Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dalje wrote:Meni ovdje nešto smrdi na namještaljku.
Nije moguće izgubiti od Kipra... pola Kipra.
Kipar ima jednog ili dva internacionalca (u nekim lijevim klubovima), fudbaleri im nisu profesionalci nego igraju onako, usput. Naš najgori prvoligaš bi pobjedio kiparsku reprezentaciju.
Jest, sila smo...Inace taj Kipar sa Portugalom odigra 4:4 al Drina bi ih dobila glat...
Nisu kvalitetna reprezentacija, al nemojmo se sad preseravati....
Pa baš to, namještaljka.
Fizički je nemoguće izgubiti od tima sastavljanog od hobi igrača. Da su ne znam šta radili pobjedili bi ih.
ultima_palabra wrote:
Ma ja, ekipa nam je stvarno toliko loša... jadni Pape mora raditi sa takvim klocevima
Jel nam ekipa bolja od Belgije? Nije.
Jesmo kao ekipa ne pojedinacno sada trenutno bolji od Izraela to ne znam al se ne bih zakleo da jesmo. Od Welsa smo bolji ali smo od jucer u losijoj poziciji
Izrael i Vels nisu igrali velika takmičenja otkako ja pratim fudbal, nisu igrali ni baraž. Svakom treneru koji sa našim timom ne osvoji prvo ili drugo mjesto u ovakvoj grupi bi trebalo oduzeti licencu.
Ovo je druga ekipa na osnovu one koja je izborila i baraze i SP. Fali kapiten i vodja tima i odbrane i fali mozak ekipe uz svo njihovo ogromno iskustvo i autoriet
U trenutku kad je onaj komentator rekao da je na stranici Fife bila greska da su upisali rezultat 1:2 trebalo je svima biti jasno da ce tako i zavrsiti
cyprus wrote:Pa jebiga, zar se nije digla cijela javnost, uključujući i jedno 90% forumaša, da se Spahić otjera... Šta je traženo, to je i dobiveno i šta je sad?
Kako je krenulo, mogli bi mi u Novembru ove godine nakon 4 odigrane tekme na kontu imati jedan dobar krompir. Znaci za dva mjeseca cemo znati gdje smo i sta smo.
To sto ovi sto ne podrzavaju Papeta (ne podrzavam ga ni ja, daleko od toga) udaraju kontru pa misle da Misimovic i Spahic mogu trenutno dati puno reprezentaciji su neozbiljni. U najmanju ruku. Bez obzira na sve sto se desavalo s njima ili nije, ljudi su dali puno i trebalo im se zahvaliti i napraviti oprostajnu utakmicu.
Imamo kapacitet da smjenu generacija prakticno ni ne osjetimo.
U grupi smo gdje imamo prakticno jednu ozbiljnu ekipu, a to je Belgija. Vels i Izrael su osrednje ekipe koje kuci mogu napraviti iznenadjenje. Nista vise od toga. Po svoj logici stvari oni bi se trebali boriti za trece mjesto, to jest za baraz, a mi i Belgija za prvo.
Sto se igrackog kadra tice, nikad nismo bolji bili. Pogotovo kad se uzmu u obzir igraci koji su nepravedno izostavljeni sa spiska ili koji griju klupu.
Ko je onda kriv?
Mozete spinovat do sutra, samo gluplji ispadate.
Last edited by FreakyStyley on 10/09/2014 15:35, edited 1 time in total.
cyprus wrote:Pa jebiga, zar se nije digla cijela javnost, uključujući i jedno 90% forumaša, da se Spahić otjera... Šta je traženo, to je i dobiveno i šta je sad?
Pa nije Spahića niko otjerao. Sam je odlučio da ode. Razlog što je tek tako prelomio da ode će ostati velika nepoznanica većini javnosti u BiH.
Javnost kod nas ne postoji.
90% redovnih forumaša je bilo protiv odlaska Spahića.
Valjda se mislilo da ce Puyol potpisati za nas, al' izda, piz.da Zato smo sad igrali sa stoperskim parom koji je mozda na treninzima igrao zajedno, a i to je diskutablno....
