Hehe ne mogu download ovaj video.. ima li kako nacina..?
Edit: Skinuo
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Hehe ne mogu download ovaj video.. ima li kako nacina..?
I zbog toga se podmeće i laže ? Sjedi 1.JoseMujica wrote:The One and Only wrote:3 utakmice, 2 boda. Učinak mizeran. Završavam svoje izlaganje.![]()
sve rečeno
Posteno.The One and Only wrote:3 utakmice, 2 boda. Učinak mizeran. Završavam svoje izlaganje.
Počelo je sa prozivanjem Papeta pred samo prvenstvo u Brazilu. Sjećam se teme i postova pred samu utakmicu sa Obalom Slonovače. Na temi je bilo likova koji su Boga molili da izgubino, ne bi li nekome nešta dokazali. Isto i sa Mexicom.
Paul F. wrote:I zbog toga se podmeće i laže ? Sjedi 1.JoseMujica wrote:The One and Only wrote:3 utakmice, 2 boda. Učinak mizeran. Završavam svoje izlaganje.![]()
sve rečeno

SSemir wrote:e ovo je jedan od dokaza, da mnogi nemaju pojma sta pisu, nego se ponasaju kako ih voda nosi, tj onako akva je furka trenutno u medijima, a znam koja je sad furka kod njih.moa wrote:Safet je od profesionalnog sporta napravio cirkus jer prvo on nije profesionalac.
sta je safet uradio? profesionalnost ti je bilo ono treniranje u hotelu, igranje sa rijekom, igranje po sto puta sa iranom, cirkusi sa raznoraznim menadzerima, munib i co, prodaja ulaznica u hotelu u portugalu....to je tebi profesionalnost? a ovo sto je susic uradio od kako je dosao je cirkus? pa jesi li ti svjestan sta pises?
kauč selektorima i navijačima.Mustang1 wrote:Samo kod nas se to pripisuje Safetu a rezultati se pripisuju cistacicama,redarima,kome ?
ja71 wrote:Mozda srz problema nije u Safetu, nego u poslodavcu ?
JoseMujica wrote:
Realno svi su krivi osim selektora koji se toliko trudi prodati svoga bratića i par bratovih igraća preko reprezentacije i nije mu u interesu nikako da loše igramo.
Java heroj a ne zloćinac!
Mislim da si pogresno razumio moj post (nadam se da si jedini)JoseMujica wrote:ja71 wrote:Mozda srz problema nije u Safetu, nego u poslodavcu ?
možda je problem u navijačima?
neki čak imaju teoriju da su za loše igre najkrivlje kritike na forumu
Inače je dokazano u zadnjem broju "Aure" da trenutna konstelacija Venere i Marsa nepovoljno utiče na igru reprezentativaca BiH.
Realno svi su krivi osim selektora koji se toliko trudi prodati svoga bratića i par bratovih igraća preko reprezentacije i nije mu u interesu nikako da loše igramo.
mislim da je 505 najbliže pogodio jednim postom na temi Safet Sušić da je sve to dio iste šeme......malo su se bili primirili dolaskom Komiteta i skidanjem Ušketa, što je dalo prostora da reprezentacija zdravo diše i dobili smo plasman...sad su se osilili na krilima tog rezultata i misle da mogu kako hoće..mislim i mogu, al onda zaboravimo na bilo kakav rezultatja71 wrote:Mislim da si pogresno razumio moj post (nadam se da si jedini)JoseMujica wrote:ja71 wrote:Mozda srz problema nije u Safetu, nego u poslodavcu ?
možda je problem u navijačima?
neki čak imaju teoriju da su za loše igre najkrivlje kritike na forumu
Inače je dokazano u zadnjem broju "Aure" da trenutna konstelacija Venere i Marsa nepovoljno utiče na igru reprezentativaca BiH.
Zasto je savez dopustio amidzovanje ?
Zasto ga nisu sklonili posle svjetskog ?
Zasto sada sute ?
"Ušanović je dio moje ekipe, isto kao Borče Sredojević, Elvir Baljić i Tomislav Piplica i nisu ga smjeli suspendirati iza mojih leđa"
Against modern football...todd_smith wrote:Pa valjda UEFI/FIFI "polaze" racune, mada su i ovi NVO
sumnjam da su ovi postavili Begica.todd_smith wrote:Pa valjda UEFI/FIFI "polaze" racune, mada su i ovi NVO
Za zadnju rečenicu - zato što nije utakmicu odigrao od prošle sezone tj. od marta. Pa radije igrati sa jednim stoperom ili staviti igrača kojem je to neprirodna pozicija nego Vranješa...ja71 wrote:sumnjam da su ovi postavili Begica.todd_smith wrote:Pa valjda UEFI/FIFI "polaze" racune, mada su i ovi NVO
Oni naravno mogu neke mjere protiv saveza donositi (ili npr. napraviti trening kamp).
Bilo bi logicno da Begic polaze racune ministarstvu za sport jer je to na kraju ipak od drzavnog znacaja.
Ali posto je "normalno" u drzavi da se poso odradjuje preko amidze i ovo je "normalno".
Da budem jasniji, ne bi TSS bio problem da on sta doprinosi reprezentaciji.
Nego se ne mogu oteti dojmu da uzima mjesto nekom boljem igracu.
Kod Hadzica je to mozda jos izrazenije. Zasto Vranjes - prirodni stoper - u zadnje dvije utakmice sjedi na klupi ?