrlo vazni za reprezentaciju.Vedu i Djurica u isti kos je vrlo bezobrazno.Ali ovi koji danas prozivaju Vedu to su oni koji su Vedu nazivali krampom pa poslije Vedinih golova se umire nema ih mjesecima pa evo docekali.Tako se pise i Djuricu,Dzeki i svim ostalim koji samo 1-2 ne odigraju na nivou.Eno Besica se vec pljuje hajmo dalje
- armin071
#17885 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nema tu stavljanja u isti koš. Hvala ti Vedatore ali nema ga ni na mapi. Tores broj 2. Pogubio se totalno. I Pjanke je na istom putu kao i Bešić. Spaha opet onaj stari miran čak i u ovoj utakmici gdje je bilo dosta prljave igre. Zukanovic isto dobar. Ali tanko u globalu. Biće belaja u Beču.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17886 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako je pljuvanje ako se kaze ono sto je cinjenica? Igra li Vedo u Stutgartu? Kako je igrao veceras?
Dajte ba, ljudi, jedno je kad neko neosnovano lupa, a drugo je kad se iz aviona vidi da nije covjek u elementu.
Nije ni Pjanic. Ni sjena onog igraca. Besic takodje. Odrazava se na njega sto ga je trener u klubu na klupu posadio.
Pohvale za Lulica. Vratio se poslije povrede, ali radi ko sat. Spaha ko Spaha. Edin isto.
Moze bolje, sigurno. Tacno je da Andora nije nikakvo mjerilo, ali se vidi da su nam neki bitni igraci van forme. To nije nikakvo pljuvanje, to su cinjenice.
Dajte ba, ljudi, jedno je kad neko neosnovano lupa, a drugo je kad se iz aviona vidi da nije covjek u elementu.
Nije ni Pjanic. Ni sjena onog igraca. Besic takodje. Odrazava se na njega sto ga je trener u klubu na klupu posadio.
Pohvale za Lulica. Vratio se poslije povrede, ali radi ko sat. Spaha ko Spaha. Edin isto.
Moze bolje, sigurno. Tacno je da Andora nije nikakvo mjerilo, ali se vidi da su nam neki bitni igraci van forme. To nije nikakvo pljuvanje, to su cinjenice.
-
ado1230
#17887 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Braco nas dragi Asmir Suljic "sejtan" donirao je potpisan dres za djecu iz povratnickog sela Potocani u opstinu Zvornik. Pa vas stoga molim da podjelite ovu aukciju ili da i sami ucestvujete da ga sto bolje unovcimo. http://www.olx.ba/artikal/16626492/dres ... -potocani/
- It_is_a_Leclerc
#17888 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Reprezentacija nije prihvatilište za zaslužne kadrove, već skup najboljih pojedinaca koje neka zemlja ima u tom momentu. Ibišević, realno, nije trenutno igrač za prvih 11 u reprezentaciji BiH. Ima on još vremena da se izbori u klubu.. Ali ovako, nespremnog, isfrustriranog, ljutitog gurati ga u prvih 11 nije dobro ni za Vedada, ni za reprezentaciju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17889 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vidis nepravde, Vedu pozvo, a Hajrovica nije
A onakav gol dade Slovacima
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#17890 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako bolan nije..... Hajrovic sjedio na klupi...bar tako pise:)Tomahawk11 wrote:Vidis nepravde, Vedu pozvo, a Hajrovica nije![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17891 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U pravu si. Neko ranije rece sto njega nije pozvao i ja se primio.hrasno38 wrote:Kako bolan nije..... Hajrovic sjedio na klupi...bar tako pise:)Tomahawk11 wrote:Vidis nepravde, Vedu pozvo, a Hajrovica nije![]()
Hm, puno igraca sto ne igraju, sto u prvoj, sto na klupi. Ili se popravljajte ili ce vas Mesa zzzk....
- Ajatolah_
#17892 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisi dobro stavio link.ado1230 wrote:Braco nas dragi Asmir Suljic "sejtan" donirao je potpisan dres za djecu iz povratnickog sela Potocani u opstinu Zvornik. Pa vas stoga molim da podjelite ovu aukciju ili da i sami ucestvujete da ga sto bolje unovcimo. http://www.olx.ba/artikal/16626492/dres ... -potocani/
-
ado1230
#17893 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ajatolah_ wrote:Nisi dobro stavio link.ado1230 wrote:Braco nas dragi Asmir Suljic "sejtan" donirao je potpisan dres za djecu iz povratnickog sela Potocani u opstinu Zvornik. Pa vas stoga molim da podjelite ovu aukciju ili da i sami ucestvujete da ga sto bolje unovcimo. http://www.olx.ba/artikal/16626492/dres ... -potocani/
http://www.olx.ba/mojpik
- ultima_palabra
#17894 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa sto drugi nisu stvarali sanse protiv Andore? Poenta je da smo 4 godine gubili takvog igraca na pogresnoj poziciji zbog inacenja, lijenosti i nepotizma.missko wrote:Ovako to izgleda protiv Andorreultima_palabra wrote:Ovako to nekako izgleda kad Lulic igra na krilu, i kad ima beka iza sebe.
- ultima_palabra
#17895 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U pravu je palermo, i ovakav Vedo je bolji od Djurica... druga stvar, kakvu poruku saljes ako se odrices jednog od zastitnih znakova repke kad je najteze? Da imamo bolju alternativu i razumio bih.
-
todd_smith
#17896 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisam znao da Tino 4 godine igra za repkuultima_palabra wrote:Pa sto drugi nisu stvarali sanse protiv Andore? Poenta je da smo 4 godine gubili takvog igraca na pogresnoj poziciji zbog inacenja, lijenosti i nepotizma.missko wrote:Ovako to izgleda protiv Andorreultima_palabra wrote:Ovako to nekako izgleda kad Lulic igra na krilu, i kad ima beka iza sebe.
Ovo je prva utakmica mozda u zadnje 3-4 godine gdje Lulic igra korektno za repku....protiv jebene Andore...a lik je 80% utakmica igrao na svojoj pravoj poziciji...
Za Viscu me za****te, sta je uradio veceras da je toliko vrijedno hvalospjevke? Lik je Duljevic koji igra u Turskoj. Centarsut mu je nula, pregled igre takodjer.
Izmjene su po meni trebale biti:
Edin < Djuric
Pjanic < Medunjanin
Hajrovic < Visca
Bice bolje jbga, protiv Austrije ce im biti pravi sok jer ce nas Austrija naguziti ako ovako budu igrali.
- ultima_palabra
#17897 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zato sam nepotizam stavio na zadnje mjesto. I ne mozes racunati da je igrao na svojoj poziciji ako je iza njega igrao Salihovic, ili niko kao protiv Nigerije.
Sto se tice Visce, ogranicen igrac bio i ostao, zasad boljeg nemamo.
Sto se tice Visce, ogranicen igrac bio i ostao, zasad boljeg nemamo.
- PriNc_ba
#17898 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pape odlazi ! ! !

- PriNc_ba
- ultima_palabra
#17900 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nije idealno da Vedo igra u ovakvoj formi. Ali alternativa nam je Djuric ili 4-5-1... a u toj formaciji AMC mogu igrati Prcic, Stilic ili TSS... ili ubaciti Medu i gurnuti Pjanica ofanzivnije sto on ne voli igrati.
Kad sve to uzmes u obzir, neka Vede.
Kad sve to uzmes u obzir, neka Vede.