Zar?
@Crvena tifoza... znam da nije, ali je veoma dobro jasno da je Spahić otišao ponajviše zbog negativne atmosfere koja se o njemu stvorila... Svojevremeno je bezrazložno bio kovan u zvijezde, da bi poslije još bezrazložnije dobio epitet najvećeg đubreta i nema šta mu se nije stavljalo na teret...
Last edited by cyprus on 10/09/2014 15:45, edited 1 time in total.
Zar?
Mislim na ljude koji su pogledali bar trocifren broj utakmica u životu, a ne kojekakve mahaluše i tetkice.
To sto ovi sto ne podrzavaju Papeta (ne podrzavam ga ni ja, daleko od toga) udaraju kontru pa misle da Misimovic i Spahic mogu trenutno dati puno reprezentaciji su neozbiljni. U najmanju ruku. Bez obzira na sve sto se desavalo s njima ili nije, ljudi su dali puno i trebalo im se zahvaliti i napraviti oprostajnu utakmicu.
Imamo kapacitet da smjenu generacija prakticno ni ne osjetimo.
U grupi smo gdje imamo prakticno jednu ozbiljnu ekipu, a to je Belgija. Vels i Izrael su osrednje ekipe koje kuci mogu napraviti iznenadjenje. Nista vise od toga. Po svoj logici stvari oni bi se trebali boriti za trece mjesto, to jest za baraz, a mi i Belgija za prvo.
Sto se igrackog kadra tice, nikad nismo bolji bili. Pogotovo kad se uzmu u obzir igraci koji su nepravedno izostavljeni sa spiska ili koji griju klupu.
Ko je onda kriv?
Mozete spinovat do sutra, samo gluplji ispadate.
E ovo je jedini problem sto nemamo takva dva igraca ni blizu!!!!
oglo wrote:interesatno da smo gol za poraz primili u ovoj postavi:Begovic,Vrsajevic,Sunjic,Bicakcic,Lulic,Besic,Medunjanin,Pjanic,Hajrovic,Ibisevic,Dzeko
Pa ko god pogleda ponovo utakmicu vidjet ce da smo kud i kamo bolje igrali do ovih izmjena. Sve prica Tino i Prcic ovo ono....Tin 49 pasova za 60 minuta, Prcic 47 pasova i 2 suta za 60 minuta...Pjanic 52 pasa i 1 sut, promasen penal za 90 minuta, Vrsajevic 47 pasova i 1 asistencicja, Lulic 66 pasova...itd itd. U prvom poluvremenu se Kipar nije posteno sastavio sa loptom osim sto je imao taj nesretni gol. Tri puta vise smo imali dodavanja od njih, 65% posjed lopte. Hajrovic cini mi se da je imao za pola sata jedan ili dva dodira sa loptom a Medunjanin 20-tak. Puno bi korsinije bilo da je umjesto Avdije uveo Mujdzu a umjesto Prcica ili Tina Zakarica ili Cimirota. Ova dvojica bi poginula na terenu mada se i za ovu dvojicu ne moze reci da se nisu trudili. Takodje Vranjes bi takodje dao dodatnu stabilnost odbrani umjesto Bicackica. Al dobro jebi ga to je moje misljenje laika i ne smatram da sam pametniji od Susica u ovom poslu.
Ja ga nikad ne bi otjerao al se ja ne pitam
Samo da se potpisem da sam i ja bio protiv odlaska Spahica, pa me jos nalijepise, kao davno je bila utakmica sa Amerikom koju sam navodio kao primjer, koliko nam Spaha znaci.
todd_smith wrote:Ono sto on na terenu pruza nije vrijedno onoga sta radi van terena. Kada se Kolasinac vrati bice to dosta bolje tj stabilnije u odbrani.
Kolasinac je odsutan 6 mjeseci i trebace dugo da se vrati u formu.
Mi se olako odricemo kvalitetnih igraca, a jedva mozemo skrpiti prvih 11, koji mogu igrati na kompetitvnom nivou.